ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ

ΧΡΟΝΙΟ ΠΥΕΛΙΚΟ

ΑΛΓΟΣ

XRONIA PROSTATITIDA XRONIO PYELIKO ALGOS

Chronic Prostatitis

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΠΥΕΛΙΚΟ ΑΛΓΟΣ

Προσοχή!!! 

Η υποψία σας για χρόνια προστατίτιδα, ανιχνεύεται αρχικά με δακτυλοσκόπηση και επιβεβαιώνεται με διορθικό υπέρηχο από έμπειρο ουρολόγο. 
Τα αντιβιοτικά που θα σας δώσουν χωρίς διορθικό υπέρηχο, ίσως σας ανακουφίσουν προσωρινά αλλά δεν θα εξαλείψουν την φλεγμονή και το πρόβλημα θα επανέλθει δριμύτερο. 
 Αυτό το συμπέρασμα απεκόμισα από την τρίχρονη ταλαιπωρία μου με δύο ουρολόγους (που έκαναν τη διάγνωση από το γραφείο τους) αλλά και από την τρίμηνη εμπειρία  μου στον προθάλαμο του γιατρού Γεωργιάδη.  Αν θέλετε να λύσετε τις απορίες σας και να πειστείτε για τα αποτελέσματα της θεραπείας Γεωργιάδη, επισκεφτείτε τον προθάλαμο, όπου εκεί  τα παιδιά, κοιτώντας σας στα μάτια,  θα σας πουν όλη την αλήθεια. Λέω παιδιά γιατί "θα πέσετε από τα σύννεφα" από τις νεαρές ηλικίες που θα συναντήσετε διότι η μεγάλη πλειοψηφία των ασθενών, είναι παιδιά από 20 χρονών. Εκεί, στον προθάλαμο, μάθαμε όλοι να μιλάμε. Την πρώτη, δεύτερη μέρα που πήγα στο ιατρείο, δεν μίλησα με κανέναν. Από την τρίτη μέρα έσπασα τον πάγο και άρχισα να μιλάω και να "κάνω πλάκα"  με όλους. Αυτό συνεχίστηκε και μάλιστα τελευταία επεδίωκα να βρεθώ τουλάχιστον μία ώρα με τα παιδιά, για να τα λέμε. Ήταν κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Δεν χρειάζεται να "πιάσετε εσείς κουβέντα", κάποιος απ’ όλους θα σας μιλήσει.
Θα σας πουν  πολλά, όπως είπαν και σε μένα και θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας. Πιστέψτε με, είναι όλοι λίγο - πολύ ψαγμένοι ύστερα από την μεγάλη ταλαιπωρία τους με την προστατίτιδα.  Κάποιες από αυτές τις εμπειρίες θα σας τις μεταφέρω εδώ: «20 χρόνια χαμένα για τα οποία κανείς από τους γιατρούς του παρελθόντος δεν θα λογοδοτήσει αν και αμείφθηκε κανονικά για το δήθεν "ιατρικό" του έργο…», άλλος μου είπε: «μετά από ατέλειωτες αντιβιώσεις, 2 εγχειρήσεις, ένα κάρο μαντζούνια και ένα καράβι όνειρα ο προστάτης μου ακόμα φλεγμάνει…»,
άλλος λέει και συμφωνώ απόλυτα μαζί του: «η επίσκεψη στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ δεν είναι περίπατος. Πρέπει να χρηστείτε με υπομονή, αντοχή και επιμονή, αλλιώς θα βάλετε τα κλάματα (κυριολεκτικά) και θα φύγετε σχεδόν τρέχοντας από το γραφείο του»,
«δεν κατηγορώ τους άλλους γιατρούς» λέει άλλος «διότι αυτό που κάνει ο Γεωργιάδης είναι ψυχοφθόρα και δύσκολη βρομοδουλειά και θέλει μεγάλη κατανόηση, αντοχή  και αγάπη για την δουλειά σου και για τους ανθρώπους! Θέλω να πω τόσα ακόμα… είναι ζήτημα χρόνου στο να αναδειχτεί το έργο του γιατρού...»
Ένας καλός φίλος, ο ποδηλάτης, που συμπορευτήκαμε μαζί και περάσαμε αρκετές ώρες στο προθάλαμο, μου είπε τελευταία για τη μέθοδο ΙΚΕΑ.  «Όταν πήγαινα στο πολυκατάστημα και περπάταγα 2-3 ώρες με έσφιγγαν οι πόνοι. Τώρα ύστερα από 30 συνεδρίες δεν ένοιωσα τίποτα. Είχα περάσει από πολλούς γιατρούς και είχα καταπιεί εκατοντάδες χάπια. Δυστυχώς, μου έδωσαν και ψυχοφάρμακα».
 ένας αλλοδαπός φίλος αναρωτιόταν, «τι δύναμη βάζει ο γιατρός στον προστάτη; ούτε εγώ που είμαι οικοδόμος δεν έχω τέτοια δύναμη, δεν μπορεί…»  λέει «κάτι… θα παίρνει… είμαι στη μέση της θεραπείας και οι πόνοι έχουν εξαλειφτεί».  Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο με τις εμπειρίες, τις ταλαιπωρίες και τις αφηγήσεις των παιδιών στον προθάλαμο.
Εκεί θα συναντήσετε τους καλούς μου φίλους, τον Αντώνη, που όταν του μίλησα για το πρόβλημά μου διαπίστωσα ότι είχε και αυτός την ίδιο ασθένεια, τον ακτινολόγο με την μεγάλη ταλαιπωρία, τον αγρότη γιατρό από τη Λάρισα, τον φίλο από το Ναύπλιο, τη Θεσσαλονίκη , Κέρκυρα, Κρήτη, Βόλο και όλη την Ελλάδα.
Δημιούργησα αυτό το μπλοκ, μόλις τώρα που έχω τελειώσει τη βασική θεραπεία μου με τον γιατρό Γεωργιάδη και όπως είπα και στον προθάλαμο, ίσως χρειαστεί όλοι εμείς που γνωριστήκαμε εκεί, να κρατάμε μεταξύ μας μια επαφή και γιατί όχι, να κάνουμε μια ομάδα κρούσης, για να προστατεύσουμε (σε ενδεχόμενη επίθεση) το γιατρό, από τους κομπογιαννίτες. 

Θα επανέλθω σύντομα… 


434 σχόλια:

  1. Γιατι δεν επανηλθες ;
    Παει χρονος απο την τελευταια σου τοποθετηση!
    Τι επαθες ;
    Απογοητευτηκες απο την μεθοδο αυτη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να επανελθει και τι να σας πει! Αν ειχε θετικα αποτελεσματα θα εβγενε. Είναι και αυτος στην αγελη του Γεωργιαδη οπως ειμαι και εγω. Τον γνωριζω τον ανθρωπο απο τον προθαλαμο και ειναι πολυ σοβαρος. Οταν βγει θα πει σίγουρα την αληθεια.

      Διαγραφή
    2. Eσυ ;
      Τι εχεις να πεις ;
      Αγελη;
      Γιατι αγελη;
      Τι ενοεις;

      Διαγραφή
    3. Αγελη παει να πει προβατα στη στρουγκα! Τι να σου πω ρε φιλε, ελα απο εκει και θα καταλαβεις τι είναι να περιμένεις 4-5 ωρες. Οι περισσοτεροι λενε οτι εχουν δει καποια διαφορα αλλα εγω δεν εχω γνωρισει κανεναν που να τελειωσε και να ειναι εντελως καλα. Αν ειναι καποιος ας βγει και εγω θα ζητησω συγνωμη.

      Διαγραφή
    4. sopa re file ?poses fores exeis paei?

      Διαγραφή
    5. Αρκετες! Πρεπει ομως να σεβομαστε καιτο μπλοκ που μας φιλοξενει. Μην μας βγαλεις και τα ματια με τα φραγκολεβεντικα...

      Διαγραφή
    6. Οφείλει ο Κένταυρος(δημιουργός του blog) να βγει και να μιλήσει πρέπει να είμαστε όλοι εδώ συγκεκριμένοι να σεβόμαστε το blog και κυρίως να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε αντικειμενικά γιατί αγαπητοί σύντροφοι πάσχουμε από μια κατάρα(προστατίτιδα)δεν θέλω μετά από 1 χρόνο επίπονης θεραπείας να καταλάβω ότι εξαπατήθηκα μακάρι χίλιες φορές μακάρι να διαψευσθώ...και να τα πάρω όλα πίσω αλλά νομίζω ότι το άλλο blog είναι καθαρά υπέρ του γιατρού και μας κρατά αιχμαλώτους(πόσο θα ήθελα να πέφτω έξω...)

      Διαγραφή
    7. Το blog στο οποιο αναφερεσαι ειναι τελειως μα τελειως ξεπουλημενο...
      Δυστυχως...
      Ο μονος λογος υπαρξης του ειναι για να προωθει και να εγκωμιαζει τον Γεωργιαδη και μονο .Ασε που και ο Γεωργιαδης πιεζει και ο ιδιος να γραψεις εκει.
      Αισχος δηλαδη και αν λεω ψεματα ,διαψευστε με.
      Δεν εγραψα , ουτε ποτε θα γραψω .
      Γ.Κ.

      Διαγραφή
  2. Που εισαι ρε φιλε;;;;;;;
    Δεν θα επανελθεις ποτε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν, όλοι ξέρουμε το μπλογκ απο το οποίο μάθαμε για τον γιατρό και την θεραπεία του αλλά δυστηχώς αρχίζει και αλλοιώνεται το προφίλ του και ο σκοπός του. Υπάρχει μια σχετική λογοκρισία και κυρίως ο φόβος του γιατρού που παρακολουθεί, οπότε τα πιθανόν αρνητικά σχόλια ή επιφυλάξεις δεν μπορούν να εκφραστουν εκεί. Η ανωνυμία προφυλάσει από αυτές τις "παρενέργειες".
    Ο σκόπος τέτοιων μπλογκ θα πρέπει να είναι ξεκαθαρα η επικοινωνία των συμπασχόντων και η ανταλαγή εμπειριών και ιδεών, απαλαγμένων απο οποιουσδήποτε φραγμούς.
    Δεν παραγνωρίζω βεβαίως την τεράστια συνεισφορά του μπλογκ σε όλους μας καθώς και την μελλοντική του συνεισφορά. Άλλωστε αν ο γιατρός αντί για αυτά που τον κατηγορούν οι συνάδελφοί του, αποδειχθεί πραγματικός σύγχρονος Ιπποκρατης (όπως όλοι ευχόμαστε, ελπίζουμε και πιστεύουμε από αυτά που βλέπουμε) και θεραπεύσει πολλούς, σε αυτό θα το χρωστάμε. Όσοι από εμάς γνωριστήκαμε είτε εκέι είτε από κοντά θα συνεχίσουμε να συζητούμε και να αλληλο-ενημερωνόμαστε όπως και να έχει. Γι'αυτό σας καλώ να γράψετε τις σκέψεις σας όποιες και αν είναι αυτές έστω ανώνυμα, χωρίς φόβο και ενδοιασμούς, είτε εδώ είτε εκεί..

    Φιλικά,
    Ένας συμπάσχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μέθοδος των μαλάξεων του προστάτη γνωρίζουμε ότι υπήρχε από την αρχαιότητα. Το θέμα είναι αξίζει η ταλαιπωρία μας σε κόπο και χρήμα. Γιατί δεν μας λένε τα παπαγαλάκια από το άλλο μπλοκ αν όντος θεραπεύτηκε κάποιος οριστικά; Μας δημιουργείται μεγάλη ψυχολογική πίεση από το γιατρό και τους επιτετραμμένους του προθάλαμου με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε που βρισκόμαστε.
    Δυστυχώς για μας η αλήθεια είναι πικρή και δεν μας βολεύει ή δεν θέλουμε να την γνωρίσουμε. Υπάρχει αρχικά μια μικρή καλυτέρευση από τις μαλάξεις αλλά και από τους τόνους αντιβίωσης που καταπίνουμε, καβαλάμε το καλάμι και το πρόβλημα μας επανέρχεται ή θα επανέλθει σύντομα δριμύτερο.
    Καλό κουράγιο συναγωνιστές και μην ξεχνάτε ότι τον παντρευτήκαμε το γιατρό και το διαζύγιο είναι δύσκολη υπόθεση. Έχουμε μπλέξει στα γρανάζια…
    Βρήκα ένα βίντεο στο ιντερνέτ για τις μαλάξεις: http://www.youtube.com/watch?v=AXryrXd5Xrg&feature=player_embedded
    Ας είναι καλά ο φίλος Κένταυρος που έφτιαξες αυτή τη σελίδα και ελπίζω να βγει κάποτε για να μας πει την εμπειρία του. Επιτέλους… μπορούμε να γράψουμε ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία την άποψή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα φιλε Γιωργο... κας μην ξερω ποιος εισαι...αλλα μπορει και να σε ξερω γιατι ειμαι με 100 και πανω θεραπειες 1 χρονο και σχεδον κανενα αποτελεσμα ... αυτο ομως που με φοβιζει ειναι οτι λογω του οτι ειναι τοσο φιλοχρηματος που ολα μπορει και να συμβαινουν εδω...nick.K

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΠΕΣ?
      ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ !
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ-ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    3. Κiller! Ταληροφωνιάς! Τόσα... έχει γλιτώσει από αποδείξεις και Φ.Π.Α. και δεν είπε μια μέρα, έστω για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια (αφού γνωρίζει ότι με δανικά τη βγάζουμε), δεν πειράζει, μην πληρώνεις ή έστω δώσε τα μισά.

      Περαστικά μας...
      Π.Ρ.

      Διαγραφή
    4. Φιλε Π.Ρ και σε ολους τους αλλους εδω πρεπει να παιχτηκε και να παιζεται για τα καλα το πιο μεγαλο κολπο εξαπατησης της Ελλαδος πρεπει με συνεση να περιμενουμε και να ενεργησουμε νομικα και ομαδικα γι αυτο πρεπει να υπαρχει διαρκης επικοινωνια, πρεγματι μιλαμε για αοιστευτα φιλαργυρο και αυτο ειναι το πιο υποπτο και επικινδυνο απο ολα...

      Διαγραφή
    5. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ασθενής με ΧΠ που να είχε θέμα υπογονιμότητας και μετά τις θεραπείες με Γ να λύθηκε το πρόβλημα. Θα εκτιμούσα την απάντηση σας. Επίσης μιλάτε όλοι για το κόστος της θεραπείας Γ αλλά κανείς δεν έχει αναφερθεί πως προκύπτει αυτό το κόστος. Δηλ. 50 ευρώ η μάλαξη επί παράδειγμα 30 θεραπείς είναι 1500 ευρώ που αν λύνει το πρόβλημα δεν είναι άσχημα. Εκτός αν είναι κι άλλα που δεν τα ξέρω.

      Διαγραφή
    6. βερτης σχετικά με το κόστος υπολόγιζε γύρω στα 5.000€ αυτό βγαίνει με δεδομένο ότι μάλλον κανείς δεν έκανε 30 στο βασικό στάδιο αλλά από 40 και πάνω, ενώ μετά υπάρχουν οι μηνιαίες μαλάξεις που είναι 4 κάθε μήνα επί 6 εως 8 μήνες, μετά οι τριμηνιαίες και δεν ξέρω κι εγώ που τελειώνουν και αν τελειώνουν... Μετά βάλε και κάτι υπέρηχους, ουρομετρίες, πιθανές διανοίξεις ουρήθρας που όλα αυτά τα χτυπάει στο κόστος και θα δεις πως για πλάκα θα σου φύγουν τα χιλιάρικα....

      Διαγραφή
    7. 5 χιλιαρικα; ωχ ωχ. Το θέμα είναι γίνεσαι καλά; Δηλαδή εγώ έως τώρα έχω χαλάσει τουλάχιστον 3 με 4 αλλά χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα. Αυτός πετυχαίνει αυτό που λέει; Πάντως η θεραπεία του έχει λογική και στέκει συν το γεγονός ότι αναλαμβάνει τις περιπτώσεις ενώ άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα και σου λένε μείνε με το μικρόβιο.

