ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ

ΧΡΟΝΙΟ ΠΥΕΛΙΚΟ

ΑΛΓΟΣ

XRONIA PROSTATITIDA XRONIO PYELIKO ALGOS

Chronic Prostatitis

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΠΥΕΛΙΚΟ ΑΛΓΟΣ

Προσοχή!!! 

Η υποψία σας για χρόνια προστατίτιδα, ανιχνεύεται αρχικά με δακτυλοσκόπηση και επιβεβαιώνεται με διορθικό υπέρηχο από έμπειρο ουρολόγο. 
Τα αντιβιοτικά που θα σας δώσουν χωρίς διορθικό υπέρηχο, ίσως σας ανακουφίσουν προσωρινά αλλά δεν θα εξαλείψουν την φλεγμονή και το πρόβλημα θα επανέλθει δριμύτερο. 
 Αυτό το συμπέρασμα απεκόμισα από την τρίχρονη ταλαιπωρία μου με δύο ουρολόγους (που έκαναν τη διάγνωση από το γραφείο τους) αλλά και από την τρίμηνη εμπειρία  μου στον προθάλαμο του γιατρού Γεωργιάδη.  Αν θέλετε να λύσετε τις απορίες σας και να πειστείτε για τα αποτελέσματα της θεραπείας Γεωργιάδη, επισκεφτείτε τον προθάλαμο, όπου εκεί  τα παιδιά, κοιτώντας σας στα μάτια,  θα σας πουν όλη την αλήθεια. Λέω παιδιά γιατί "θα πέσετε από τα σύννεφα" από τις νεαρές ηλικίες που θα συναντήσετε διότι η μεγάλη πλειοψηφία των ασθενών, είναι παιδιά από 20 χρονών. Εκεί, στον προθάλαμο, μάθαμε όλοι να μιλάμε. Την πρώτη, δεύτερη μέρα που πήγα στο ιατρείο, δεν μίλησα με κανέναν. Από την τρίτη μέρα έσπασα τον πάγο και άρχισα να μιλάω και να "κάνω πλάκα"  με όλους. Αυτό συνεχίστηκε και μάλιστα τελευταία επεδίωκα να βρεθώ τουλάχιστον μία ώρα με τα παιδιά, για να τα λέμε. Ήταν κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Δεν χρειάζεται να "πιάσετε εσείς κουβέντα", κάποιος απ’ όλους θα σας μιλήσει.
Θα σας πουν  πολλά, όπως είπαν και σε μένα και θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας. Πιστέψτε με, είναι όλοι λίγο - πολύ ψαγμένοι ύστερα από την μεγάλη ταλαιπωρία τους με την προστατίτιδα.  Κάποιες από αυτές τις εμπειρίες θα σας τις μεταφέρω εδώ: «20 χρόνια χαμένα για τα οποία κανείς από τους γιατρούς του παρελθόντος δεν θα λογοδοτήσει αν και αμείφθηκε κανονικά για το δήθεν "ιατρικό" του έργο…», άλλος μου είπε: «μετά από ατέλειωτες αντιβιώσεις, 2 εγχειρήσεις, ένα κάρο μαντζούνια και ένα καράβι όνειρα ο προστάτης μου ακόμα φλεγμάνει…»,