      Διαγραφή
  5. Πηγαινω στον Γεωργιαδη εδω και ενα χρονο, δεν θα γραψω πολλα σημερα καποια στιγμη ομως θα αναφερθω πολυ εκτεταμμενα (συντομα) δεν θα πω υπερβολες ουτε κατευθυνομενα πραγματα (δεν θελω να πιστευω οτι κατι τετοιο γινεται στο αλλο blog).
    Νομιζω και το λεω με μεγαλη απογοητευση οτι δεν θα εχουμε τη λυση της τεραστιας ταλαιπωριας απο τον Γεωργιαδη... ειμαι σχεδον απογοητευμενος απο αυτον τον γιατρο γιατι δεν βλεπω φως οπως δυστυχως και πολλοι ασθενεις οι περισσοτεροι δεν εχουν αποτελεσμα... θα επανελθω με ονμα την επομενη φορα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή άνθρακας ο θησαυρός; Δεν πετυχαίνει αυτό που υπόσχεται (πλήρη ίαση); Ισχύει ότι έχει τεράστια αναμονή και είναι πανάκριβος;

      Διαγραφή
  6. Που λεω χιλιες φορες να διαψευστω ... αλλα να γινω καλα... κρινω μεχρι στιγμης και δυστυχως η πλειοξηφια ειναι ετσι , χωρις αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης εντελώς θερμά πέρα από το ότι θα πρέπει να προσέχουμε μετά από πολύ σκέψη και λέγοντας μόνο την αλήθεια να χρησιμοποιούμε όποιο όνομα διαλέξουμε (ότι θέλει ο καθένας)και όχι το ανώνυμος γιατί θα δημιουργηθούν διαφορετικοί ανώνυμοι και θα μπερδευτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΧΡΟΝΟ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΘΑΡΥΝΤΙΚΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ 80% ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑΜΕ.
    ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω αγαπητοι μου φιλοι δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να γράφω με το όνομα μου με το οποίο έγραφα και στο blog που ειναι πλέον μια διαφήμιση του Γεωργιάδη.Δεν υπάρχει κανενας λόγος και εσεις να φοβοσαστε.Έγω φιλαράκια ειμαι στην κατάσταση που ημουν όταν έφυγα απο τον γιατρό και πλέον δοκιμάζω μια θεραπεία με χάπια στ.δυσλειτουργίας για 6 μηνες τουλάχιστον.Ειναι μια νεα θεραπεία που έχει ξεκινήσει στην αμερική και συντομα θα το δοκιμάσουν και στην Ελλάδα.Βοηθάει σε προβλήματα κατωτερου ουροποηιτικου.Θα σας πώ εν καιρώ τι γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΕΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ... ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ...ΠΟΥ ΧΙΛΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ,ΕΣΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ , ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ (ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΟΙ ΝΥΧΤΟΥΡΙΕΣ 4-5 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΠΡΟΣ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ 12 ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΟΥΡΗΘΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΥΣΗ ΑΨΟΓΗ ΠΟΝΟΣ ΜΗΔΕΝ , ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικα να που βρηκες ΕΝΑΝ που ειναι εντελως καλα

      Διαγραφή
  14. Την πρωτη φορα που πηγα στον κ.Γεωργιαδη εκλαιγα! η προστατιτιδα με ειχε χτυπησει παντου. Υστερα απο 20 γιατρους που ειχα παει δεν ειδα καμια διαφορα. ο Γεωργιαδης ηταν η τελαιυταια μου επιλογη. πηγα στην Κω γτ τοτε δεν υπηρχε blog. απλα ακουσα οτι ειναι καλος κ πηγα.15 μερες πρωι- βραδυ θεραπεια. τον πονο δε θελω να τον θυμαμαι! δε μπορω να πω εφτιαξε καπως. ξαναπηγα , ακομη καλυτερα. πηγαινω μεχρι κ τωρα οχι τοσο για τα συμπτωματα αλλα μηπως φυγει τελειως.Ακριβος δε λεω , αλλα ποιος μπορει να κανει τετοια δουλεια? κ θυσιες για τετοια δουλεια κ αυτο το ξερω απο δικη μου προσωπικη εμπειρια πριν ακομη αποκτεισει ονομα! δε μπορω να πω οτι εφυγε τελειως , δεν ξερω αν θα φυγει ποτε, αλλα μπορω να πω οτι τα αποτελεσματα τα ειδα κ μονοσ μου. καντε υπομονη κ συνεχιστε τη ζωη σας χωρισ να το σκεφτεσται. αφου σταματισετε τελειως τισ θεραπειες μετα απο 4-5 μηνεσ θα αρχισετε να βλεπετε τη διαφορα. αν δεν ηταν ο Γεωργιαδης θα ειχα κανει εγχειρηση , δεν αντεχονταν ο πονος , κ ημουν μολις 21! οσο για τα χρηματα θα μπορουσε να ηταν λιγο λιγοτερα για να εξηπηρετουμαστε ολοι μας. δυστηχως εχουμε αυτη την παθηση. κατι αλλο αν ειχαμε μπορει να χρειαζοταν περισσοτερα χρηματα. ειναι σοβαρη παθηση η προστατιτιδα οπως κ να το κανουμε. κ επισης καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα. αλλος σε 2 χρονια αλλος σε 3 , αλλος σε πολυ λιγοτερο θα δει το κυριως αποτελεσμα. υπομονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΚΤΕΤΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕΣ; ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ; ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΙΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

      Διαγραφή
  15. Για επιπλέον ενημέρωση υπάρχει και ένα φορουμ που δημιουργήθηκε απο φιλο και συμπάσχων και θα βρείτε μέσα αρκετα αξιόλογα θέματα.το link ειναι http://www.chronic-prostatitis.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90-96% ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ 70ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΛΗΡΗ ΙΑΣΗ Η΄ ΑΝ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ).ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kitso μην μπερδεύεις τα πράγματα γιατί έτσι παραπληροφορούνται και αυτοί που δεν γνωρίζουν τον Γεωργιάδη. Ο Γεωργιάδης σου υποσχέθηκε ότι θα σε κάνει 100% τα καλά και όχι 90-96%! Το 90-96% αφορά το ποσοστό των ατόμων που θα γίνουν 100% καλά. Δηλαδή αν πάνε 100 άτομα στον Γεωργιάδη, λέει ότι τα 90 με 96 άτομα θα γίνουν 100% καλά και ότι οι υπόλοιποι δεν θα γίνουν. Αν και εν τέλη για τους υπόλοιπους(4-10%) λέει ότι και αυτοί θα θεραπευτούν με ενέσεις που θα τους κάνει στον προστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EXEIS ΔΙΚΙΟ MITSOS.ΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗ 100% ΙΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι Μητσος και Κιτσος ,ετσι ειναι .
    Και αν και το γραφει στο site του ,απο οτι εχω αντιληφθει αυτες τις ενεσεις ουδεποτε τις εκανε ,ουδεποτε προκειται να τις κανει.
    Κανω λαθος μηπως ?
    Παραπληροφορηση αρα σκοπιμη ο ανθρωπος ,ιπποκρατης ,ασκληπειος κανει.
    Mερικως ως αρκετα αρα,μας δουλευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις λαθος, τις προτεινε και μαλιστα σε καποιον που τον αναφερετε παρακατω

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΟΙΟΝ?
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ?

      Διαγραφή
    3. σε αυτον που λετε πως ειναι απο το Μαραθωνα.... Βεβαια αυτην ειναι η "εσχατη" λυση στην οποια καταφευγει ο γιατρος, σε περιπτωσεις ασθενων που περασουν τα 2 χρονια θεραπειας και εφοσον δεν θεραπευτουν με την γνωστη μεθοδο των μαλαξεων!!!Το site του γιατρου αναφερει πως αυτην την μεθοδο την προτεινει στο 4-5% των ασθενων μονο, αφου οι υπολοιποι βρισκουν την υγεια τους σε 2 περιπου χρονια. Οποτε ας περιμενουμε την ολοκληρωση της θεραπειας μας, η οποια οριζεται με τον χρονο(2 ετη περιπου) και οχι με τον αριθμο των μαλαξεων( 50-100-107), και μετα μπορουμε να ξερουμε αν ο Γεωργιαδης μας εκανε καλα, ή μας εξαπατησε

      Διαγραφή
  21. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΥΟΣΧΕΘΗΚΕ 100% ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΝΕΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ DOCTORS ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ . ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ , ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΑΝΑΜΑΜΒΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΞΗ ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ . ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΜΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Π.Χ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΥΡΗΘΡΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ -ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη τερμα απο τον Γεωργιαδη ?
      Εχεις στενωση ?
      Ποιος σου ειπε πως δεν εχεις φλεγμονες ?
      Δεν ειχες ποτε δηλαδη ή απλα δουλεψε η μεθοδος ?
      Ποσο παει η διανοιξη εκει ?
      Στον Γεωργιαδη ποσο ?
      Καλη επιτυχια να ευχηθω.

      Διαγραφή
    2. Εφοσον σε διαβεβαιωσε και 2ος γιατρος πως ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ(οπως κ ο Γεω), και αφου η χρ. προστατιτιδα ειναι φλεγμονη του προστατη,οποτε μας λες πως θεραπευτηκες απο την χρ. προστατιτιδα...
      Επισης το οτι μειωνει το μεγεθος του προστατη φυσικα και ισχυει αφου ειναι κατι που το εχω δει σε μενα, και σε 50 ακομη "συναδελφους"

      Διαγραφή
  22. ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΙ DOCTORS(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ Ο ΓΕΩ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ.ΤΟ 100% ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
    ΔΙΑΝΕΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΙΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ,ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ,ΚΛΙΝΙΚΗ .1 ΦΟΡΑ Ο ΓΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΙ 300 Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ 10-12 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΥΠΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχες εναν προστατη με φλεγμονες (χρ. προστατιτιδα), και μετα απο 107 μαλαξεις σε 1 χρονο λες πωσ εφυγαν οι φλεγμονες (χρ. προστατιτιδα), και παρολα αυτα θες να βρεις εναν που θεραπευτηκε απο τον Γεωργιαδη???
      PSyCho???

      Διαγραφή
    2. Οχι ρε μεγάλε δεν είναι psycho. Είναι απλά η απόδειξη οτι το πρόβλημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ! Και εγχειρηση να κάνεις να τον βγάλεις πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις.

      Διαγραφή
  23. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΕΝΤΑΥΡΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΓΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΝΕΞΗ (ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΞΕΙΣ,ΤΕΡΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΛΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΝΑ)ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η στενωση διαπιστωθηκε μετα απο κυστεοσκοπηση ?
      Πως διεγνωσθει ?
      Σε ποιο υψος της ουρηθρας θα γινει η τομη που αναφερεις ?
      Καλη επιτυχια να ευχηθω και παλι nick.

      Διαγραφή
  24. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 20/ΜΕΡΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ(ΟΧΙ Ο ΓΕΩ)
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΥΡΗΘΡΑΣ, Ο ΓΕΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΙΑΝΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΨΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ -ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑΡΚΩΣΗ(ΕΛΑΦΡΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ (ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΣΑΝ ΚΑΛΟΥΠΙ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αποτελέσματα είχες στην ουρορομετρία? Μέγιστη ροη? Μέσος όρος ροής?
      Το δαχτυλίδι που θα βάλεις θα είναι μόνιμο ή όχι?
      Από παρενέργειες τι παίζει? Υπάρχει κάποιο θέμα με την εξπερμάτωση μετά την επέμβαση?

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΟΥΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ , ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΥΠΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΔΙΑΝΙΞΗ ΒΓΑΙΝΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ(ΟΧΙ ΓΕΩ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΑ 107 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ)ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ Η ΔΙΑΝΙΞΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.

      Διαγραφή
  25. Γενικώς παιδιά ποια είναι η εμπειρία σας από τις διαστολές ουρήθρας στον Γεωργιάδη? Υπάρχει αποτέλεσμα? Είναι μόνιμο?
    Από ότι έψαξα λίγο στο δίκτυο είδα ότι η στένωση επανέρχεται μετά από τις διαστολές. Καθώς και οτι υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί η ουρήθρα σε κάποιο σημείο από το εργαλείο και να δημιουργηθεί ουλοποίηση της περιοχής η οποία συνεπάγεται στένωση που δεν φεύγει.. Δηλαδή αντί να λύσεις το πρόβλημα να δημιουργήσεις και καινούριο.
    Κανένα σχόλιο επ'αυτού?

    Ένα άλλο πολύ σοβαρό ζήτημα είναι οι συνεχόμενες αντιβιώσεις. Δεν είναι καραμέλες και τις πέρνουμε σε πολύ μεγάλες δόσεις. Πολλά παιδιά παρουσίασαν πρόβλημα στους τένοντες από τις αλλεπάληλές αντιβιώσεις και υπάρχουν και χρόνιες τενοντίτιδες.. Κάποιοι είχαν ταχυκαρδίες, πονάκια στο συκώτι, πονάκια στα αυτιά και άκουσα και για πρόβλημα στον θυροειδή. Επαναλαμβάνω οι αντιβιώσεις δεν είναι καραμέλες!!
    Υπάρχει και το πρόβλημα των υπερανθεκτικών μικροβίων τα οποία αναπτύσουν σταδιακά ανοσία και μετά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
    Γι'αυτό είμαι κάπως επιφυλαχτικός με την συνεχόμενη κατάπωση αντιβιώσεων για ενα - ενάμιση χρόνο. Εγώ κοντεύω το οχτάμηνο και έχω προβληματάκια στους τένοντες και τα αυτιά.

    Συγνώμη αν τρομάζω λίγο αλλά πρέπει να λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ τουλάχιστον εμείς οι ασθενείς μεταξύ μας.

    Όσο για τον Γεωργιάδη θα δείξει το μέλλον. Τον πιστεύω ακόμα αν και η αλήθεια είναι πως είναι υπερβολικός με τα ποσοστά που μιλάει. Ισως να τα έχει υπερεκτιμήσει τα πράγματα. Εγώ είμαι σχετικά καλά αλλά βεβαίως το πρόβλημα υπάρχει, δεν έχει φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΤΕΝΟΝΙΤΙΔΕΣ Κ.Λ.Π ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΨ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ, ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 50 ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Αντιθετα με τους αλλους γιατρους που χορηγουν αντιβιωσεις απο 3 εβδομαδες μεχρι και 6 μηνες επαναλαμβανομενα αυτο και χωρις καμια συγκεντρωση στον προστατη , ο Γεωργιαδης χορηγει αντιβιωση μονο τις μερες των μαλαξεων, οπου και μ πορει το φαρμακο να εισχωρησει στον προστατη λογω της αιματωσης που προκαλει η μαλαξη...
      Αυτο σου κανει να μην τον νοιαζει???

      Διαγραφή
    3. 1)Ναι βέβαια.... σου χόρηγει αντιβίωση μόνο τις ημέρες των μαλάξεων... Βέβαια αν η "βασική θεραπεία" σου είναι 80 μαλάξεις ας πούμε θα πίνεις αντιβίωση για 3 μήνες... Λεπτομέρειες. Χώρια που συνιστά να μην διακόπτεις τη θεραπεία και να τον ακολουθείς σε Κω και Αθήνα συνέχεια (οτι έκανα και γω ο ΜΑΛΑΚΑΣ)
      Προσωπικά όση αντιβίωση έχω πιει με τον Ασκληπειό δεν έχω πιει ποτέ μου! Κανένας γιατρός δεν με άφησε πάνω απο μήνα ενώ στον Ασκληπειό κατάπινα τα tavanic-vibramicyn-Spectracef σαν τις καραμέλες. Το κορυφαίο είναι οταν του είπα αγχωμένος : "θα βάλουμε και τρίτο αντιβιοτικό ???" (είχα ξεκινήσει μόνο με tavanic-vibramicyn και μου πρόσθεσε μετά το spectra) Μου απαντάει "Ναι γιατί ? Τι θα πάθεις ??"

      Διαγραφή
    4. Εχει να κανει με τις εμπειριες του καθενος. Εγω τα δυο τελευταια χρονια πριν παω στον Γ. πηρα τουλαχιστον 300-350 μερες αντιβιωση, που οχι μονο δεν με εκαναν καλα, αλλα επιδεινωσαν την κατασταση μου...
      Τωρα τους τελευταιους 4 μηνες που ειμαι στον Γεω. εχω παρει συνολικα 40 μερες αντιβιωση και ειμαι πολυ καλυτερα

      Διαγραφή
  26. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ 100% ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΑΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ... ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΛΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ... ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ ... ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σας παιδιά,

    Είμαι παλιός "πελάτης" του Ασκληπιού - Ιπποκράτη , "θεραπευμένος" κατα τον ίδιο.Είμαι σίγουρος οτι τα Post μου (που πλεον έχουν σβηστεί) στο γνωστό blog που τον διαφημίζει θα έχουν παρασύρει πολύ κόσμο στο να τον επισκεφθεί. Ειλικρινά ντρέπομαι γι αυτό αλλα εκείνο τον καιρό δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς μια και τον είχα σε καθημερινή βάση (τότε νόμιζα οτι με θεραπεύει) να μου υποβάλει τι γράψω και πως (το συνηθίζει άλλωστε).
    Η "βασική μου θεραπεία" κράτησε μέχρι εκεί που έφτανε το πορτοφόλι μου! Μόλις του ξεκαθάρισα οτι τα λεφτά μου φτάνουν "μέχρι τόσες" μαλάξεις ξαφνικά βρέθηκα θεραπευμένος απο το πουθενά... Εδώ για να μην είμαι άδικος θα πω οτι όντως είχα δει μια βελτίωση γύρω στο 50-60%. Η βελτίωση αυτή εξαφανίστηκε μέσα σε 15 ημερες απο την ημέρα που σταμάτησα παρά τις διαβεβαιώσεις του οτι "δεν πρόκειται να χειροτερέψω ακόμα κι αν πάω μετά απο 1 χρόνο". Μέσα σε 15 μέρες πάλι πίσω στο --> 0 <-- .
    Δεν χρειάζεται να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις πρακτικές του συγκεκριμένου ατόμου.
    Διαβάστε και αυτό :

    http://groups.google.com/group/sci.med.prostate.prostatitis/browse_thread/thread/fd4105cd6aecf020

    Σας θυμίζει κάτι ???


    ΥΓ1. Γιατί δεν τα έγραψα στο "blog" αυτά ? Κάποιος ΚΑΡΑγκιόζης δημοσιεύει μόνο τα post που τον βολεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σας παιδιά,

    Είμαι παλιός "πελάτης" του Ασκληπιού - Ιπποκράτη , "θεραπευμένος" κατα τον ίδιο.Είμαι σίγουρος οτι τα Post μου (που πλεον έχουν σβηστεί) στο γνωστό blog που τον διαφημίζει θα έχουν παρασύρει πολύ κόσμο στο να τον επισκεφθεί. Ειλικρινά ντρέπομαι γι αυτό αλλα εκείνο τον καιρό δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς μια και τον είχα σε καθημερινή βάση (τότε νόμιζα οτι με θεραπεύει) να μου υποβάλει τι γράψω και πως (το συνηθίζει άλλωστε).
    Η "βασική μου θεραπεία" κράτησε μέχρι εκεί που έφτανε το πορτοφόλι μου! Μόλις του ξεκαθάρισα οτι τα λεφτά μου φτάνουν "μέχρι τόσες" μαλάξεις ξαφνικά βρέθηκα θεραπευμένος απο το πουθενά... Εδώ για να μην είμαι άδικος θα πω οτι όντως είχα δει μια βελτίωση γύρω στο 50-60%. Η βελτίωση αυτή εξαφανίστηκε μέσα σε 15 ημερες απο την ημέρα που σταμάτησα παρά τις διαβεβαιώσεις του οτι "δεν πρόκειται να χειροτερέψω ακόμα κι αν πάω μετά απο 1 χρόνο". Μέσα σε 15 μέρες πάλι πίσω στο --> 0 <-- .
    Δεν χρειάζεται να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις πρακτικές του συγκεκριμένου ατόμου.
    Διαβάστε εδώ :
    http://groups.google.com/group/sci.med.prostate.prostatitis/browse_thread/thread/fd4105cd6aecf020


    ΥΓ1. Γιατί δεν τα έγραψα στο "blog" αυτά ? Κάποιος ΚΑΡΑγκιόζης δημοσιεύει μόνο τα post που τον βολεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάτι τελευταίο επειδή το ξέχασα :
    Ρε παιδιά τη βελτίωση θα τη δείτε ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ! Τι σημασία έχει αν θα μας δώσει ο γιατρός ένα κ#!@χαρτο που θα έχει λιγότερα πορτοκαλί σημάδια (απο το προηγούμενο κ#!@χαρτο που μας είχε δώσει) όταν είμαστε χάλια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ oti na nai ΕΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΣ 50-60% ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ; ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ;ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ BLOG ... ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ...ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΕΩ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΕΙΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ 107... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΗΣΑΝΕ...

      Διαγραφή
    2. Το κωλοχαρτο που αναφερεις λεγεται Διορθηκος Υπερηχος, και ειναι η μοναδικη αξιοπιστη και αποδεκτη εξεταση απο ολο τον ιατρικο κοσμο,η οποια μπορει να διαγνωσει χρ. προστατιτιδα. Και τα πορτοκαλι σημαδια ειναι η φλεγμονη του προστατη... Αν ηταν ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ποιος ο λογος να επισκεπτομαστε ενα καρο γιατρους, και να μην τους λεμε τηλεφωνικα τι συμπτωματα εχουμε να μας κανουν διαγνωση

      Διαγραφή
    3. Αν εγώ ακόμα πονάω αλλα έχω ένα χαρτί χωρίς πορτοκαλί σημαδάκια είμαι θεραπευμένος δηλαδή ?
      Τρέλα πουλάς ρε?

      Διαγραφή
    4. Οχι φιλε μου, δεν πουλαω τρελα.
      Η ασθενεια μας ειναι αρκετα πολυπλοκη για αυτο δεν υπαρχει και καποια εγγυημενη θεραπεια σε ολοκληρο τον κοσμο. Μακαρι να βρεθει καποιος που να μπορει να μας δωσει τις απαντησεις που ζηταμε... Προφανως στη περιπτωση σου δεν φταιει για τα συμπτωματα μονο η χρ. προστατιτιδα, χωρις αυτο να αποκλειει το οτι θεραπευτηκες απο αυτην. Μαλιστα το κωλοχαρτο που λες αποδεικνυει το αντιθετο. Οσον αφορα τον Γεωργιαδη, εφοσον εχεις κανει Διορθηκο Υπερηχο ΠΡΙΝ κ ΜΕΤΑ τις μαλαξεις πιστευω πως ειναι ατρανταχτη αποδειξη για το αν εχει κανει αυτο που σου υποσχεθηκε, ή αν σε κοροιδεψε... Τοσοι γιατροι υπαρχουν, μπορεις να πας με τα στοιχεια που εχεις και να σου πουνε τη γνωμη τους, για να μας πεις και εμας τι συμβαινει τελικα

      Διαγραφή
  30. Να πούμε επίσης ότι πολλοί από τα παιδιά που έχουν γράψει στο άρθρο 'Ιστορικά ένας απολογισμός' είτε έχουν σταματήσει είτε συνεχίζουν απρόθυμα και απογοητευμένοι χωρίς να ελπίζουν και πολλα΄. Παράδειγμα Wolf, George, Michel Angelo, Phaethon και άλλοι.

    Ένα ακόμα σημείο προβληματισμού είναι η περίπτωση των ξένων ασθενών που ήταν στην Κω το καλοκαίρι. Ξεκίνησαν όπως όλοι έχοντας στο μυαλό τους 30-35 θεραπείες. Μονο που αυτοί προφανώς δεν μπορούσαν να έρχονται για τα λεγόμενα μηνιαία από την Γαλία, την Φινλανδία, την Μεγάλη Βρετανία κ.ο.κ Οπότε εκεί υπήρχε διαφορετική θεραπεία, η πρώτη για ένα μήνα και μετά μία δεύτερη μετά από 2-3 μήνες. Δηλαδή αναλόγως με το τι βολεύει τον καθένα υπάρχει και μια διαφορετική προσσέγιση που θα τον κάνει καλά!
    Βέβαια κανείς από αυτούς δεν ξαναπήγε..Και το ακόμα πιο λυπηρό είναι οτι πολλοί από αυτούς δεν ήταν πλούσιοι. Πήραν δάνειο για να έρθουν στη Ελλάδα. Υπάρχει και ένας φίλος από την Αμερική ο οποίος ακολουθούσε τον γιατρό για 2 ολόκληρους μήνες, Αθήνα-Κω. Έφυγε και αυτός απογοητευμένος. Μάλιστα ακολουθούσε και θεραπεία για την στύση, 3 μήνες με συσκευή δημιουργίας κενού και πρόκλησης τεχνιτής στύσης, με το σκεπτικό ότι αυτή η διαδικασία θα επαναφέρει την φυσιολογική λειτουργία της στύσης. Από ότι ξέρω δεν είχε αποτέλεσμα.

    Γεγονός είναι ότι από αυτούς τους πάρα πολλούς που έχω γνωρίσει, κανένας δεν ξέρει κάποιον που να ξεπέρασε ΤΕΛΕΙΩΣ την προστατίτιδα. Υπάρχει η περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος φαίνεται να είναι τελείως καλά, και πρεπει να είναι κοινό σημείο αναφοράς για πολλούς, αλλά ο αδερφός του πηγαίνει στον γιατρό 3 χρόνια και τα προβλήματα του παραμένουν.

    Επίσης τώρα είναι που ο γιατρός εφαρμόζει τη μέθοδο του σε τόσο πολύ κόσμο και τα πραγματικά αποτελέσματα τώρα φαίνονται σε όλους εμάς. Ποια είναι η αλήθεια λοιπόν? Σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε δει και απαντήστε. Εγώ βλέπω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενών που έχει κλείσει σχεδόν χρόνο ή πάνω απο 60-70 θεραπείες δεν είναι σε καμία περίπτωση θεραπευμένο.

    Βέβαια πολλοί βλέπουν βελτίωση, και αυτό είναι σημαντικό. Αλλά όλοι ξεκινήσαμε με την προοπτική της οριστικής λύσης. Αυτό μας είπαν! Αν ήξερες ότι θα βελτιωθείς για ένα χρονικό διάστημα τότε ίσως να μην ήσουν διατεθειμένος να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για αυτό. Δεν ξέρω αν μετά από κάποιο καιρό επέρχεται οριστική λύση, μακάρι, αλλά πλεον μου φαίνεται ψέμα. Και αυτό είναι ίσως και ένα από τα λάθη του γιατρού. Αν από την αρχή μας έλεγε οτι κόιταξε, θα βελτιωθείς αλλά το αν θα γίνεις τελείως καλά δεν το ξέρω, τότε θα τον εκτιμούσα πολύ περισσότερο και τώρα θα έλεγα πως έχει δίκαιο. Αλλά δεν το έκανε αυτό.

    Το ζητημα είναι το κάνει σκόπιμα με στόχο την παραπλάνηση των απελπισμένων ασθενών με στόχο το κέρδος ή όντως πιστεύει ότι μπορεί να τους θεραπεύσει όλους?

    Ίδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς επρόκειτο για μια διαρκής συντήρηση απλα.
      Ολα τα υπόλοιπα που λέει είναι ψέμματα .
      Κοινά ,ρηχά,άθλια ψέμματα .
      Μετα τον μήνα ολα επανέρχονται .
      Ολα.

      Διαγραφή
  31. "Υπάρχει η περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος φαίνεται να είναι τελείως καλά,"

    Αυτός που λες ,αν λέμε τον ίδιο - απο το Μαραθώνα - δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα! Απλώς τον πήγε ο αδερφός του στο Γεωργιάδη να τον τσεκάρει (ο Γ. το πρότεινε) και του διέγνωσε προστατίτιδα!!! Επαναλαμβάνω , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ μου το έχει πει ο ίδιος στο σαλόνι του Γ.
    Επίσης, έχω δει με τα μάτια μου άνθρωπο απόλυτα υγειή που είχε πάει τη γυναίκα του στον Γ. για άλλο θέμα, να τον βάζει να κάνει εξέταση και να του λέει "έχεις ίχνη προστατίτιδας". Ο άνθρωπος ήταν μια χαρά και το θυμάμαι οτι μας τα έλεγε στο σαλόνι και μας ρωτούσε τρελαμένος αν υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος που λες ειναι απο τη Σαλαμινα...
      Οι περισσοτερες απο τις περιπτωσεις ζευγαριων που δεν μπορουν να κανουν παιδι και φταιει ο αντρας,ειναι απο χρ.προστατιτιδα, και οχι απο στειροτητα... Ολοι αυτοι οι ανθρωποι δεν γνωριζουν το προβλημα τους απο τα συμπτωματα, γιατι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε αυτους συμπτωματα εκτος της υπογονιμοτητας. Οποτε και μαθαινουν πως εχουν φλεγμονη στον προστατη. Υπαρχει παρα πολυς κοσμος που πασχει απο χρ. προστατιτιδα και δεν το γνωριζει. Αν ομως κανει προληπτικα εναν διορθηκο υπερηχο θα ξερει!!! Θα πρεπε να υπαρχει ενημερωση και στους αντρες να γινεται προληπτικα αυτην η εξεταση οπως συμβαινει στις γυναικες με το ΤΕΣΤ ΠΑΠ

      Διαγραφή
    2. Οχι ΔΕΝ ήταν απο Σαλαμίνα ο άνθρωπος που λέω και ΔΕΝ είχε πρόβλημα υπογονιμότητας είχε παιδιά ήδη. Μη γράφεις ότι θέλεις. Επίσης αυτά τα περι προστατίτιδας και υπογονιμότητας είναι απλά ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

      Διαγραφή
    3. ο Μ. ειναι απο Σαλαμινα...
      Τα υπολοιπα τα ανεφερα για να καταλαβεις πως πολλοι εχουν χρ. προστατιτιδα χωρις να το ξερουν

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί που έχουν χρόνια προστατίτιδα. Εδω μέσα πάντως ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν έχει χρόνια προστατίτιδα. Εχουμε χρόνιο πυελικό αλγος. Και αυτό ,πίστεψε με, αμα το έχεις το ξέρεις ;)

      Διαγραφή
    5. Δηλαδη το οτι εχω διαγνωση απο 8 ουρολογους, πως πασχω απο χρ. προστατιτιδα δεν λεει τιποτα ??? Το οτι εχω ενα προστατη διογκωμενο, και γεματο φλεγμονες σημαινει πως ειναι φυσιολογικος?? Ο προστατης επισης που εχει δημιουργησει ενα κελυφος απο ασβεστωσεις-λιθιασεις-αποτιτανωσεις λειτουργει κανονικα????
      Μη μου λες λοιπον πως δεν εχω χρ. προστατιτιδα, οπως εχουν ΟΛΟΙ οσοι εχουν φλεγμονη στον προστατη...
      ΕΚΤΟΣ απο αυτο, και επειδη η παθηση μας ειναι χρονια, και μεσα σε αυτα τα χρονια, ασυνειδητα πιεζαμε τους μυες της περιοχης της βουβωνικης χωρας, ειτε γιατι κατουριομασταν, ειτε γιατι θελαμε να επιτυχουμε καλυτερη στυση, ειτε γιατι σφιγγαμε απο τον πονο, εχουμε δημιουργησει και νευρομυικο προβλημα... Το ενα ΔΕΝ αναιρει το αλλο, συνυπαρχουν μεσα μας... Ειναι πολυπλοκη ασθενεια και χρειαζεται πολυπλοκη θεραπεια. Θεωρω πως η διατροφη και η ασκηση πρεπει να συνοδευουν τις θεραπειες με μαλαξεις για να δουμε αποτελεσμα. Αυτο ακολουθω εγω και μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο. Ασκηση εννοω γρηγορα περπατημα 1 ωρα την ημερα κ διατασεις.
      Αυτα βοηθησαν εμενα, χωρις να ξερω αν θα βοηθησουν καποιον αλλο το ιδιο με μενα.

      Διαγραφή
  32. "Υπάρχει η περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος φαίνεται να είναι τελείως καλά,"

    Αυτός που λες ,αν λέμε τον ίδιο - απο το Μαραθώνα - δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα! Απλώς τον πήγε ο αδερφός του στο Γεωργιάδη να τον τσεκάρει (ο Γ. το πρότεινε) και του διέγνωσε προστατίτιδα!!! Επαναλαμβάνω , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ μου το έχει πει ο ίδιος στο σαλόνι του Γ.
    Επίσης, έχω δει με τα μάτια μου άνθρωπο απόλυτα υγειή που είχε πάει τη γυναίκα του στον Γ. για άλλο θέμα, να τον βάζει να κάνει εξέταση και να του λέει "έχεις ίχνη προστατίτιδας". Ο άνθρωπος ήταν μια χαρά και το θυμάμαι οτι μας τα έλεγε στο σαλόνι και μας ρωτούσε τρελαμένος αν υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Υπάρχει η περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος φαίνεται να είναι τελείως καλά,"

    Αυτός που λες ,αν λέμε τον ίδιο - απο το Μαραθώνα - δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα! Απλώς τον πήγε ο αδερφός του στο Γεωργιάδη να τον τσεκάρει (ο Γ. το πρότεινε) και του διέγνωσε προστατίτιδα!!! Επαναλαμβάνω , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ μου το έχει πει ο ίδιος στο σαλόνι του Γ.
    Επίσης, έχω δει με τα μάτια μου άνθρωπο απόλυτα υγειή που είχε πάει τη γυναίκα του στον Γ. για άλλο θέμα, να τον βάζει να κάνει εξέταση και να του λέει "έχεις ίχνη προστατίτιδας". Ο άνθρωπος ήταν μια χαρά και το θυμάμαι οτι μας τα έλεγε στο σαλόνι και μας ρωτούσε τρελαμένος αν υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τον ίδιο λέμε..Δεν υπάρχει και άλλος..

      Εγώ νόμιζα ότι είχε απλά κάποιες μικροενοχλήσεις, δεν το ήξερα αυτό. Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα ξεδιαλύνονται σιγά-σιγά και δυστηχώς από ότι φαίνεται δεν είναι κάλα για εμάς.

      Διαγραφή
  34. thor σχετικά με το τελευταίο σκέλος του κειμενου που έγραψες, ο Γεωργιάδης λέει στους ασθενείς του ότι έχει θεραπεύσει 100% 2000-3000 άτομα! ..ενώ σε άλλους λέει ότι έχει θεραπεύσει 4000 χιλάδες άτομα! Αν τον ρωτήσεις που είναι όλοι αυτοί, σου απαντάει ότι γίνονται καλά και πως δεν ξαναέρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ 107"

    Να περιμένεις τι πράγμα ρε συ Νίκο ?

    Αν του είχες πει οτι έχεις 2000ευρώ διαθέσιμα μόνο θα είχες τελειώσει στις 35 μαλάξεις. Όσο βλέπει οτι αντέχει το πορτοφόλι σου σε κοπανάει και ανακαλύπτει δύσκολα και περίεργα μικρόβια (Σταφυλόκοκους, εντερόκοκκους κτλ κτλ).

    Το διάβασε κανείς το Link που έδωσα ή τσάμπα το πόσταρα ?
    http://groups.google.com/group/sci.med.prostate.prostatitis/browse_thread/thread/fd4105cd6aecf020


    Καταρχήν ο άνθρωπος είναι άσχετος! Η βελτίωση που προκαλεί είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ!
    Το πρόβλημά μας είναι καθαρά νευρομυϊκό. Χρειαζόμαστε κάποιου είδους φυσικοθεραπεία στο πυελικό πάτωμα ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ. Τα σημεία που χρειάζεται φυσικοθεραπεία ο καθένας μας διαφέρουν (γι αυτό διαφέρουν και τα συμπτώματά μας). Ο ιατρός-ιπποκράτης με το να πιέζει με τέτοια δύναμη τον προστάτη αναγκαστικά κάνει ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ και κάποιου είδους φυσικοθεραπευτικό μασάζ στην όλη περιοχή του πυελικού πατώματος. Απο κει και πέρα είναι καθαρά θέμα τύχης το αν και πόσο θα σε βελτιώσει και έχει να κάνει με το αν τα σημεία του πυελικού σου πατώματος που είναι "πιασμένα" είναι στην περιοχή που δέχετε μασάζ απο τις πιέσεις του προστάτη. Λογικό λοιπόν όσοι έχουν μεγάλο πρόβλημα να βλέπουν και τη μεγαλύτερη βελτίωση/ανακούφιση αλλα και τον περοσσότερο πόνο στις μαλάξεις.
    Εγώ είχα κάνει μαλάξεις παλαιότερα σε άλλο γιατρό ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ και με είχε κάνει σχεδόν καλά. Πάω μετά στον Ιατρό-Ιπποκράτη που υποτίθεται οτι έχει τεχνική και άλλες τέτοιες πίπες και δε με βελτιώνει ούτε στο μισό.
    Αναρρωτίθηκα τότε πως γίνεται και θυμίθηκα οτι ο άλλος γιατρός έκανε μασάζ και στη γύρω περιοχή και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 107 ΜΑΛΑΞΕΙΣ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΝΩΣΗ ΟΥΡΗΘΡΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ.

    ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕ ΑΤΟΜΑ!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΗ ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ.ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΙΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΥΕΛΙΚΟ ΑΛΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΟΥ oti na nai ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ(ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΕΩ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΙΤΣΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΕΜΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΥΡΗΘΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κενταυρε,μην σβησεις τα posts μας αν σου ζητηθει .

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

    OVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Mην ανησυχείς γι αυτό Ρίτσο, δεν κινδυνεύεις. Σε διαβεβαιώνω ότι ο Κένταυρος είχε δώσει… μάχες πέρυσι (όταν βρισκόμαστε μαζί στον Γιατρό) για να είναι ελεύθερο και χωρίς λογοκρισία το άλλο Μπλοκ. Ελπίζω σύντομα να παρουσιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΚΕΝΤΑΑΥΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 150 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 150 εφτασε ρε γαμωτο ;

      Διαγραφή
    2. Εφτασε τις 150???????και εξακολουθει να πηγαίνει?ρε πείτε του του ανθρώπου να κάνει κάτι άλλο με τα χρήματα του ή αν τα έχει για πέταμα ας τα δώσει σε εμένα!!!!

      Διαγραφή
    3. Kαι αποκλείεται να τα διαγραψει άλλωστε αυτος ηταν και ο λάγος δημιουργείας αυτου του blog ειτε συμφωνει η διαφωνει με τον Γεω.ηταν κάθετος οτι δεν του αρεσει σε blog να υπάρχει λογοκρισία κυριως τωρα που οτι λέμε ειναι πέρα για πέρα αληθινό.

      Διαγραφή
    4. Μα τι περιμενει αληθεια ;
      Τι να πω.
      Ειναι κριμα να εναποθετεις ολες σου τις ελπιδες σε κατι που ισως να μην καρποφορησει,οταν αυτη πια ειδικα δεν σου προσφερει τιποτα.
      Κατα την γνωμη μου η τεχνικη αυτη σωστη 'η λαθος , σε ενα μικρο ποσοστο φερνει την απολυτη ιαση.Σε ενα αλλο μια μεγαλη και σταθερη βελτιωση με ''διαρκη αποθεραπεια'' και σε σε ενα αλλο δεν κανει απολυτως τιποτα.Αν κανει και ζημια ,αυτο δεν το γνωριζω.Συγκεκριμενα τα ποσοστα αντιστοιχα ισως και να ειναι 3% , 45%,52%.
      Καμια σχεση με αυτο που αναφερει στο site του διαπιστωμενα .
      Ψευδεται ναι και το κακο ειναι ,πως αν και το αναγνωριζεις απο τις πρωτες μερες,το βλεπεις , δεν θελεις να το πιστεψεις ,γιατι θελεις να πιστεψεις πως θα σε κανει καλα.
      Λιγο τα εικονισματα , λιγο η ελπιδα ,λιγο ο ωμος για να ακουμπησεις.
      Δεν θελεις και πολυ.Εχεις πονεσει.
      Οπως και να το κανεις , υπηρξαμε ολοι θυματα.
      Μετα λυπης,ξανα
      αποθεραπευομαι διαρκως &προστατιτιδα-ριτσος : 10-0

      Διαγραφή
  42. Παιδιά θέλω να πω κάτι ακόμα για το blog του ΚΑΡΑ.
    Πρόσφατα ένας φίλος βρήκε ένα link με κάποια εναλακτική μέθοδο θεραπείας της Χ.Π που εφαρμόζετε στο εξωτερικό και πρόκειτε να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Εδώ το link :
    http://www.urology.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130&Itemid=12

    Δε θα σχολιάσω τη μέθοδο και το αν μπορεί προσφέρει κάτι αλλα ο φίλος μου έκανε post το link στο blog του ΚΑΡΑ και ΤΟ POST TOY ΚΟΠΗΚΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μα...είναι δυνατόν ρε φιλαράκι να σε αφήσουν μέσα στα γραφεία της Κόκα-Κόλα να σηκώσεις διαφήμιση της Πέπσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΙΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο Α , Η Ο Β ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φιλαράκι Ανώνυμε, εσύ που πήγες στον Γεωργιάδη πριν ακόμα γίνει γνωστός μέσω του μπλογκ. Από αυτά που λες νομίζω πως είσαι από τους αρχαιότερους που ξέρουμε (2-3 χρόνια?) και η ιστορία σου θα έχει αρκετό ενδιαφέρον για όλους.

    Μπορείς να αναφερθείς στο ιστορικό σου με περισσότερες λεπτομέρειες? Τι συμπτώματα είχες, τι έκανες πριν το Γεωργιάδη, πόσες θεραπείες έκανες, πώς ήταν η εξέλιξη σου στα συμπτώματα, πώς είσαι τώρα? Με τις αντιβιώσεις είχες κάποια παρενέργεια που να σε απασχολεί?

    Σίγουρα θα ξέρεις και κάποιους που έκαναν θεραπεία το ίδιο διάστημα με εσένα, άρα είναι και αυτοί αρκετό καιρό στην θεραπεία. Αυτοί πως ειναι, έχεις επαφές μαζί τους? Δεν νομίζω να μην έχεις μιλήσει με κανέναν.

    Οι πληροφορίες σου θα είναι πολύ σημαντικές και χρήσιμες για εμάς, γι'αυτό σε παρακαλώ να γράψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ thor ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε-ΠΩΝΥΜΟΙ ,ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΤΡΕΨΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΠΟΥΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε παιδιά συγνώμη τι ψάχνετε τηλέφωνα και μαρτυρίες; Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο τύπος σας δουλεύει; Ένα χρόνο είστε εκεί, δεν πήγατε χτες. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ακόμα πιστεύετε ότι το μικρόβιο δεν έφυγε από τον προστάτη με τις 100-150 μαλάξεις που κάνατε αλλά θα φύγει στις 600; Παιδιά ο προστάτης είναι σαν καρύδι, δεν είναι κανένα οικόπεδο 2 στρέμματα να κυνηγάς το μικρόβιο 3 χρόνια. Εγώ τον παράτησα προ πολλού τον τύπο. Με είχε φλομώσει στις μαλακίες. Πρέπει να είναι κανείς ή πολύ χαζός ή πολύ απελπισμένος για να τα χάφτει αυτά και όλη την ιστορία γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ Rudolf ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ... ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ...ΕΦΑΓΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φυσικά και ήμασταν όλοι απελπισμένοι και γι αυτό φάγαμε τη φόλα. Αλλα η απελπισία μετά απο ένα σημείο ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Κάποια πράγματα φωνάζουν. Παιδιά ΞΥΠΝΙΣΤΕ όσο είναι καιρός. Αν δεν σας έκανε καλά στις 100 μαλάξεις (ήμαρτον παναγία μου) ΔΕΝ θα σας κάνει ούτε στις 200 ούτε στις 300 ούτε στις 1000. Ποιο νούμερο περιμένετε να φτάσετε δηλαδή για να πειστείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει.
    Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει.
    Τα μάτια η πείνα εμαύρισε στα μάτια η μάνα μνέει
    στέκει ο Σουλιώτης ο καλός παράμερα και κλαίει.
    "Έρμο τουφέκι σκοτεινό, τι σ' έχω 'γώ στο χέρι;
    Οπού συ μου 'γινες βαρύ κι ο Αγαρηνός το ξέρει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπέρα σας

    Να πω ότι δεν το περίμενα, ψέματα θα πω. Μια από τις συνηθισμένες ατάκες μου στις ατελείωτες ώρες αναμονής ήταν ότι τον Γ. είτε θα τον κρεμάσουν είτε θα του κάνουν άγαλμα. Η παρουσία του νέου αυτού blog δείχνει ξεκάθαρα ότι ήδη έχει αρχίσει να περπατάει σε πολύ λεπτό πάγο. Η αίσθησή μου είναι ότι με τον καιρό θα αποκτήσει περισσότερους υποστηρικτές μόνο και μόνο από την αμφιβολία που άρχισε να φυτεύει στα μυαλά των απελπισμένων (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου).

    Από τη στιγμή που το άλλο blog κατέληξε να είναι καθαρό διαφημιστικό και κατά πάσα πιθανότητα «αγοράστηκε» από τον ίδιο κρίνω την παρουσία σας επιβεβλημένη. Αρκεί βέβαια να μην πάρει ακριβώς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτή της κάθετης αντιπαλότητας και δυσφήμισης του εν λόγω γιατρού. Στη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι μας είναι πολύ εύκολο να επηρεαστούμε έστω και από τη μικρότερη κουβέντα.

    Θεωρώ ότι πραγματική βάση σε κατηγορίες περί απάτης και τα συναφή μπορεί να δοθεί μόνο σε απόψεις που εκφράζονται από άτομα που συμπλήρωσαν το σύνολο της θεραπείας που πρότεινε ο Γ. (ή τουλάχιστον που έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της). Επίσης πιστεύω ότι εάν κάποιοι είναι τόσο σίγουροι όσο γράφουν ότι έχουμε να κάνουμε με απάτη ότι θα οφείλουν να κινηθούν νομικά εναντίον του. Το λέω γιατί αυτό θα έκανα εγώ (και αυτό θα κάνω) όταν και εάν είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ (όσο τουλάχιστον διαβάζω εδώ). Ο γιατρός άλλωστε είναι εκτεθειμένος από εκατό πλευρές. Εάν η σιγουριά αυτή δεν φτάνει ως αυτό το σημείο καλό θα ήταν να εκφράζεται μεν η αμφιβολία και προσωπική άποψη αλλά ίσως λιγότερο «φανατικά».

    Καλό θα ήταν, λοιπόν, να καταγράφονται οι απόψεις, οι εμπειρίες και η πορεία του καθενός να αποφεύγουμε τις «μεγάλες κουβέντες». Ξεκαθαρίζω ότι σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι δεν μπορώ να πω ότι ανήκω σε κανένα από τα 2 «στρατόπεδα». Ακολουθώ και συνεχίζω να ακολουθώ την αγέλη (όπως ειπώθηκε) με την ελπίδα της λύσης. Φυσικά και έχω μεγάλες ενστάσεις και αμφιβολίες για το πώς αυτό εξελίσσεται και για τις πρακτικές του Γ. Δεν γνωρίζω αν θα φτάσω στο τέρμα, γνωρίζω όμως ότι τη στιγμή που θα νιώσω σίγουρος ότι εξαπατήθηκα ότι θα με βρει μπροστά του με όλες μου τις δυνάμεις και όχι μόνο στα λόγια και στα blog.

    Αυτά και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Και τι ακριβως θα κάνεις κυκλέ?Εδω υπάρχουν περιπτώσεις γιατρών που αποδεδειγμένα ειναι απατεώνες και έχουν στείλει στον άλλο κόσμο πολλούς ασθενεις και ειναι ακόμα έξω και χειρουργουν κανονικά και εσυ ονειρευεσαι οτι αν δεν σε κάνει καλά θα του κάνεις μήνυση και θα τον κυνηγήσεις??Εισαι βαθεια νυχτωμένος.Δεν μπορεις να αποδείξεις οτι φταίει εκείνος που δεν σε έκανε καλά γιατι χρισημοποιει μεθόδος αποδεκτες απο την ιατρικη.Αν ειναι ετσι κάνε μηνυση και στις φαρμακοβιομηχανιες απο τα αντιβιωτικά που καταπίνεις επειδη δεν σε έκαναν καλά.Εθελοτυφλης αλλά εισαι και εσυ όπως εμεις απελπισμένος.
    Αλλά φίλε μου τι σε κάνει να πιστευεις οτι εσυ θα γίνεις καλά σε σχεση με όλους τους άλλους που σου λέμε οτι οι υποσχέσεις του ειναι κενές?Τι το διαφορετικό εχεις εσυ σε σχέση με όλους εμάς?Εχεις αυτο που ειχα και εγω...την ελπίδα οτι σε εμένα θα πιάσει γιατι θα ειμαι καλός και συνεργάσιμος ασθενεις και θα κάνω οτι μου λεει ο γιατρος -Ιπποκράτης.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Και κάτι ακόμα κύκλε, ποιος είναι ακριβώς το σύνολο της θεραπείας που πρότεινε ο Γ. πέραν του οποίου θα μπορεί να εκφέρει κάποιος τα συμπεράσματά του; Οι 30; Οι 100; Οι 1000 μαλάξεις; Δεν νομίζω ότι ο ίδιος έχει δώσει μια απάντηση. Γιατί εγώ όταν πήγα υποτίθεται -έτσι είχε αφήσει σαφώς να εννοηθεί- στις 30 θα είχαμε θεραπευτεί και καθώς πλησίαζε το πέρας άρχισε η παράταση και η αοριστολογία και όλοι τύχαμε να ήμαστε δύσκολες περιπτώσεις με σταφυλόκοκο (το οποίο ω του θαύματος διαπίστωσε μόνο με το δάχτυλο ο πανμέγιστος). Και γιατί πρέπει να είναι κανείς τόσο συγκρατημένος για να εκφέρει την αρνητική του άποψη όταν αντίθετα άτομα με 10 και 15 μαλάξεις του γράφουν διθύραμβους και εκεί κανένας δεν τους συνιστά να είναι συγκρατημένοι; Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό που λέω γιατί είναι βασικό στοιχείο του πως λειτούργησε με όλους η παγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΩΊΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΜΙΛΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΙΩΠΗΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ . ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Έχω 2 ανίψια, 18 και 21 χρονών. Εκτός από το να προσέχουν πολύ περισσότερο από εμένα που δεν είχα ιδέα, θέτω το εξής ερώτημα στον εαυτό μου: εάν και εφόσον (και χτύπα ξύλο) τους διαλέξει η ΧΠ, ποια θα είναι η συμβουλή μου;

    Ειλικρινά δε έχω απάντηση.

    Και αυτό είναι και το νόημα του σχολίου μου. Που προφανώς σας διέφυγε.

    Κύριοι, η ΧΠ είναι ένα θέμα που αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά Κάποιοι μοιράζονται τα ίδια συμπτώματα, κάποιοι άλλοι διαφορετικά. Κάποιοι πάνε καλύτερα με τον Γ. κάποιοι πάνε καλύτερα με την ομοιοπαθητική, άλλοι με το μασάζ τη φυσιοθεραπεία, άλλοι με ότι τους φωτίσει ο Θεός- δεν ξέρω.

    Το νόημα του σχολίου μου είναι ότι δεν επιτρέπονται (κατά τη γνώμη μου)- και αφού έχουμε εμπεδώσει ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική- ούτε οι διθύραμβοι, ούτε και οι αφορισμοί. Σχόλια τύπου «σας κοροϊδεύει», «είναι απάτη» και τα συναφή το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν περισσότερη σύγχυση και απελπισία. Και αυτά γιατί αυτοί που τα «υπογράφουν» δεν βρήκαν το αποτέλεσμα που περίμεναν. Ξέρω εγώ που το διαβάζω τι έκανες, πως το έκανες, τι ΔΕΝ έκανες κλπ;
    Το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έστειλαν τόσο κόσμο στον Γ. Αλλά για μένα τη στιγμή που κόπηκε έστω και ένα σχόλιο από το άλλο blog δεν νοείται να το ξαναεπισκεφτώ .

    Σίγουρα η κατάρα αυτή που μας διάλεξε μας κάνει επιρρεπείς σε θυμό, λάθη (ο Γ. και αν έχει κάνει…) και αγωνία. Αλλά η ουσία παραμένει ότι είναι ένα θέμα υγείας που αφορά τον ΚΑΘΕΝΑ μας ξεχωριστά. ΔΕΝ γίναμε αγέλη, όχι. Πήραμε μια απόφαση για τον εαυτό μας. Άλλος την ακολουθεί μέχρι τέλους, άλλος μέχρι εκεί που πιστεύει, άλλος τη θεωρεί λάθος και την εγκαταλείπει. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα, πόσο μάλλον πίσω από την ανωνυμία, να κάνει αφορισμούς και να αποφασίζει για τους άλλους. Γι αυτό και είπα: όποιος είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο άνθρωπος είναι απατεώνας τότε ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    Όταν έρθει (χτύπα ξύλο), λοιπόν, ο ανιψιός μου και μου πει έχω ΧΠ και τι να κάνω, θα του αναλύσω όσο καλύτερα μπορώ την ΔΙΚΙΑ μου περίπτωση, την δικιά μου εκτίμηση για τον συγκεκριμένο γιατρό και θα του δώσω την επιλογή Γεωργιάδη ως μια ΕΠΙΛΟΓΗ για το πρόβλημά του και τίποτα περισσότερο.

    Αυτά και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ Kyklos ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΓΥΡΙΖΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΦΕΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΕΩ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ 2 ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΣΙΧΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγώ παιδιά βαρέθηκα να μιλάω για την ασθένεια και λέω να πούμε κάτι για τα πολιτικά....

    Προτείνω λοιπόν να μη βιαστούμε να κρίνουμε το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει το αποτέλεσμα που περιμένουμε με την επιλογή του ΔΝΤ αλλα ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Δεν είναι σωστό να βγάζουμε τόσο βιαστικά συμπεράσματα! Προτείνω να μη δίνουμε σημασία στα υβριστικά σχόλια που γίνονται ,ανώνυμα πάντα,δεξιά και αριστερά κατηγορόντας και χωρίς αποδείξεις τους βουλευτές μας... Δεν ξέρουμε αυτοί οι άνθρωποι ποιοι είναι και τι έκαναν στη ζωή τους!

    Φωτεινό παράδειγμα το ποστ(οπως τοστ) που έκανε ο φίλος kyklos με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα :

    ---------------------------------------------------------
    Έχω 2 ανίψια, 18 και 21 χρονών. Εκτός από το να προσέχουν πολύ περισσότερο από εμένα που δεν είχα ιδέα, θέτω το εξής ερώτημα στον εαυτό μου: τώρα που θα κληθούν να ψηφίσουν , ποια θα είναι η συμβουλή μου;

    Ειλικρινά δε έχω απάντηση.

    Και αυτό είναι και το νόημα του σχολίου μου. Που προφανώς σας διέφυγε.

    Κύριοι, η ψήφος είναι ένα θέμα που αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά Κάποιοι μοιράζονται την ίδια ιδεολογία, κάποιοι άλλοι διαφορετική. Κάποιοι ζουν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ. κάποιοι πάνε καλύτερα με την ΝΔ, άλλοι με το ΚΚΕ το ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι με ότι τους φωτίσει ο Θεός- δεν ξέρω.

    Το νόημα του σχολίου μου είναι ότι δεν επιτρέπονται (κατά τη γνώμη μου)- και αφού έχουμε εμπεδώσει ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική- ούτε οι διθύραμβοι, ούτε και οι αφορισμοί. Σχόλια τύπου «είναι κλέφτες», «είναι απατεώνες» και τα συναφή το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν περισσότερη σύγχυση και απελπισία. Και αυτά γιατί αυτοί που τα «υπογράφουν» δεν βρήκαν το αποτέλεσμα που περίμεναν. Ξέρω εγώ που το διαβάζω τι έκανες, πως το έκανες, τι ΔΕΝ έκανες κλπ;
    Το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έστειλαν τόσο κόσμο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Αλλά για μένα τη στιγμή που κόπηκε έστω και ένα σχόλιο από το άλλο blog δεν νοείται να το ξαναεπισκεφτώ .

    Σίγουρα η οικονομική κρίση μας κάνει επιρρεπείς σε θυμό, λάθη (το ΠΑΣΟΚ και αν έχει κάνει…) και αγωνία. Αλλά η ουσία παραμένει ότι είναι ένα διαβίωσης που αφορά τον ΚΑΘΕΝΑ μας ξεχωριστά. ΔΕΝ γίναμε αγέλη, όχι. Πήραμε μια απόφαση για τον εαυτό μας. Άλλος την ακολουθεί μέχρι τέλους, άλλος μέχρι εκεί που πιστεύει, άλλος τη θεωρεί λάθος και την εγκαταλείπει. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα, πόσο μάλλον πίσω από την ανωνυμία, να κάνει αφορισμούς και να αποφασίζει για τους άλλους. Γι αυτό και είπα: όποιος είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι οι βουλευτές είναι απατεώνες τότε ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    Όταν έρθει (χτύπα ξύλο), λοιπόν, ο ανιψιός μου και μου πει θέλω να ψηφίσω τι να κάνω, θα του αναλύσω όσο καλύτερα μπορώ την ΔΙΚΙΑ μου περίπτωση, την δικιά μου εκτίμηση για το συγκεκριμένο κόμμα που κυβερνάει και θα του δώσω την επιλογή του ΠΑΣΟΚ ως μια ΕΠΙΛΟΓΗ για την ψήφο του και τίποτα περισσότερο.

    Αυτά και καλή δύναμη.

    --------------------------------------------------------

    Νομίζω ο φίλος kyklos είναι στο σωστό δρόμο!
    Ας δώσουμε μια ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να ολοκληρώσει το ΕΡΓΟ του και μετά θα μπορέσουμε να το κρίνουμε πιο αντικειμενικά!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθησες πολυ αυτην την φορα για να μας δειξεις το επιπεδο σου, αλλα τζαμπα ο κοπος, το ειχαμε καταλαβει και νωριτερα
      Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα!
      Βρε καλώς τα παιδιά!!!

      Ετσι ντε! Αργά η γρήγορα θα εμφανιζόταν ένας "παροιμίας" και σε αυτό το blog να κηρύξει υπέρ του σωτήρα ασκληπειού ιπποκράτη....

      Είσαι σε θέση εσύ να μιλήσεις για επίπεδο ????
      Καλύτερα να μιλάει ο Ακης για διαφάνεια.

      Διαγραφή
    3. Δεν κηρυττω υπερ κανενος. Αποκηρυσσω τη βλακεια ομως...

      Διαγραφή
    4. oti na nai, μην επιτίθεσαι στον άνθρωπο. Την δουλειά του κάνει. Είναι ο επί των δημοσίων σχέσεων του Γ και υπερασπίζεται τη δουλειά του και το αφεντικό του. Είναι δύσκολες εποχές για να μείνει κανείς χωρίς δουλειά. Κάνει υπερωρίες βέβαια πλέον γιατί είναι πιο εύκολο να κόβεις ποστ από τα να απαντάς σε αυτά, και κάτι μου λέει ότι οι φωνές που θα έχει να απαντήσει θα αυξάνονται αλλά στο λέει ξεκάθαρα: τα λεφτά είναι καλά ή "Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια". Γιατί αυτός πληρώνεται τουλάχιστον για τα νυχτέρια του ενώ εσύ δουλεύεις τζάμπα. Ένας κακομοιρούλης αστυνομικός που πρέπει ήδη να πηγαίνει 5 χρόνια στον Γ. μου το ξεφούρνισε μια μέρα. Έπαιρνε 40 ευρώπουλα πριν και μόλις μέσω του γνωστού blog άρχισε να διαφημίζεται και να τρέχει σε αυτόν ο κάθε φουκαράς η ταρίφα πήγε στα 50. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ προφανώς ως γνωστός αφιλοκερδής που είναι δεν τα θέλει για τον εαυτό του, τα 10 μάλλον είναι η προμήθεια. Είναι πολύ καλά αν σκεφτείς ότι η αγορά δίνει μόλις 2-3% για συστήματα δόμησης που γνωρίζω. Η ιατρική που πωλείται στο super market προφανώς είναι πιο επικερδής.

      Διαγραφή
    5. Rudolf, α! Να συμπληρώσω για την ιστορία πως μόλις το θέμα με τον αστυνομικούλη που πηγαίνει 5 χρόνια άρχισε να συζητείται ανήσυχα στον προθάλαμο και στο blog του Γ και έφτασε στα αυτιά του Γ πως ανησυχεί τους νέους πελάτες, του είπε πως "τον άλλο μήνα θα τον τελειώσει"!!! χαχαχχαχαχα! Είχε φτάσει η στιγμή της αποθεραπείας και γι αυτόν, όπως έκρινε ο ιατρός! Μου το λεγε το παιδί με ένα ύφος απορίας και ανησυχίας και δεν ήξερα τι να του απαντήσω.

      Διαγραφή
    6. Rudolf ουτε τι δουλεια κανω, ουτε ποιος ειμαι γνωριζεις.
      Το σχολιο μου εγινε στο ποστ του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, που με ειρωνικο υφος, εσκεμμενα μετατρεπει σε παρωδια το ποστ του Κυκλου. Αν διαβασεις προσεκτικα τα 2 ποστ που εχει κανει ο Κυκλος, θα καταλαβεις πως ειναι τουλαχιστον αδικη, αυτην η αντιμετωπιση...

      Διαγραφή
  60. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ (ο ορισμός) ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. Α, και εκεί στο Βιλαμπάχο ξέρεις αν τρίβουνε ακόμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θα ρθεις. Θα με καταλάβεις αλλά πρέπει να σκάσεις αρκετά 50ευρα ακόμα

      Διαγραφή
    2. Δεν νομιζω πως η βλακεια ειναι συμπτωμα της προστατιτιδας.

      Διαγραφή
  61. Nick.K
    "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΣΙΧΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΟΥΡΙΑ."

    Γιατί φίλε Nick το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ! Εχεις ΠΥΕΛΙΚΟ ΑΛΓΟΣ. ΔΕΝ εχεις προστατίτιδα! Το έχουμε γράψει 1000 φορές εγώ και ο Μάρκελος αλλα μας γράφετε στα @@@ρια σας.
    Όσο καθαρός και να είναι ο προστάτης σου τα συμπτώματά σου θα παραμένουν τα ίδια. Υπάρχουν άτομα που έκαναν εγχείρηση αφαίρεσης προστάτη και συνέχισαν να έχουν τα συμπτώματά τους όπως πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΟ ΞΕΡΩ oti na nai ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΤΩΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΠΟΤΕ ΠΟΝΟΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. (1) Nick δεν θυμάμαι κάποιον να έχει αποκλειστικά και μόνο αυτό το σύμπτωμα. Ξέρω ένα παιδί πάντως που αυτό ήταν το βασικό του σύμπτωμα (συχνοουρία > 10 φορές τη μέρα + 1-3 τη νύχτα) Διάβασε εδώ το ιστορικό του :
    http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=19.0

    (2) Για δείτε εδώ πως αντιμετωπίζει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΠΑΘΩΝ τον Aσκληπειό-Iπποκράτη :

    http://www.chronicprostatitis.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=7585

    Με τις ντομάτες τον πήραν τον κακομοίρη που έγραψε....

    Αν δεν μπορείτε να μπείτε κατεβάστε το user agent switcher για mozilla firefox Και μπειτε ως googlebot.
    Εδω το tutorial :
    http://www.ogletreeseo.com/22.html

    (3) Εφιστώ την προστοχή σας στον χρήστη που γράφει με το όνομα "παροιμίας". Είναι γνωστό λαμόγιο.


    (4) Εγω ότι είχα να πω το είπα και αποχωρώ γιατί αρχίζω να νιώθω χαζός και ο ίδιος με το να επαναλαμβάνω συνεχώς πράγματα που έχω πει. Δεν μπορώ να σας επιβάλω με το στανιό την αποψή μου. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Να μη σας χαλάω και το "επίπεδο"... ( Εδώ σας εκμεταλλεύονται και σας κοροϊδεύουν το επίπεδο σας μάρανε τρομάρα σας)
    Οποιος θέλει να μου μιλήσει ή να με ρωτήσει κάτι γράφω στο forum που postαρα παραπάνω στο (1). Εδώ δε θα ξαναγράψω.

    Καλή ανάσταση και περαστικά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε??? οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο τη δικη σας ειναι ΛΑΜΟΓΙΟ και ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ??? Να δεις που αν ειχατε και το pass του μπλογκ θα ειχατε σβησει κ τις αναρτησεις μου...
      Μηπως τελικα εδω μεσα κανετε αυτο που λετε πως συμβαινει σε αλλο μπλογκ??
      Οτι μας αρεσει στα αυτια το επικροτουμε, κ οτι δεν μας ακουγεται ωραιο, το υποβαθμιζουμε και του βαζουμε ταμπελες???
      Οχι φιλε μου, δεν ειμαι λαμογιο, ενας συμπασχων ειμαι, και μαλιστα υποφερω πολλα χρονια, διχως κανενα αποτελεσμα,μονο που τουσ 4 τελευταιους μηνες, εχω δει εντυπωσιακη βελτιωση, και δεν μπορω να μην το πω κ να το γραψω...

      Διαγραφή
    2. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική μου δεν είναι λαμόγιο και πληρωμένος αλλά κάποιος που κάθεται και απαντάει σε ένα-ένα όλα τα ποστ με τα γνωστά επιχειρήματα πιθανά είναι και δεν με πείθει ότι αυτό γίνεται από αγνή ευγνωμοσύνη. Εσύ δεν μπήκες να γράψεις για την βελτίωση που λες αλλά να κάνεις αυτό που περιγράφω και να επιτεθείς στον oti na nai.
      Να δεις που κι εσύ αν μπορούσες θα μας έβαζες αλυσίδες στα πόδια και θα μας πέταγες στο ποτάμι νύχτα.

      Τι έγινε, είχε ο Κένταυρος καμμιά καλή πρόταση εξαγοράς για το blog του; Όσο γράφουμε ανεβαίνει η αξία του.

      Διαγραφή
    3. Οποτε οποιος καθεται και απανταει σε ενα-ενα ολα τα ποστ με τα "γνωστα επιχειρηματα" πιθανα ειναι λαμογιο και πληρωμενος... Αυτο μας λες... Τα γνωστα επιχειρηματα ομως αντικρουουν τα δικα σου, και αυτο δεν φενεται να σου αρεσει και πολυ.
      Το μπλογκ το βρηκα πριν λιγες μερες, διαβασα μαζικα καμια 100 ποστ, και απαντησα σε οσα ειχα αποψη.
      Το οτι εχουν γραφτει πολλες υπερβολες, αναληθειες και ανακριβειες με οδηγησαν στο να καταθετω την αποψη μου. Δεν εχει να κανει ουτε με "αγνη ευγνωμοσυνη" ουτε με λαμογιες... Εχει να κανει με το οτι εχετε γινει γιατροι, και μηδενιστες, και κανετε ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ, προτεινετε ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ενω ΠΑΣΧΕΤΕ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΤΕ οι ιδιοι... Γενικευετε ασθενειες, συμπτωματα, και γενικοτερα τα ΠΟΣΤ σας (Rudolf-oti nanai-Nick) τα θεωρω ανευθυνα τουλαχιστον. Καλο θα ηταν ο καθενας να αναφερεται στο προσωπικο ιατρικο ιστορικο, και να καταθετει την προσωπικη του αποψη και εμπειρια(θετικη ή αρνητικη για οποιονδηποτε). Ομως δεν μπορω να λεω, με μισος και βεβαιοτητα, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ. Το ιδιο με την οποιοπαθητικη, το ιδιο με τις μαλαξεις, με την φυσιοθεραπεια, με τον διαλογισμο κτλ... Αν ηταν τοσο απλο τοτε θα γινομασταν ολοι μας καλα απο τις αντιβιωσεις και μονο.

      Διαγραφή
    4. + 1.000.000.000.000.000.000.000.000

      Διαγραφή
    5. Παροιμία αντίθετα με όσα έγραψες παραπάνω, ξέρω ποιος εισαι. Ούτε 4 μήνες μόνο είσαι στον Γεωργιάδη ούτε τίποτα και βλέποντας πόσο "έργο" έχεις βγάλει το τελευταίο 24ωρο σιγουρεύομαι ακόμα πιο πολύ.

      Το ότι δεν σου αρέσουν τα ποστ μας και τα βρίσκεις "ανεύθυνα" και του oti na nai (που στο κάτω κάτω δεν ασχολήθηκε μαζί σου αρχικά) "χαμηλού επιπέδου" είναι φυσιολογικό και σε κατανοοώ απόλυτα αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν μπήκα να γραψω για σένα ούτε για να κάνω επίδειξη δικανικών ικανοτήτων.

      Γράφεις: "εχετε γινει γιατροι...και κανετε ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ, προτεινετε ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ".

      Διαβάζοντας τα ποστ μου δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Αντίθετα εσύ συνεχώς αναλύεις σαν γιατρός περί φλεγομονών, διορθικών και υπερασπίζεσαι μια "σίγουρη θεραπεία". Έχεις μπει λοιπόν εδώ να θολώσεις τα νερά, να απαντήσεις επιλεκτικά, να πάρεις την προσοχή όσων διαβάζουν από τη "ταμπακιέρα", να συκοφαντήσεις όσους δεν σου αρέσουν τα λεγόμενά τους, να υπερασπίσεις τη μπίζνα με άλλα λόγια. Καθόλου δεν με νοιάζει και πάλι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έστω και έναν αν πείσεις εδώ να κάνει υπομονή άλλον ένα μήνα ή 5 μαλάξεις, για εσάς κέρδος είναι.

      Εγώ εδώ μέσα δεν μπήκα ούτε να κάνω το γιατρό, ούτε να υποστηρίξω κάποια θεραπεία, ούτε να συζητήσω τι είναι η προστατίτιδα. Μπήκα να πω ένα απλό πράγμα: ότι ο Γεωργιάδης και η ιστορία με το blog τεκμηριωμένα μας δουλέψαν και να προειδοποιήσω νέους. Ισχυρίστηκαν πράγματα ή αφήσαν να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόκειται για μια καλοστημένη μηχανή. Θα σου φανεί περίεργο αλλά δεν λέω σε κάποιον να μην δοκιμάσει τον Γεωργιάδη, αν και εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουνα έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους για να προωθήσει την δουλειά του. Αλλά αν πάει να ξέρει ότι δεν θα γίνει καλά σε 30 μαλάξεις, πιθανότατα δεν θα γίνει καλά στα 2 χρόνια (έχω γνωρίσει αρκετούς που πάνε 3, 4 ή 5 χρόνια) και ότι τα 96% θεραπεία που δίνει είναι ψέμμα (εξάλλου δεν τον είδα ποτέ να κρατάει κάποια στατιστική, εμένα ούτε τι αντιβίωση μου έδινε δεν θυμόταν).

      Ειλικρινά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τον Γ αν έλεγε τίμια "Αυτός είμαι, αυτό ξέρω να κάνω. Κάποιοι βλέπουν μια σημαντική βελτίωση, μερικοί μετά από καιρό δεν έχουν καθόλου συμπτώματα". Ωραία, σοβαρά και μέσα από το προσωπικό του site. Θα πήγαινα να δοκιμάσω όσο με παίρνει και αν δεν έβλεπα διαφορά ή είχα πισωγύρισμα θα έλεγα κάποια στιγμή ότι δεν είμαι από τους τυχερούς. Και θα τον πρότεινα και ως πιθανή ελπίδα σε κάποιον άλλο.

      Αλλά...96% θεραπεία;;;; την ώρα που γνωρίζω προσωπικά τόσο κόσμο που έχει πλέον φύγει;

      Email απάντηση σε φίλο μου συνασθενή που του λέει "όταν μετά από την αρχική θεραπεία 25-40 μαλάξεις σε έχω θεραπεύσει..."!!!!!

      Νέα παράταση τώρα, περιμένετε 2 χρόνια να θεραπευθείτε, όταν εγώ ο ίδιος έχω μιλήσει με κόσμο που πάει 3-4-5 χρόνια;

      Διαγραφή
    6. Και με λες ανεύθυνο που τα γράφω αυτά; Δηλαδή τα παραπάνω είναι "υπεύθυνα"; Αναρωτιέμαι ρε φίλε Παροιμία κοιμάσαι καλά το βράδυ; Κοιμάσαι καλά που όταν το μεροκάματο ενός νέου ανθρώπου στην Ελλάδα είναι 30 ευρώ οδηγείς πονεμένα και απελπισμένα παιδάκια στον Γ.να του σκάνε πενηντάρικα για ένα 10λεπτο με την ελπίδα της 96% θεραπείας; Που δεν τα αφήνεις έστω να ακούσουν τον αντίλογο των ανθρώπων που δεν γίνανε καλά ώστε να μην τον βλέπουν σαν θεό; Που έχεις στήσει ένα blog όπου πλέον οι διορθικοί, απόρρητα ιατρικά και προσωπικά δεδομένα κρέμονται αηδιαστικά σαν φυλλάδες σε περίπτερο; Όπου για κάποιον άσχετο φαίνεται ότι οι ασθενείς δήθεν από ευγνωμοσύνη να γράφουν αυθόρμητα ωδές και από πίσω ο Γ. τους πιέζει καθημερινά να μπουν και να γράψουν και κάνει refresh ανά μιση ωρα στον υπολογιστή του να δει αν το έπραξαν; Που όταν κάποιος που αρχικά φιλοξενείς τα ευμενή του σχόλιά παλιώσει και έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες ή φύγει και θέλει να αναθεωρήσει του τα κόβεις;

      Αλλά από την άλλη να σου πω και κάτι; Βλέπω ότι μόλις μπήκες εδώ και σε αντιληφθήκαν κάποιοι από τους υπόλοιπους που αρχικά είχαν αρχίσει να "αγριεύουν" ξαναγίναν προβατάκια και σφυρίζουν αδιάφορα! Και ξέρεις τι σκέφτομαι και δεν κάνω πλάκα; Ότι τελικά καλά κάνετε εσύ και το αφεντικό σου. Έτσι λειτουργεί ο πλανήτης. Οι έξυπνοι να τα τρώνε από τα κορόιδα. Νόμος της φύσης. Οπότε αφού κι εγώ πλέον έκανα το ηθικό μου καθήκον να προειδοποιήσω, σας δίνω ειλικρινά το χέρι και αποχωρώ γιατί ήδη πολύ ώρα έχω χάσει και, όπως ξαναείπα, η διαφορά μας είναι ότι εσύ βγάζεις λεφτά από αυτό που κάνεις ενώ εγώ όχι. Όμως μετά από μένα σε ένα μήνα, σε έξι, σε 1 χρόνο θα έρθουν άλλοι, να είσαι σίγουρος. Ίσως να είναι αυτοί οι ίδιοι εδώ μέσα . Αλλά όπως είπε ο oti na nai μέχρι τότε θα έχουν σκάσει πολλά πενηντάρικά ακόμα, οπότε εσείς τη δουλειά σας θα την έχετε κάνει.
      Καλό Πάσχα και περαστικά σε όλους σας. Καλό πάσχα και σε σένα Παροιμία, ειλικρινά. Και στον γιατρό. Πες του να πιει μια μπύρα στην υγειά μου. Α και αν θυμάται αυτό το στοίχημα που έβαλε μαζί μου; Θα πρέπει να το θυμάται γιατί αν κατάλαβα καλά από συζητήσεις το έβαζε με όλους: "Στοίχημα ότι θα σε θεραπεύσω; Εγώ θα χάσω 1000 ευρώ, εσύ 100". Πες του ότι από μένα το έχασε αλλά περιέργως...το είχε κερδισμένο ήδη εξ'αρχής.

      Διαγραφή
    7. Φίλε Rudolf συμφωνώ μαζί σου σε πάρα πολλά. Και κάποια πράγματα που λέγονται πρέπει να μένουν στο μυαλό όσων τα διαβάζουν. Δεν συμφωνώ όμως σε ένα.

      Το αποχωρώ. Όπως και του oti na nai.

      Το ότι είμαστε εδώ αυτοί που είμαστε και συζητάμε λέγοντας τις εμπειρίες μας και τις σκέψεις του ο καθένας είναι πολύτιμο. Τόσο για εμάς όσο και για τους καινούριους ασθενείς που μέσα στην απελπισία τους ψάχνουν και διαβάζουν τα πάντα. Άσε που είναι και παρότρυνση και για άλλους να βγουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια. Αυτό δεν πρεπει να το χάσουμε. Πολλοί από εμάς μιλάμε και τηλεφωνικώς, αλλά αυτός ο "δημόσιος" διάλογος είναι κάτι άλλο, δίνει πληροφορίες σε όλους καθώς και το έναυσμα για να συμμετέχουν και αυτοί.

      Όσο για τον Παροιμία είναι όντως ο συντονιστής του άλλου μπλογκ? Αν αυτό είναι αλήθεια τότε το να βγαίνει έτσι και να λέει ψέματα για το ιστορικό του παρουσιαζόμενος σαν κάποιος ασθενής, παραπλανώντας εξαπατώντας και κοροιδεύοντας (αν είναι δυνατόν) ανθρώπους που υποφέρουν είναι εγκληματικό. Τουλάχιστον. Είναι όμως όντως αυτός? Και αν είναι μόνο οι πραγματικές ιστορίες και οι απόψεις όλων μας μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε μία τάξη.
      Γι'αυτό επαναλαμβάνω.

      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

      Τώρα, το αν το άλλο μπλογκ και ο διαχειριστής του είναι πλέον αγορασμένα είναι κάτι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σοβαρό και κάτι το οποίο πρεπει κάπως να διελευκανθεί. Και επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μένουν, Συνοψίζω.

      Υπάρχουν ΥΠΟΨΙΕΣ ότι ο Γ. είναι απάτη και το ότι το άλλο μπλογκ είναι αγορασμένο από τον ίδιο. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπάρχει κανένα 96% και 25-30 θεραπείες πράγμα που σημαίνει ότι ο Γ. ψεύδεται και δεν μιλάει τεκμηριωμένα. ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιοι έχουν βελτίωση για όσο διαρκεί η θεραπεία, ΣΙΓΟΥΡΑ οι μαλάξεις βοηθάνε πρόσκαιρα καθώς αδειάζει ο προστάτης από το βλαβερό περιεχόμενο το οποίο είναι αποτελέσμα της φλεγμονής, ΣΙΓΟΥΡΑ Ο Γ. έχει αφιερώθεί ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνει, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπάρχουν μαρτυρίες πλήρως θεραπευμένων που να έμειναν χωρίς κανένα απολύτως συμπτώμα για πάνω από 6-12 μήνες, ΣΙΓΟΥΡΑ οι αναρτημένοι διορθικοί υπέρηχοι δεν σημαίνουν πλήρη θεραπεία όταν ακόμα υπάρχουν συμπτώματα, ΣΙΓΟΥΡΑ ο Γ. πιέζει τους ασθενείς να γράψουν, ΣΙΓΟΥΡΑ ένα πού μεγάλο ποσοστό κοντά στον χρόνο αποχωρεί.

      Το μεχρι στιγμής συμπέρασμα είναι οτι πλήρης θεραπεία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΕΛΟΣ. Αν υπήρχε θα βούιζε ο τόπος!!!

      Διαγραφή
    8. Rudolf μου θυμιζεις κατι κολλημενους τυπους που αν πας να πεις μια διαφορετικη πολιτικη αποψη, κατευθειαν σου κολλανε τη ταμπελα "ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-κτλ).
      Εχω χρ. προστατιτιδα, εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ και τωρα εχω και μια ταμπελα "ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ"¨στο κουτελο.
      Εχω ξοδεψει παρα πολυ χρονο και χρημα για να βρω την υγεια μου, και συνεχιζω ακαθεκτος. Για τον πονο δεν το συζητω. Και λογω της ασθενειας και λογω της θεραπειας.
      Νομιζω πως αυτα και αλλα τοσα που βαριεμαι να αραδιαζω και να μεμψιμοιρω, μου δινουν το δικαιωμα να καταθετω την αποψη μου εξυπηρετωντας και το σκοπο του μπλογκ.

      Διαγραφή
  65. Συνεχίστε τις θεραπείες σας. Μπορεί να έχετε ακόμα τα ίδια συμπτώματα αλλά οι διορθικοί που δεν καταλαβαίνετε τι δείχνουν το δείχνουν ξεκάθαρα μειώνεται ο όγκος του προστάτη σας και οι φλεγμονές. (Αλήθεια, έναν αδένα που τον ζουπάς και τον αδειάζεις από υγρά δεν είναι λογικό να φαίνεται μικρότερος για κάποιον καιρό;;;).

    Ο Γ. λοιπόν εκτός από τη θεραπεία της προστατίτιδας, φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει και τη θεραπεία της υπερπλασίας του προστάτη. Επιπρόσθετα πολλοί ασθενείς έχουν συνειδητοποιήσει ότι ως επιπρόσθετο όφελος τους περνάει η υπογονιμότητα, βγάζουν ξανά μαλλιά και τους περνάει η αρθρίτιδα. Κωλοδάχτυλα Γ: για πάσαν νόσο και πάσαν μαλακίαν. Σίγουρα η θεραπεία του καρκίνου και άλλων ανίατων ασθενειών που έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά η επιστήμη μαγειρεύεται κάπου στην Κω από το ελληνικό δαιμόνιο. Η κάρτα του το γράφει ξεκάθαρα: κάνει και μεγενθύσεις πέους (δεν είναι αστείο). Πρόβλημα με τη στύση; Κανένα πρόβλημα. ο Γ. πλασσάρει κουτί με χάπια δικής του κατασκευής μόνο 100 ευρώ το κουτί (χωρίς να έχουν κανένα έξοδο έρευνας και ανάπτυξης, τεστ, έγκρισης, ΦΠΑ, αμοιβή φαρμακοποιού) που φτιάχνουν την στύση. Δεν έχουν καμμία ένδειξη για το περιεχόμενό τους ή τη σύστασή τους, καμμία έγκριση του ΕΟΦ. Είναι παντελώς παράνομα και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα γιατροσόφια των μάγων στην Αφρική. Πάρτε τα και ας προκαλούν σοβαρές παρενέργειες (αν και μάλλον περιέχουν ξύσμα από φλούδα πορτοκαλιού και νερό του Καματερού). Αχ, το επίπεδο σας μάρανε να πάρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτό με τα χάπια καινούριο?

      Διαγραφή
    2. Ο γιατρός έδινε(πουλούσε) παλιότερα κάτι χάπια για τη στύση σε αυτούς που είχαν πρόβλημα τα οποία τα έφτιαχνε ο ίδιος (!!). Δεν ξέρω αν τα δίνει ακόμα

      Διαγραφή
  66. oti na nai ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΗΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το πρόβλημα ξεκινάει από την ιατρική κοινότητα και όπως είναι φυσικό περνάει και στους ασθενείς, και αυτό φαίνεται και σε εμάς. Τι εννοώ. Δυστυχώς τα πράγματα όσον αφορά την προστατίτιδα η χρόνιο πυελικό άλγος, είναι ασαφή.

    Η καθιερωμένη μέχρι στιγμής προσέγγιση είναι η χορήγηση αντιβιωτικών, ακόμα και σε περιπτώσεις μη ανεύρεσης μικροβίων. Οπότε όλοι οι γιατροί ξεκινούν έχοντας αυτό ως δεδομένο. Η μη επιτυχία αντιμετώπισης της πάθησης από αντιβιωτικά, έκανε μερικούς γιατρούς να πιστέψουν ότι το θέμα είναι η μή επαρκής εισχώρηση τους στον προστάτη με αποτέλεσμα να στραφούν σε μεθόδους όπως μαλάξεις (εφαρμόζονταν και παλλαιότερα) ή απευθείας ενχύσεις αντιβιωτικών στον προστάτη. Τα αποτελεσματα μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχει βελτίωση για κάποιο διάστημα σε μερικούς και μετά πάλι στα ίδια. ΕΠΙΣΗΜΕΣ μελέτες και ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ πάνω στο θέμα έχουν γίνει από τον Guercini. Οι περισσότεροι γιατροί είναι αυτής της άποψης. Έτσι έχουν εμφανιστεί πολλοί κατά καιρούς που υπόσχονται πλήρη θεραπεία. Φιλιπίνες, Αμερική, Κίνα, Ελλάδα κ.α Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία τεκμηριωμένη μελέτη και παρουσίαση των αποτελεσμάτων τους στην διεθνή κοινότητα, από κανέναν από αυτούς. Απλά και μόνο αναφορές πρώην ασθενών. Το θέμα είναι όμως ότι στα δικά τους μέσα παρουσιάζονται ΜΟΝΟ οι περιπτώσεις αυτών που βοηθήθηκαν. Αντίθετα σε μία πραγματική μελέτη που κάθε σοβαρός επιστήμονας θα ήθελε να κάνει, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της μεθόδου του ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Υπάρχουν καθιερωμένα κοινώς αποδεκτά ερωτηματολόγια τα οποία συμπληρώνει ο ασθενής και βάση των απαντήσεων του συμπερένεται η βαρύτητα της πάθησης. Πριν και Μετά την όποια θεραπεία. Και αυτό είναι ένα μόνο σημείο ενδεικτικό μιας σωστής μελέτης. Έτσι προχωράει η έρευνα στην ιατρική και έτσι καταλήγουμε σταδιακά σε πραγματικές θεραπείες. Τεκμηριωμένα και με τρόπο που να μπορούν να επαληθευτούν από οποιονδήποτε άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι τέτοιες μελέτες όσον αφορά τις μαλάξεις δεν υπάρχουν από κανέναν. Μακάρι να υπήρχαν για να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Χωρίς αυτές είναι πολύ εύκολο για τον κάθε γιατρό να δίνει ότι ποσοστά θέλει.

    Μια άλλη θεωρία είναι η νευρομυική. Οτι το πρόβλημα δεν είναι μικροβιακό (μπορεί να είναι στην αρχή και στην συνέχεια να μετατρέπεται σε νευρομυικό λόγω της χρόνιας συστολής των μυών της περιοχής η οποία επηρρεάζει και τα νεύρα που περνούν από εκεί). Μελέτες για την προσέγγιση αυτή υπάρχουν (Wise-Anderson prorocol). Δεν μιλούν για οριστική θεραπεία, αλλά για μια διαρκή αντιμετώπιση και συντήρηση την οποία ο ασθενής μαθαινει να εφαρμόζει ΜΟΝΟΣ του στην καθημερινότητα του. Υπάρχουν πολλόι ασθενείς που έχουν βοηθηθεί από αυτό αν και τονίζεται οτι είναι κάπως δύσκολο διότι απαιτεί αρκετό χρόνο κατα τη διάρκεια της ημέρας. Και για αυτό όμως δεν υπάρχουν τόσες πολλές μαρτυρίες ώστε να θεωρηθούν ακράδαντες αποδείξεις. Άλλωστε είναι αρκετά καινούριο. Υπάρχει πάντως και μελέτη αρκετά ενδιαφέρουσα, στην οποία έγινε καλιέργεια προστατικού υγρού σε ασθενείς με συμπτώματα προστατίτιδας και σε φυσιολογικούς ανθρώπους και το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν μικρόβια σε ίδιο ποσοστό και στις δύο ομάδες, κάτι που αντικρούει την μικροβιακή θεωρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Υπάρχουν και άλλες θεωρίες-υποψίες όπως ότι το πρόβλημα είναι αυτοάνοσο.

    Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει μία και μοναδική προσέγγιση από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα. Υπάρχουν κάποιες μελέτες για το ένα, κάποιες για το άλλο, αλλά μοναδικό συμπέρασμα δεν υπάρχει. Ένα που να είναι τόσο αποδεκτό και ξεκάθαρα τεκμηριωμενο το οποίο να οδηγήσει σε μία μοναδική αντιμετώπιση από όλους τους γιατρούς του κόσμου. Και όπως είναι φυσικό αυτό περνάει στους ασθενείς. Άλλα ακούν από έναν γιατρό, άλλα από άλλον, άλλα βρίσκουν στο διαδύκτιο, άλλα ακούν από αλλους ασθενείς άλλα από άλλους. Παράδειγμα τρανταχτό, όλοι εμείς εδώ, που αποτελούμε ένα δείγμα της ελληνικής πραγν]ματικότητας όσον αφορά την πάθηση μας. Υπάρχουν 3 διαφορετικά μέσα. Ένα φανατικά υπέρ της μικροβιακής θεωρείας και του Γ., ένα το οποίο συγκεντρώνει τον αντίλογο του προηγούμενου και ένα που υποστηρίζει την νευρομυική θεωρία. (Ελπίζω να μην δημιουργηθει και ένα που θα συγκεντρώνει τον αντίλογο του προηγούμενου). Το θέμα είναι ότι στην πραγματικότητα κανείς δεν θα έπρεπε να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος για αυτά που λέει.

    Και φανταστειτε τώρα έναν καινούριο ασθενή που αρχίζει να ψάχνεται. Τι έχει να αντιμετωπίσει!

    Δυστηχώς έτσι πως είναι τα πράγματα ο μόνος τρόπος για να μάθουμε την αλήθεια είναι να τα δοκιμάσουμε οι ίδιοι. Πολλοί από εμάς δοκίμασαν και συνεχίζουν τις μαλάξεις. Κάτι καλό θα βγει και από αυτό. Τουλάχιστον μετά θα ξέρουν οι υπόλοιποι. Είμαστε ένα πείραμα σε εξέλιξη. (Το ότι δεν το ξεκινήσαμε σαν πείραμα είναι ένα άλλο μεγάλο θεμά, αλλά ας μην μπω τωρα σε αυτό). Όσον αφορά την νευρομυική θεωρία δεν νομίζω οτι έχει δοκιμάσει ακόμα καποιος την προτεινόμενη θεραπεία, κάτι που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω εγώ. (Φαίνεται οτι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να το κάνεις στην Ελλάδα αλλά μην μπούμε πάλι στο τρυπάκι της αγέλης, μάλλον κοπαδιού καλύτερα, καθώς η αγέλη παραπέμπει σε λύκους ενώ εμείς είμαστε περισσότερο πρόβατα παρά λύκοι).

    Θα προσπαθήσω να επανέρθω παραθέτωντας τις μελέτες στις οποίες αναφέρομαι.

    Καλή δύναμη, και Έυχομαι να βρούμε την άκρη κάποια στιγμή σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ομως δεν μπορω να λεω, με μισος και βεβαιοτητα, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ. Το ιδιο με την οποιοπαθητικη, το ιδιο με τις μαλαξεις, με την φυσιοθεραπεια, με τον διαλογισμο κτλ... Αν ηταν τοσο απλο τοτε θα γινομασταν ολοι μας καλα απο τις αντιβιωσεις και μονο.

    Παροιμια κανεις δεν λεει να μην το δοκιμασει αλλά μετα απο 4.657.877.989 κωλοδαχτυλα ειναι μεγαλη βλακεια να πιστευεις οτι με 4.657.877.990 θα γινεις καλά!Καλη ανασταση σε ολους μας χωρις κωλοδαχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικα εμενα μου ειπε απο τη αρχη πως η θεραπεια με τις μαλαξεις θα ολοκληρωθει σε 2 χρονια περιπου. Μεχρι τοτε βλεπουμε. Δεν ξερω αν φτασω μεχρι τελους, κυριως για οικονομικους λογους αλλα ΝΑΙ πιστευω πως θα γινω καλα.

      Διαγραφή
    2. Παροιμίας στους παλιούς που είναι ήδη στον 1+ χρόνο έλεγε διαφορετικά πράγματα και συγκεκριμένα τους έλεγε ότι στις 20 μαλάξεις δεν θα έχουν κανένα σύμπτωμα + τα στοιχήματα που τους έλεγε να βάλουν για το αν θα τους θεραπεύσει.

      Διαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Παροιμιας ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 4/ΜΗΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΙΝ ΓΕΩ ΠΣΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ; ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΩ ΓΙΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩ, ΤΙ ΕΙΔΑ,ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΩ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΠΑΛΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩ Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΗΤΑΝΕ(ΕΤΣΙ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΓΕΩ)94 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΩΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟ ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ , ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ STO DOCTORS EΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ ΣΗΜΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙΤΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΟΓΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ 7-8 ΜΕΡΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΣΩ ΣΤΟΝ ΓΕΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ , ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ Ν ΑΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινησα θεραπεια 19 Δεκ. Εχω κανει καμια 50αρια. Απο τις 25 κ μετα αρχισαν να υποχωρουν τα συμπτωματα. Ειχα παρα πολλα και επωδυνα. Ακομη εχω καποιες μερες, αλλα οχι σε εντονο βαθμο. Τα θεωρω ενοχλησεις και οχι πονο πλεον. Αυτο που εχει βελτιωθει θεαματικα ειναι η νυχτουρια και η συχνουρια. Εχω γνωρισει παιδια που εχουν λιγοτερα συμπτωματα απο μενα, ή ακομη και ενα ελαφρυ τσουξιμο, οι οποιοι εχουν δει ελαχιστη βελτιωση,με τις ιδιες θεραπειες με μενα.
      Απλα ΟΛΟΙ ειδαμε εναν 2ο Διορθηκο που δεν ειχε καμμια σχεση με τον 1ο.
      Αυτο ειναι που με ενδιαφερει και για αυτο συνεχιζω. Αποδεδειγμενα απο πολλους γιατρους και πολλους υπερηχους ειχα ενα προστατη γεματο φλεγμονες και επισης αποδεδειγμενα,(εκανα και σε 2ο γιατρο επαναληπτικο)εχει καθαρισει κατα ενα 70% περιπου.
      Οσον αφορα το ανευθυνος, θα σου προτεινα να χαλαρωσεις και να διαβασεις τα ποστ σου με τη σειρα...
      Θα δεις τι συναισθηματα και τι σκεψεις προκαλουν στον αναγνωστη ομοιοπαθη.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ;AYTO ΣYMBAINEI παροιμιας .ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΕΙΠΕΣ ΝΥΧΤΟΥΡΙΕΣ ,ΣΥΧΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΡΩΤΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩ , ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ;Η ΥΠΟΨΙΑ ΣΤΕΝΩΜΑΤΟΣ Η ΣΤΕΝΩΜΑ ΟΥΡΗΘΡΑΣ;

      Διαγραφή
  72. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΩ ΔΕΝ ΑΠΛΟΠΟΙΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΥΡΘΗΘΡΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΓΙΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εγώ πάντως δε θα είμαι τόσο απόλυτος για το ότι εχει να κάνει με τον δρ. Γεωργιάδη.
    Εχω μεγάλη ιατρική εμπειρία και έχω αντιμετωπίσει πολύ πιο περίπλοκα προβλήματα στο παρελθόν, έχοντας επισκεφτεί άπειρους και άφταστους γιατρούς για το πρόβλημα υγείας που είχα, μάλιστα ένας εξ'αυτόν με χρέωσε 1000 ευρώ για μία επίσκεψη και δεν έκανε και τπτ και συνολικά έχω σκάσει μία περιουσία μιλάμε για πάνω από 50.000 ευρώ τα τελευταία χρόνια και αποτέλεσμα δεν έχω δει στα προβλήματα μου παρά μόνο με τις πιο απίθανες και εκτός ιατρικής γραμμής προσεγγίσεις.
    Τώρα,
    Εχω να πω τα θετικά και τα αρνητικά της όλης υπόθεσης Γεωργιάδη.

    Θετικά

    -Η θεραπεία του σίγουρα βοηθάει και μπορεί και έχει μόνιμα αποτελέσματα
    -Ποιον και σε τι βαθμό βοηθάει είναι ένα θέμα μυστήριο καθώς υπάρχει πλειάδα μικροβιακών παραγόντων, ανοσολογικών και ορμονικών δεδομένων ανά οργανισμό και το χειρότερο τα σημερινά αντιβιοτικά είναι γενικώς της πλάκας (τα περισσότερα είναι ετεροχρονισμένα και έχουμε βομβαρδιστεί ήδη με τόσα πολλά που υπάρχει ανάπτυξη αντίστασης από τα μικρόβια)
    -Πόσες θεραπείες χρειάζονται είναι επίσης ένα μυστήριο, όπως και η ένταση τους και η συχνότητα τους
    -Πόσα και τι συνδυασμοί αντιβιοτικών χρειάζονται είναι επίσης ένα θέμα trial and error δυστηχώς

    Αρνητικά

    -κοστίζει πολύ, θα έπρεπε να υπάρχει στάνταρ κόστος και όχι ανά επίσκεψη
    -έχει υπερεκτιμήσει κάπως τις δυνατότητες των φαρμάκων και του ιδίου ή των λεγόμενών του, η προφανώς μιλάει υπερθετικά για τη θεραπεία για ευνόητους λόγους γιατί αλλιώς αν ένας γιατρός δεν ενέπνεε σιγουριά και αυτοπεποίθηση ο ασθενής θα λάκιζε τη δεύτερη κιόλας βδομάδα θεραπειών
    -έχει υπερεκτιμήσει τη ποικιλομορφία και πολυπλοκότητα των μικροβίων και δίκαια καθώς ακόμη και η ίδια η ιατρική κοινότητα τα έχει χαμένα με τα μικρόβια
    -βλέπει πολλούς ασθενείς και δε κρατάει καλό αρχείο για να τους κουράρει λίγο πιο ορθολογισμένα και με ραντεβού, καταγραφή βελτίωσης κτλ
    (είναι γενικώς λίγο χύμα η κατάσταση)

    εντούτοις, και όσο περίεργο και αν ακούγεται δεν νομίζω να υπάρχει κανείς άλλος να κάνει αυτή τη δουλειά τόσο συστηματικά και με τέτοια ένταση και λίγο πολύ είναι λογικό να καταφεύγουν όλοι στη μέθοδο του κάποια στιγμή γιατί έχει κάποια βάση καλύτερη από τα stanford πρωτόκολλα και τα διάφορα άλλα ματζούνια και τους γιατρούς που υπόσχονται θεραπευτικά αποτελέσματα χωρίς καμία τεκμηρίωση ή λογική

    όσο για την ύπαρξη μη βακτηριακής προστατίτιδας νομίζω τζάμπα σκάνε
    μερικοί, όπως και σε όλες τις χρόνιες φλεγμονές (μη ανοσολογικού/ορμονικού παράγοντα) έτσι και εδώ δυστηχώς υπάρχει μικροβιακός παράγοντας (ιός, βακτηρίδια, μύκητες, χλαμύδια κτλ κτλ)
    τα άλλα είναι εφευρήματα συγκεκριμένων κλινικών και πανεπιστημιακών κέντρων λόγω αδυναμίας αντιμετώπισης μικροβίων.
    δυστηχώς τα ίδια συμβαίνουν και στο ευερέθιστο έντερο (και σε πάρα πολλά άλλα που ταλανίζουν το κόσμο και δεν διερευνήθηκαν σωστά) που ενώ αποδείχτηκε ότι πρόκειται για μικροβιακή φλεγμονή μερικά πανεπιστήμια προτείνουν αντικαταθλιπτικά άσκηση βότανα κτλ κτλ
    απλά δεν αντιμετωπίζονται τόσο εύκολα αυτές οι φλεγμονές, θέλουν γνώση, υπομονή, τύχη και προπαντώς χρήμα

    πιστεύω πως τελικά σίγουρα δε μπορούν να γίνουν όλοι καλά με το γεωργιάδη αλλά ένα μεγάλο ποσοστό θα δει βελτίωση πολύ δε σημαντικότερη από οποιοδήποτε άλλο γιατρό που έχει επισκεφτεί, και αποτελεί κατά βάση μία καλύτερη επιλογή από τις υπόλοιπες τουλάχιστον για αρκετούς

    αν τα χρήματα δεν ήταν τόσα τώρα δε θα μιλούσε κανείς, ειλικρινά μη κοροιδευόμαστε, αν πχ επρόκειτο για 1000 ευρώ η το πολύ 1500 για όλη τη θεραπεία.

    ομως εφόσον είναι ο μόνος που χώνει το δάκτυλο του σε εκατοντάδες βρώμικους και τριχωτούς κώλους και έχει την υπομονή και την όρεξη να το κάνει (με το αζημίωτο δε λέω) αυτός ορίζει και την ταρίφα

    απο εκεί και ύστερα πρόκειται για απόφαση που λαμβάνει ο ίδιος για τον εαυτό του

    φιλικά γιώργος
    τέλος το γνωστό blog κακώς και για μένα έχει απόλυτη λογοκρισία θα μπορούσε να φιλτράρει τα εντελώς απαράδεκτα και να κρατηθεί ένα επίπεδο συζήτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση προς όλους τους συμπάσχοντες: Μετά τις θεραπείς Γ η ποιότητα του σπέρματος βελτιώθηκε; Υπάρχουν ομοιοπαθείς που πέτυχαν σύλληψη κατά την διάρκεια ή μετά τις θεραπείες;

      Διαγραφή
  74. Τα παραπάνω λόγια σου μου φέρνουν έναν ΠΑΡΟΙΜΙΑ στο κεφάλι που λεει: "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει" LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σου φαίνομαι χαρούμενος? Η μήπως παροιμιώδης?
    Αν ήμουν χαρούμενος δε θα ήμουν εδώ μέσα. Δυστυχώς προβληματισμένος είμαι γιατί αργά η γρήγορα θα αναγκαστώ να κάνω και άλλες θεραπείες καθώς δεν βρήκα και τπτ άλλο να αντιμετωπίσω αυτό το βασανιστικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. -κοστίζει πολύ, θα έπρεπε να υπάρχει στάνταρ κόστος και όχι ανά επίσκεψη

    ανωνυμε πηγαινε και πες του οτι έχω 1000 ευρωπουλα να διαθεσω για την θεραπεία.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να σου πει οχι και οσο πλησιάζει η ωρα που το λιλι θα τελειώνει και εσυ δεν θα γίνεσαι καλά θα φταίνε όλα τα άλλα εκτος απο αυτον και την θεραπεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ-ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο πιστεύω δεν είσαι ακόμα καλά γιατί έχασες την πίστη σου στον ΓΙΑΤΡΟ και ΑΝΘΡΩΠΟ κύριο Δρ. Π.Γ. Όλες οι αναφορές στο blog το λένε: απαιτείται απόλυτη πίστη στον γιατρό προκειμένου να δεις πλήρη ίαση. Συμβουλή μου λοιπόν είναι να πας να εξομολογηθείς και να πεις το πάτερ ημών πέντε φορές. Εφόσον η ψυχή σου μετά από αυτά είναι αγνή και η μετάνοιά σου ειλικρινής, ο γιατρός θα σε συγχωρέσει και θα ξαναδεις και πάλι βελτίωση. Ελπίζω να έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ και να μην πάρεις στραβά το σχόλιό μου! :)

      Διαγραφή
    2. Σαρδανάπαλος Πανμέγιστος17 Απριλίου 2012 στις 7:07 μ.μ.

      Ευλογητέ,μετα του ΚΑΠΑ το blog και την ''ΛΑΜΨΗ'' ,EXAΣΑ ΤΑ ΙΧΝΗ ΣΟΥ!
      Με σιγουρια μπορω να πω πως εισαι μεγαλος τρολας!
      Θελεις να τσακωθουμε λιγο να ανεβασουμε την επισκεψιμοτητα αυτου του blog ?
      Οσο για τα λοιπα που ειπωθηκαν ,μπορω να πως πως παραδοξως συμφωνω σε ολα θετικα και αρνητικα.
      Καλη ευκολια δις.

      Διαγραφή
    3. ΔΙΟΡΘΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ εν Χριστώ προστατιδοπαθή αδελφέ μου! Χαίρομαι ειλικρινώς που ξανακούω την πανμέγιστο μεστό σου λόγο! Ελπίζω τις άγιες μέρες που πέρασαν να κοινώνησες με Tavanic και σύντομα να πιούμε παρεϊτσα κι ένα Vibramycin να τα πουμε. Καλή ευκολία, προπάντων στο χέσιμο!

      Διαγραφή
  78. ΕΥΛΟΓΗΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ nick.K ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ; ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ; ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ 100 PLUS ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΥΡΗΘΡΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο. Αυτοί οι υπέρηχοι που έχει στο μπλόγκ με τους θεραπευμένους ασθενείς, υπάρχει περίπτωση να μην πάτησε το πλήκτρο που ρίχνει χρώμα στις φλεγμονές και είναι τόσο καθαροί?? γιατί μιλάμε δεν υπάρχει ούτε κόκκος φλεγμονής σε αυτά που βλέπω
    μήπως δεν έριξε το lightning effect πάνω επίτηδες?? χαχα

    houston we have a problem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι κάποιος συμπάσχων ειχε πει στον Γ να ανεβασει φωτο απο τους υπερήχους τοτε στις αρχες και μονο που δεν τον έπιασε απο τον λαιμό.Αν θυμάμαι καλα τον απείλησε οτι δεν θα του συνεχιζε τις θεραπείες(τέτοια ζημιά θα του έκανε)!!!!!και το ίδιο θα έπρατε με όποιον τολμούσε να έκανε κάτι ανάλογο.τώρα τι άλλαξε??????γιατι περνάνε απο τον κάρα?????τι λαμογιά κρύβεται???και γιατι όλα να ειναι ανώνυμα??ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ και πολλά μα πολλά κωλοδάχτυλα.

      Διαγραφή
    2. Μόνο ο Χριστός σώζει

      Διαγραφή
  80. Υπόψιν παιδιά το βιβλίο headache in the pelvis που έχει πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα (αλλά πρόσφατα το κατέβασε το amazon) και η θεραπεία που βασίστηκε και υπόσχεται, γινόταν σε ξενοδοχείο από ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές. Δεν έχει καμία σχέση με την πανεπιστημιακή κλινική του stanford και υπάρχουν δεκάδες αγωγές εναντίον των δύο τσαρλατάνων που την προήγαγαν καθώς και τη ψευτοθεραπεία με τα trigger-points.
    Την επόμενη θα σας στείλω και links τα έβλεπα σήμερα αναλυτικά από ασθενείς σε κάτι φόρουμ με φωτογραφίες του ξενοδοχείου που γινόταν οι συνεδρίες και επικρίσεις από καθηγητές και έμεινα άφωνος.
    Η απάτη της απάτης μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κατέβασε το amazon ?
      http://www.amazon.com/Headache-Pelvis-Understanding-Treatment-Prostatitis/dp/0972775528

      Διαγραφή
    2. Χαχα! Ενημέρωση που σπάει κόκαλα. Μάστορα τόσες μπούρδες μαζεμένες σε τόσες λίγες γραμμές δεν ξέρω αν θα μπορούσε κανείς άλλος να γράψει. Κατέβασε το Amazon το headache in the pelvis?? Αυτό που πόσταρες είναι μια παλιά έκδοση (3η) που υπάρχει πλέον μόνο σε μεταχειρισμένη. Να η τελευταία η οποία όπως θα δεις είναι είναι στα best sellers του Amazon. Η απάτη της απάτης το ανώνυμο post σου. Χρειάζεσαι μερικά κωλοδάχτυλα νομίζω.

      Διαγραφή
    3. http://www.amazon.com/Headache-Pelvis-Understanding-Treatment-Syndromes/dp/0972775552/ref=pd_sim_sbs_b_1

      Διαγραφή
    4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πίσω από αυτήν την πάθηση και λόγω του ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί οριστική και αποδεδειγμένη λύση κρύβεται βρωμιά και πόλεμος συμφερόντων, όπως άλλωστε βλέπουμε σε μικρογραφία να συμβαίνει και στη χώρα μας...και σε αυτό το blog

      Διαγραφή
    5. Αντι-ανώνυμος, έτσι θα εκδικούμαστε ο ένας τον άλλον, ευχόμενοι κωλοδάχτυλα;
      χαχχαχ
      όχι ρε φίλε δεν είμαι φαν του γέω, με παρεξήγησες
      το μόνο που λέω είναι πως και η μέθοδος των wise-anderson (που δεν είναι γιατροί) αλλά έχουν γίνει γνωστοί ως Dοκτορες. (dr βέβαια είναι και ο Ross στα φιλαράκια, αλλά παλαιοντολογίας) είναι όσο αμφιλεγόμενη όσο είναι και η κωλοδαχτυλική θεραπεία. Ολα για το χρήμα γίνονται, take it habari

      Διαγραφή
    6. Αντι-Αντι-Ανώνυμος19 Απριλίου 2012 στις 11:11 π.μ.

      :) Μην τον ακούς τον Αντι-Ανώνυμο, Ανώνυμε! Είναι γνωστό λαμόγιο της ιατρικής και παραϊατρικής συντεχνίας! Ουρολόγος, ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει την ειδικότητα και δουλεύει πλέον βοθρατζής! Υπερασπίζεται τα συμφέροντά του!!

      Διαγραφή
  81. http://www.pelvicpain.org.uk/forum/viewtopic.php?p=3191#3191

    ορίστε ένα από αυτά που βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει αυτό με τον Γεωργιάδη;

      Διαγραφή
    2. Ποιο Γεωργιάδη, είπα εγώ ότι έχει σχέση ;
      Εγώ ανέφερα τι λένε οι πάσχοντες που πείστηκαν να αγοράσουν και να διαβάσουν το βιβλίο αυτό και πολλοί συνειδητοποίησαν πως πρόκειται για απάτη.
      Ημουν στα μεγαλύτερα φόρουμ της προστατίτιδας για πάρα πολλά χρόνια μέλος και λίγο πολύ όλοι το ίδιο λέγανε, πόσο καλοστημένη κομπίνα είχε παιχτεί με το λεγόμενο Stanford Protocol, το οποίο βέβαια το ίδιο το πανεπιστήμιο του Stanford δεν αναγνωρίζει, είναι laymen αυτοί που το πρωτοεφήρμοσαν.
      Διαβάστε το σύνδεσμο που έδωσα παραπάνω.
      Το amazon το είχε κατεβάσει για καιρό, μετά διόρθωσε τις υποσημειώσεις που γράφονταν από κάτω.
      Οπως και να έχει οι γνώμες εκατοντάδων ασθενών είναι αρκετές, κανένας δε βρήκε θεραπεία από τη μέθοδο, ήταν περισσότερο ψυχοθεραπεία και σε πολλούς τα συμπτώματα φούντωναν μετά από λίγο καιρό πάλι.

      Διαγραφή
    3. Many likes ανώνυμα!
      +1000

      Διαγραφή
  82. Η ίδια απάτη με το ευερέθιστο έντερο είναι και η προστατίτιδα. Σε χτύπησε το μικρόβιο και σου έκανε αλλαγή στο τρόπο που το ανοσοποιητικό σου αντιδρά. Τώρα είτε είναι μέσα το μικρόβιο είτε έχει φύγει υπάρχει χαμηλής (πολύ δε σπανιότερα υψηλής εντάσεως) φλεγμονώδης αντίδραση. Πολλοί ιατροί τη χαρακτηρίζουν ώς μή ειδική φλεγμονή.
    Δυστυχώς οι περιπτώσεις ίασης και στις δύο περιπτώσεις είναι μάλλον τραγικές έως ανύπαρκτες. Απλά η μόνη ελπίδα είναι να πιάσεις τα μικρόβια σε όλες τις φάσεις του κύκλου τους, πράγμα που τα αντιβιοτικά του σήμερα δεν το κάνουν ούτε για δείγμα και γιαυτό οι συνδυασμοί αντιβιοτικών είναι λίγο πιο αποτελεσματικοί για λίγο καιρό. Το κακό είναι όμως πως πολλά μικρόβια έχουν και ενδοκυττάρια αλλά και φάση προσκόλλησης σε ανοσολογικά κύτταρα και για να τα ξεριζώσεις θέλεις μήνες ίσως και χρόνια με κύκλους θεραπείας με διαφορετικά αντιβιωτικά.
    Δεν είναι τυχαίο πως για παράδειγμα η χλαμυδίωση ή ή φυματίωση στα πνευμόνια μόνο θέλουν από 2 έως και 5 χρόνια θεραπεία, πολύ σπάνια να γίνει κάποιος καλά στο 1ό χρόνο.

    Υπάρχει και η περίπτωση να υπάρχει ιογενής λοίμωξη του προστάτη, όπως συμβαίνει πολυ πιο συχνά στο έντερο και εκεί δε χωράει θεραπεία σε κανένα ενδεχόμενο. Τα αντιβιοτικά απλά τότε ρίχνουν τη φλεγμονή και μετά από λίγο πάλι μία από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. http://forum.prostatitis.org/

    μπορεί κανείς να μπεί εδώ ??
    για δοκιμάστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας αναφέρω μία άλλη παραπλήσια κατάσταση όπου η ιατρική δυστηχώς ακόμη δεν έχει ρίξει φώς. Το λεγόμενο σύνδρομο χρονίας κόπωσης ή adrenal fatigue για πολλούς. Μία πάθηση που διάφοροι πάλι μη γιατροί (όπως ο γνωστός Dr- o θεός να τον κάνει- James Wilson) εκμεταλλεύτηκαν καθώς δε μπορούσε να βρεθεί θεραπεία από την συμβατική ιατρική και άρχισαν να δημιουργούν κλινικές και να υπόσχονται θεραπείες μακροχρόνιες (6 μήνες - 2 έτη) στις οποίες κατέφθαναν ασθενείς από όλα τα μήκη και πλάτη της γής. Αρχικά ο εν λόγω κύριος εφήρμοζε "καινοτόμες" κατά τον ίδιο μεθόδους ψυχο-βιταμινο θεραπείας και χαλάρωσης, κάποια στιγμή και όταν η κλινική του πακετάρισε από απεγνωσμένους άρχισε να σκέφτεται πιο σφαιρικά και να εκδίδει βιβλία για την λεγόμενη πάθηση που εφήυρε ο ίδιος "adrenal fatigue" (τα οποία πούλησε σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα) και στα οποία βιβλία εν ολίγοις έπειθε το κόσμο να αγοράζει τα σκευάσματα του φτιαγμένα από αποξηραμένους αδένες γουρουνιών τα οποία κόστιζαν ένα σκασμό λεφτά. Επικαλούμενος μάλιστα τις βλαβερές συνέπειες των κορτικοστεροειδών και άλλων ορμονών σε αντίθεση με τα άκρως ασφαλή δικά του σκευάσματα και με λόγο και γραφή φοβερά ελκυστικά για το μέσο αδαή πάσχοντα κατάφερε να πουλήσει εκατομμύρια σκευάσματα και να εξαπατήσει αμέτρητο κόσμο. Φυσικά πολλοί έχουν κινηθεί εναντίον του δικαστικά, αλλά ο ίδιος έχει βγάλει τόσα χρήματα αυτά τα χρόνια που ο σκοπός του έχει επιτευχθεί με το παραπάνω.
      Είναι η κλασσική τακτική όλων αυτών που εκμεταλλεύονται τις παθήσεις που δεν έχουν συμβατική ή εύκολη αντιμετώπιση.
      Το πυροτέχνημα πως οι ίδιοι έχουν ανακαλύψει τη θεραπεία για μία πάθηση που 1000 πανεπιστήμια δεν έχουν ακόμη καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν.
      Η διασπορά ψευδών πληροφοριών στο ίντερνετ μέσω "θεραπευμένων" ασθενών.
      Η σύσταση κλινικής (συνήθως καμία σχέση με νοσοκομειακή, αλλά χώρος ξενοδοχείου ή στη καλύτερη μία βίλα σε απόμερες εγκαταστάσεις)
      Πανάκριβες θεραπείες που χρειάζονται πολλούς μήνες- χρόνια και πολύ μεγάλη αφοσίωση για να πετύχουν
      Και εν συνεχεια η έκδοση βιβλίων (γιατί πόσους προλαβαίνει να "θεραπεύσει" ένας άνθρωπος το χρόνο, 200-300 το πολύ)
      και η πώληση θαυματουργών σκευασμάτων

      αφού σας κάνει κόπο να αγοράσετε προστατικά βιβλία κάτω από την ομπρέλλα του "Stanford" δοκιμάστε να περιηγηθείτε και στο site του Dr. Wilson και να διαβάσετε το βιβλίο του ίσως πάσχετε και εσείς από adrenal fatigue με τόσα αντιβιοτικά που έχετε πάρει και τόσο χρόνια φλεγμονή σίγουρα κάτι δε θα πάει καλά και με το ορμονικό σας σύστημα

      http://www.adrenalfatigue.org/

      Διαγραφή
    2. Όχι εννοώ δεν μπορώ να μπω στο forum

      Διαγραφή
    3. Κάποτε αυτό το φόρουμ ήταν το νούμερο ένα σε επισκεψιμότητα με ιατρικό περιεχόμενο φόρουμ στο κόσμο.
      Για να μπείς έπρεπε να πληρώσεις 15-20 δολλάρια συνδρομή ανά έτος.
      Εκεί διαφήμιζαν πάσης φύσεως θεραπείες, γιατρούς, πρωτόκολλα μεθόδους όλα τότε ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο για τη προστατίτιδα.

      Μιλάμε για μία κατάσταση πρωτόγνωρη

      Ολοι οι επιτήδειοι βέβαια προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν

      Τελικώς το μόνο που κατάφερε το φόρουμ να κάνει είναι να γίνει suspension της λειτουργίας του. Το flaming και οι απειλές μεταξύ των ασθενών, γιατρών, ψευδογιατρών είχε πάρει διαστάσεις επικές.

      Τώρα το μόνο που κάνουν είναι να πουλάνε τα αμέτρητα "Προστατικά βιβλία" που αποθήκευσαν από όλη αυτή τη πρακτική

      Θεραπευμένοι ασθενείς... όσο ήμουν μέλος μέχρι το 2010 δεν άκουσα ούτε για έναν

      Διαγραφή
    4. Ένα είναι το blog!

      Διαγραφή
    5. το ΚΑΡΑ-στημενο!!!

      Διαγραφή
  84. Κάτι άλλο ακόμα για να σας δείξω την απάτη και των ερευνών που πολλές φορές συνοδεύουν τις μεγάλες παρα-ιατρικές ανακαλύψεις. Πρόσφατα παρήγγειλα το pro-state massager, επισκεφτόμενος ένα φόρουμ ασθενών και διαβάζοντας τα σχόλια λέω ας το δοκιμάσω τι έχω να χάσω.
    Το κόστος του αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου 60-70 ευρά
    Ο λόγος βέβαια που το πήρα είναι, πέρα από τα ενθαρρυντικά σχόλια των ασθενών, είναι πως είδα και μία συννημένη έρευνα που είχε γίνει από το columbia university πάνω στο συγκεκριμένο μασαζοδονητή. Λέω αν είναι δυνατόν ένα τέτοιο πανεπιστήμιο, για να έχει κάνει έρευνα πάνω στο δονητή με θετικά αποτελέσματα σίγουρα σε ένα βαθμό λειτουργεί.
    Ελεος όμως
    Και ενώ την έχω πατήσει τόσες φορές και εγώ ο ίδιος με αυτές τις χρηματοδοτούμενες από τις εταιρίες κατασκευής έρευνες δε λέω να βάλω μυαλό, η απελπισία πολλές φορές σε τυφλώνει με αυτή τη πάθηση.
    Λοιπόν μιλάμε για ένα σκεύασμα που μόλις το πήρα γέλασα, λέω αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να κάνει δουλειά.
    Το δοκιμάζω μία, το δοκιμάζω δύο το δοκιμάζω τρεις τπτ. Το μόνο που κατάφερα είναι να ματώσω το έντερο μου ξανά και ξανά και ουδόλως αισθάνθηκα να αγγίζει τη προστατική περιοχή.
    Εδώ σκέφτηκα πως αν αυτό υποτίθεται πως κάνει δουλειά τότε οι μαλλάξεις πρέπει να είναι 100 φορές πιο δραστικές
    Μιλάμε για ΤΗΝ απάτη κιόμως, πουλάει σα τρελλό και το ντύσιμο με τη μελέτη του columbia είναι το κλειδί. Αλλιώς θα ήταν ένας κοινός κωλο-δονητής. Η χρηματοδοτούμενη έρευνα της εταιρίας προς το columbia όμως το βάπτισε "ιατρικό εργαλείο" αυτομάτως στα μυαλά των πασχόντων.
    Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μόνο ο Χριστός θεραπεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Και ο Βούδας ίσως, αλλά δε θα σου επιτρέψει να σκοτώσεις μικρόβια. Καθε τι ζωντανό είναι ιερό.
    Ενώ ο Αλλάχ από την άλλη μπορεί και να σε ανταμείψει στην επόμενη ζωή με ονειρεμένες γυναίκες χρήμα και παραδεισένιες διακοπές αλλά θα πρέπει να θυσιάσεις τον προστάτη σου με αμυντική χειροβομβίδα.
    Προσωπικά θα προσευχηθώ στον Ινδό Sri Γκουρού Arjan Dev Ji που το μόνο που θα μου ζητήσει είναι να μη ξυρίσω ποτέ τις τρίχες των γεννητικών μου, εν ανάγκη φοράω και τουρμπάνι στα αχαμνά αν είναι να γίνω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Πως 2 άτομα μπορούν να κάνουν ένα μπλογκ μπάχαλο ;
    Δείτε τα παραπάνω ...
    Ο άνθρωπος γραφει την άποψη του τεκμηριωμένα και 2 - 3 τον ειρωνευονται ...Πολυ ενοχλητικό πράγματι ...
    Εκεί που είχαμε τους σκληρό πυρηνικούς του Γεωργιάδη , άρχισαν και της αντιπερας όχθης wise Anderson lovers να φανατιΖονται και αυτοί...
    Αποχαιρετούν , ξανά μπαίνουν με αλλα nick ,ειρωνευονται όποιον υποστηρίζει το αντίθετο ,βλέπουν καρα.
    Ήρεμα παιδια ... Το ενδεχόμενο της απάτης απο μεριάς wise Anderson γιατι σας πληγώνει τόσο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Εμφανιστηκαν ηδη εκπροσωποι του ΚΑΡΑ-στημενου blog... αλλα το παρτυ σιγα-σιγα θα αρχισει να τελειωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. O πολεμος των blogων !
    Και των forumων. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο ΚΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΛΩΜΙΑΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΓΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε με εκεινη την κυστεοσκοπηση ?
      Ακομα να την κανεις ?

      Διαγραφή
  91. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡ.ΤΗΝ ΚΑΝΩ Ριτσος ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ review ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ DOCTORS HOSPITAL ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΛΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕ-ΠΑΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
    ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΟΠΩΣ... ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ,
    ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.
    ΣΕ ΥΠΕΡΗΧΩ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΦΟΡΗΤΑ.. ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ...
    ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ,
    ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ (STAPHYLOCOCCUS,COAGULASE NEGATIVE)
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ... ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΒΙΟΓΡΑΜΑ
    ΠΡΩΤΗ ΠΗΡΑ ΤΗΝ (LADININ 500MG) ΜΑΖΙ ΜΕ (LIBEPROSTA)
    Η ΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ..ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ (VIBRAMYCIN)
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....
    ΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΟ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. SMart ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ . ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Που είναι ο Νίκ ;;;
    Απεβίωσε στο χειρουργείο ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΠΕΒΙΩΣΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ stamey mirce ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΚΑΚΩΣ ΕΒΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ . ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pedigree Pal A.K.A louloukos7 Μαΐου 2012 στις 10:32 μ.μ.

      Αδερφε ,εχεις μπλεξει σε εναν υποπτο κυκλο παρατασης και αναβολης.
      Ακομα μια φορα χανεις την ουσια και εισαι ετοιμος να μπλεξεις ξανα σε ενα φαυλο κυκλο μικροβιολογικων εξετασεων και αντιβιωσεις...Παραδοξως πραττεις ,μιας και οι αντιβιωσεις δεν σε ακουμπησαν καν στο ελαχιστο(κατα τα λεγομενα σου).
      Τι περιμενεις τωρα ;
      Την επιφοιτηση της αγιας κινολονης στον προστατη αδενα σου και την δια μαγειας εξαφανιση των συμπτωματων σου;
      Τσαμπα πετας τα λεφτα σου,τσαμπα σε βαζει σε αυτη την διαδικασια ο γιατρος .
      Προχωρα στην κυστεοσκοπηση οπως αρχικα σκεφτηκες και σταματα να αναβαλεις λογο φοβου την κυστεοσκοπηση.
      Μα τρελος εισαι;;;
      Διαβασε ολα αυτα που εχεις γραψει;
      Μονος σου τα ειπες!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. +1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

      Διαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος.
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam.