ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ

ΧΡΟΝΙΟ ΠΥΕΛΙΚΟ

ΑΛΓΟΣ

XRONIA PROSTATITIDA XRONIO PYELIKO ALGOS

Chronic Prostatitis

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Εμβόλιο κατά του καρκίνου του προστάτη

Με απόλυτη επιτυχία δοκιμάστηκε το νέο πειραματικό εμβόλιο κατά του καρκίνου του προστάτη σε ποντίκια, όπως ανακοίνωσαν Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι τόνισαν ότι μπορεί να εφαρμοστεί και σε ανθρώπινο οργανισμό.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Λιντς, σε συνεργασία με την κλινική Μάγιο των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον καθηγητή Άλαν Μέλτσερ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο ιατρικό περιοδικό “Nature Medicine”, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, βασίστηκαν σε μια 
«βιβλιοθήκη» γενετικού υλικού, το οποίο έχει ληφθεί από τα όργανα όπου αναπτύσσονται οι καρκινικοί όγκοι. Το εμβόλιο εκμεταλλεύεται την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να καταστρέψει τον όγκο.
Οι πρώτες δοκιμές στα πειραματόζωα έδειξαν ότι οι όγκοι συρρικνώθηκαν. Η μέθοδος, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά και σε άλλες μορφές καρκίνου, όπως του δέρματος και του μαστού. Οι επιστήμονες διευκρίνισαν πάντως ότι το εμβόλιο βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και θα χρειαστούν μερικά χρόνια μέχρι να αρχίσουν δοκιμές σε ανθρώπους.
Η ανοσοθεραπεία -που αξιοποιεί ως «όπλο» το ανοσοποιητικό σύστημα- είναι μια σχετικά νέα τεχνική κατά του καρκίνου και ήδη έχουν εγκριθεί τα πρώτα φάρμακα. Αντίθετα με τα παραδοσιακά εμβόλια, τα νέου τύπου εμβόλια δεν εμποδίζουν εκ των προτέρων την εκδήλωση της νόσου, αλλά προσπαθούν να την θεραπεύσουν εκ των υστέρων. Τα εμβόλια αυτού του είδους περιέχουν γονίδια που ενεργοποιούν τις δυνάμεις του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να παράγουν ειδικές πρωτεΐνες (αντιγόνα) που θα 
Η παραγωγή εμβολίων για τον καρκίνο συναντά όμως αρκετές δυσκολίες, επειδή κάθε όγκος έχει ξεχωριστές πρωτεΐνες και ο εντοπισμός από τους επιστήμονες των αντίστοιχων αντιγόνων δεν είναι εύκολη δουλειά. Από την άλλη, υπάρχει φόβος ότι αν στο εμβόλιο χρησιμοποιηθούν περισσότερα γονίδια προκειμένου να αυξηθούν τα παραγόμενα αντιγόνα, τότε μπορεί να προκληθεί μια υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία θα γυρίσει «μπούμερανγκ» στον ίδιο τον οργανισμό.
Η επιτυχία του νέου πειραματικού εμβολίου έγκειται ακριβώς στο ότι οι Βρετανοί και Αμερικανοί ερευνητές κατάφεραν να αναπτύξουν ένα εμβόλιο από ένα ιό γενετικά τροποποιημένο έτσι ώστε να περιέχει μια ολόκληρη «βιβλιοθήκη» από DNA, πράγμα που διευκολύνει τη δημιουργία περισσότερων αντιγόνων κατά των καρκινικών κυττάρων. Η νέα προσέγγιση εξάλλου αποδείχτηκε ότι δεν προκαλεί επιζήμια υπερ-αντίδραση στον οργανισμό, ενώ -πράγμα εξίσου σημαντικό- η γενετική «βιβλιοθήκη» δημιουργήθηκε με τη λήψη γενετικού υλικού από το ίδιο το όργανο που επλήγη από τον καρκίνο. Με τον τρόπο αυτό, ο οργανισμός δεν «επιτίθεται» εναντίον υγιών μερών του σώματος, αλλά μόνο κατά των όγκων.
http://grizosgatos.blogspot.com/2011/06/blog-post_4131.html

308 σχόλια:

  1. Λοιπόν, καλή αρχή..

    Δείτε τα παρακάτω links:

    http://medicalnews.gr/2012/09/dhlhthriodhs-arachnh-giatreuei-th-stutiki-dusleitourgia/

    http://medicalnews.gr/2012/04/biagkra-se-riniko-spre/

    Δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει βρει ακόμα λύση στο πρόβλημα μας, αλλά αυτό έχει και τα θετικά του --> Έχουμε να περιμένουμε στο μέλλον πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας.
    Για ακομη μια φορα μπηκα στο forum :
    http://www.chronicprostatitis.com/forum/index.php
    'H αλλιως το chronic prostatitis.com και αρχισα να ''κρυφοκοιταζω'' τις τοποθετησεις των ασθενων , admin και moderators ,γυρω απο το προβλημα μας .Και χρησιμοποιω το ρημα κρυφοκοιταζω ,διοτι μεχρι προτεινως αρνιομουν να παραδεχτω το γεγονος πως η παθηση μας δεν οφειλεται σε μικροβιο ...
    Διαβαζοντας διαφορα ,γυρω απο την μεθοδο των wise & anderson οπου μετα λυπης σας λεω πως ΝΑΙ ειναι απο οτι φαινεται η πιο ελπιδοφορα ,επεσα τυχαια θελεις σε ενα post του admin ''webslave'',oπου ελεγε πως σταματωντας και κοβωντας την γλουτενη απο το διαιοτολογιο του ,αρχισε να ειναι ''ελευθερος συμπτωματων'' . Εμεινα στο σημειο οπου ανεφερε τα οποια νευρολογικα που του διημιουργουσε η καταναλωση αυτης και ...αρχισα να κανω μια διαδυκτιακη ερευνα ,μιας και οι συνεπειες απο την καταναλωση αυτης θυμιζαν τα δικα μου όποια προβληματα.
    Συνεχιζωντας την ερευνα μου επεσα σε αυτον τον ανθρωπο:

    http://www.disabled.gr/lib/?p=8474

    Οπου απο οτι φαινεται και απο τον τιτλο ,η παθηση του δεν εχει καμια σχεση με την δικη μας . . .
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ;
    Διαβαζωντας λεπτομερως το κειμενο του εμεινα σε αυτο το κομματι .
    --Επιτρέψτε μου να επιχειρηματολογήσω πάνω σε όσα έχω διατυπώσει μέχρι τώρα. Είκοσι πέντε χρόνια πριν, είχα απογοητευτεί με τη νευρολογική προσέγγιση που αφορούσε στην κατάστασή μου. Είχα στερηθεί συνοχής, προσανατολισμού, πεποίθησης, και οποιαδήποτε πιθανότητα επιτυχίας συνεχώς απομακρυνόταν.*** Ήμουν μια βιοχημική διαδικασία που πήγαινε στραβά***.Σκέφτηκα τότε, πως ίσως δεν υπάρχει κανένας μυστήριος ιός, κανένα μικρόβιο-εισβολέας. Ίσως είμαι απλά το αποτέλεσμα μιας χημικής δυσαναλογίας, των λανθασμένων χημικών ουσιών (υπό την ευρύτερη έννοια) που συσσωρεύονται μαζί και που αποτυγχάνουν να σχηματίσουν έναν υγιή άνθρωπο. ---
    Μενωντας στο τελευταιο και κλεινωντας σας ερωτω :
    -Ποσο σιγουροι ειστε πως οι βιοχημικες διαδικασιες επανω σας γινονται με σωστο τροπο ;;;
    Διερευνηστε το θεμα αυτο.Εγω απο σημερα ξεκινω διαιτα με αποφυγη της γλουτενης για διαστημα 3 μηνων ,αν αποδοσει ισως και για παντα . Δεν αποφευγω τους υδατανθρακες οπως καποιος ηλιθιος και κακος ενημερωμενος τυπος προτεινει σε συμπασχωντες
    να κανουν ,αλλα την πληρη και διαπαντως αποφυγη της γλουτενης.
    ~~~venceremos~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thor και Super Ban ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΕΙΔΙΚΑ Ο Super Ban ΣΤΟ http://www.disabled.gr/lib/?p=8474 ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΓΩ ΔΕΙΛΑ...ΔΕΙΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΚΑΠΟΙΑ (ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΕΓΩ thor ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ-Τ-Α-Μ-Α-Τ-Η-Σ-Τ-Ε να γράφετε το όνομα Π.Γ !!!
    Το άλλο Blog χρησιμοποιείται μεν για να εξαπατήσει και να παραπλανήσει τον κόσμο που το διαβάζει αλλα ΚΥΡΙΩΣ χρησιμοποιείται για λόγους S.E.O (Search Engine Optimization) ώστε να ανέβει (και να διατηρηθεί) η προσωπική ιστοσελίδα του "ιπποκράτη" στα top του google.
    Για να το πω οσο πιο απλά γίνεται :
    Με κάθε αναφορά που γίνεται στο όνομά του σε ένα forum,blog κτλ που έχει σχέση με την προστατίτιδα αυτό του δίνει ΠΟΝΤΟΥΣ και τον ανεβάζει στo Google!

    ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ TΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χεχεχεεε, τώρα οι "ασθενείς" του ασκληπιού μαζί με την "τεκμηρίωσή" τους φροντίζουν και να μας απαντήσουν σε αυτό το blog -πάντα μέσω ΚΑΡΑ. Στο τέλος πάντα φροντίζουν να μας αποστομώνουν μετά τα τρομερά επιχειρήματά τους, κοτσάροντάς μας στην μάπα και την κατρουλομετρία τους. Όοοοοοοοοχι, ο ίδιος ο ασκληπιός δεν καταδέχεται. Και μην πει κανείς ότι αυτός τους υπαγορεύει τι θα γράψουν ή πολύ περισσότερο ότι τα γράφει ο ίδιος...αυτός δεν πέφτει σε τέτοιες μικρότητες όντας απασχολημένος με το ερευνητικό του έργο και την βράβευση που του ετοιμάζει η επιτροπή Nobel που βρηκε την θεραπεία της προστατίτιδας εδώ και 15 χρόνια και δεν το ξέρει κανείς. Ο ασκληπιός-κοκοβιός δεν ξέρει τίποτα ούτε ασχολείται με blogs και internet. Μόλις προχθες προς μεγάλη του έκπληξη έμαθε πως οι ασθενείς του του γράφουν ωδές και αναρτούν τις εξετάσεις τους στο blog κάποιου και συγκινήθηκε...ένα δάκρυ κύλησε...και για να ευχαριστήσει τους ασθενείς του όρισε happy hour: όποιος πάει για κωλοδάχτυλο μεταξύ 1-5 το μεσημέρι πληρώνει μόνο 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 38Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ λεει ...

    Ακομα μια μαρτυρια ενος συμπασχωντα ,που ηρθε να τεκμηριωσει πως ο Ιατρος Χειρουργος – Ουρολόγος – Ανδρολόγος -Ασκληπειος - Ιπποκρατης Π.Γ. ,BEΛΤΙΩΝΕΙ τα συπτωματα της χρονιας προστατιτιδας .

    Μαζι με αυτον και oι dr Feliciano (πατηρ και υιος ως ξεχωριστες μοναδες) ,ο dr Polachek στις ΗΠΑ και ο dr Kaplun στον Kαναδα .Aυτοι οι 4 παραπανω ανηκουν στην manilla protocol συμμορια μιας και συσχετιζονται μεταξυ τους (παραξενο ε;) .
    Οι μεθοδολογιες τους(μαλλαξεις,διατροφολόγιο,αντιβιωτικα υπερσχηματα) ΚΑΙ οι τροποι προσεγγισης του ασθενους ειναι πανομοιοτυπες/οι με του Ιατρού Χειρουργού – Ουρολόγου – Ανδρολόγου κου Π. Γ..
    Μα πως γινεται αυτο θα πειτε !!!!
    Εμας μας θεραπευει σε βαθος χρονου !!!Η μεθοδος του ειναι μοναδικη στον κοσμο !!!Την ονομαζει!!!
    Οχι.
    Αυτο που κανει σε εσας και εκανε ΚΑΙ σε εμενα ,ειναι να μας κραταει για οσο καιρο μας κανει αυτες τις μαλλαξεις σε ενα ανεκτο και σε ενα σαφως καλυτερο επιπεδο απο το πρωτιστο.Η μεθοδος του (vigorous massage)ειναι ακριβως η ιδια με αυτη της ληστοσυμοριας της manilla.
    Οταν αυτη η θεραπεια σταματησει να γινεται ανα μηνα ,το 80 % αυτων υποτροπιαζει και αν δεν παει στο τριμηνο ''να μαλαχτει'' ,ΤΟ 95% (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ)στην αρχη γυρναει πισω παλι στην αρχη .Μιλαω εκ πειρας .


    Καποιοι απο εσας τωρα ,γνωρισαν τα παιδια απο την Γαλλια και την Αμερικη που ηρθαν για να γινουν καλα μεσα σε ενα μηνα(μονο???) .
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ !!!!???
    Τους εταξε ο Ιατρος Χειρουργος – Ουρολόγος – Ανδρολόγος κος Παύλος Γεωργιάδης,πως σε ενα μηνα θα τους κανει καλα .
    Τους εκανε ???
    Eνας απο αυτους παρουσιαστηκε/βρεθηκε εδω :

    http://pyelikoalgos.blogspot.gr/2011/09/friend-from-america-wrote.html

    Μαθατε τι εγινε ποτέ στην συνεχεια και πως εγινε ???
    Να τι εγινε ...:


    http://www.propeciahelp.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=5326&start=0

    Τι εχουμε εδω ???

    Ακριβως οτι λενε και κανουν οι συμοριτες του Manila protocoll ,εταξε και εκανε ο δικος μας ο Ιατρος Χειρουργος – Ουρολόγος – Ανδρολόγος -Ασκληπειος - Ιπποκρατης Παύλος Γεωργιάδης ...
    Τωρα ομως 2 ειναι τα τεινα . Και εκει ακριβως την πατησα και εγω .
    Εφόσων τους ειπε την αληθεια πως σε 30-40 μερες θα σας κανω καλα ,σε εμας ειπε ψεμματα . Μας παραπλανησε . Αρα η μεθοδος του ειναι ιδια με της υπολοιπης συμμοριας,απλα παρατεινει μεσω των ''ειδικων μη χεσω'' μαλλαξεων την βελτιωση .
    Αν τωρα ειπε ψεμματα σε αυτους και τι μας νοιαζει ε? Αφου ειπε την αληθεια σε εμας !!!ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ - ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ !!!!

    Τα πραγματα ειναι απλα ,σε λιγους μηνες απο σημερα οι θεραπευμενοι πρεπει να φτασουν το 93-96 % (αφου γουσταρουμε με τα ποσοστα)αυτων που πηγαν εκει .
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΑΣΗ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ .
    ΟΥΤΕ ΤΟ 50 ΔΕΧΟΜΑΙ ,ΟΥΤΕ ΤΟ 70 ΚΥΡΙΕ Γ. .
    ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΑΦΗΣ .
    9 ΣΤΟΥΣ 10
    95 ΣΤΟΥΣ 100
    950 ΣΤΟΥΣ 1000 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ
    ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(μη επισημα και καπου καταγεγραμμενα) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Π Ο Ν Α Γ Α Μ Ε ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ , ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΜΑΛΛΑΞΗ (ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΣ\ΤΑΙ),ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΧΩΡΑ ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΗΞΩ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ...

    Πειτε μου ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΕΚΕΙ.
    Ποιο σκοπο εξυπηρετουν οι τεκμηριωσεις ???
    Αναφερονται σε θεραπευμενα ατομα???
    Ειναι κραχτες???
    Τι στο καλο κανεται???
    Μαζι τα φαγατε???






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΣΤΕ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 6 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλαχος, ξεβλαχος σε μαδησε παιδακι μου.

      Διαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧ!!! ΒΛΑΧΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 28 ΟΚΤ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ?
    ΓΙΑ ΕΥΝΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Pros ton AS.P. Elec, Eng.,Medical Systems, M.Sc. poy egrapse thn 38h tekmhriwsh, an bebaia einai yparkto proswpo pou amfivallo kai den einai o idios o Apatewnas:

    ANTE GAMHSOY RE KARAGIOZAKO pou tha mas kaneis kai kritiki kai mas bazeis kai ta ptyxia sou na psarwsoume...STA ARXIDIA MAS SE GRAFOYME ki esena kai ta ptyxia sou. Bal ta ki auta ston kwlo sou. Kai afou apolambaneis toso poly na soy bazoun kwlodaxtyla pou grafeis kai sto internet gia to poso wraia einai giati den pas na psoniseis kanan kourdo kai brikes ton asximomourh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tha mas peis kai gia thn bohtheia toy theoy trivlaka pou tha se kanei kala dithen epistimona ths psolis...kai ta peri yperixoy apo thn wikipedia kserame ki emeis na ta broume monoi mas

      Διαγραφή
  12. Στην 7η παράγραφο λές

    "Το μέλλον του Ελληνισμού
    Ό Γέροντας ήταν ξεριζωμένος Μικρασιάτης. Γι' αυτό ή σκέψη του γύριζε πάντα πίσω στις χαμένες πατρίδες. Νοσταλγούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, από την οποία έφυγε βρέφος το 1924."

    Πράγματι όταν έφυγα ήμουν 1 μηνών αλλά οι στιγμές που πρόλαβα και έζησα εκεί(ξενύχτια,γυναίκες,ποτά κτλ.) ήταν έντονες και δέθηκα με το μέρος.Πως να μη το νοσταλγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Γέροντα στο μυαλό μου είσαι, ξαφνικά τώρα που χρειάζεται βρέθηκε...κοτζάμ master στα ιατρικά όργανα που όλως τυχαίως είναι και ασθενής του Γ. να μας επιχειρηματολογήσει για τις γνώσεις του Γ. στον υπέρηχο. Τελος πάντων για γέλια είναι οι τύποι. Πρόσθεσε τα μαθήματα ηθικής και αυτογνωσίας και τις παραινέσεις περί θεού και έχεις το απόλυτο μίγμα του γελοίου. Απλά και συμβουλευτικά΄να σου πω πως όταν βρίζεις χάνεις το δίκιο σου. Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΕ ΜΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΓΔΥΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΚ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!!!ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ!!ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΥΜΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΑΠΙΩΝ!!!ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΔΕΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ!ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 13 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΗΤΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ!!!ΑΠΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΟΥΝΑ ΤΟ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ!!ΧΑΧΑΧΑ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΘ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΚΙΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑ ΙΟΑΝΝΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 210 6420181.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΘΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ!!!ΑΠΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. anonyme

      Και παρα πολλοι ακομα επισης μαζι με εσενα ''με ακουσαν'' και τον επισκεφθηκαν .
      Δεν ημουν ομως εγω αυτος που σας παραπλανησα .
      Ημουν και εγω μαζι με αυτους που παραπλανηθηκαν .
      Ναι,ημουν τοσο αισιοδοξος που παθιαστηκα στην αρχη με δαυτον .
      Ναι μετα απο σχεδον 2 χρονια σε εκεινο το blog θεατης και μετα απο 1.5 πιο ενεργος απο ολους τους αλλους συμπασχοντες ειδα ενα ''θαυμα'' ως εξ ουρανου να εμφανιζεται μπροστα μας !!!Ηθελα να πιστεψω .Ειχα πονεσει πολυ.
      Δεν αποποιουμε καμιας ευθυνης αλλα :
      1ον δεν τον βρηκα εγω
      2ον εγραψα τα οσα υπερ για αυτον για οσο καιρο ημουν εκει και τσιμπησα σε αυτα που μας υποσχεθηκε ,κανοντας τα στραβα ματια σε οποια πλανη και αν εντοπιζα .Ηθελα και πιστευα πως θα με κανει καλα.
      3ον δεν ειχα αυτο τον σκοπο οταν πρωτομπηκα σε εκειονο το blog το 2009 .Ημουν και ειμαι αρρωστος.
      4ον για τους παλιους εκεινου του blog εχω ριξει πολυ προσπαθεια και κλαμα να βοηθησω και να δωσω κουραγιο σε νεους ασθενεις , παλιους και εμενα
      5ον σταματησα να γραφω εκει και αρχισα εδω ζητωντας συγνωμη σε εσας και σε οσους εξαπατηθηκαν απο αυτον αθελα-με την συμβουλη μου,εξηγωντας τους λογους
      6ον αποδεχομαι τους χαρακτηρισμους σου ,συνεχιζω ομως να γραφω αφενος γιατι χρειαζομαι την οποιαδηποτε βοηθεια που στην προκειμενη περιπτωση ειναι της ομαδικης ψυχοθεραπειας μεσω πληκτρων και αλληλοκατανοησης ,αφετερου γιατι πιστευω πως επρεπε να γραψω εδω ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ BLOG δεν μπορει ο διαχειριστης να σβησει τα posts μου απο την Γ.εποχη ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ .Αν και υποσημειωσα συγκεκριμενα για να γινει αυτο πιο ευκολα ,τον παρακαλεσα αλλα πηρα την παραπανω απαντηση...---???Δεν μπορω να τα διαγραψω δυστυχως ,το super ban προφιλ μου το διεγραψα βιαστικα αφηνωντας πισω τα αφθορμητα απο την μαλακια μου μηνυματα.
      7ον προσωπικα και ''ΕΠΩΝΥΜΑ'' σου ζητω συγνωμη γιατι με τα λογια μου ισως να ωθησα καποιους να τον επισκεφθουν .
      Για οσο ποναω θα φλυαρω και για οσο πονανε θα προσπαθω να βοηθησω .
      Αν σε παραπλανησα σε τετοιο βαθμο ,δυστυχως δεν μπορω να επανορθωσω .Εισαι ενηλικας ,πηρες τις αποφασεις σου . Συνεβαλα ,αλλα δεν σε πηρα απο το χερι να σε παω .Σε ενα blog εγραφα ανοικτα και χωρις ενδοιασμους και κερδος την αποψη μου .
      Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω
      ~~~~venceremos~~~

      Διαγραφή
  14. Φίλε μας να είσαι καλά για το tip. Αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί κι εμένα περισσότερο.

    Να διορθώσω κάτι σε αυτό όμως που γράφεις: με τον Ακατανόμαστο όλοι κάναμε το λάθος μας, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Άλλος ξύπνησε μια ώρα νωρίτερα άλλος αργότερα. Δεν υπάρχει κανένας που δεν δικαιούται να μιλάει. Ειδικά ο Super Ban έχει βαρύτητα λόγου λόγω παλαιότητας και λόγω ειλικρίνιας. Έκανε τα λάθη του -και μεγάλα- και πλήρωσε όπως όλοι μας. Υπάρχουν κι άλλοι παλιοί, πάρα πολλοί, που δεν τολμούν να βγουν να μιλήσουν και απλά εξαφανίστηκαν. Το Καρα-γκιοζο blog είχε παλιά 10 ποσταρίσματα την ημέρα. Τώρα δεν έχει κανένα. Τι νομίζεις γίναν όλοι αυτοί; Θεραπευτήκαν και τώρα κάνουν κούνια και τραμπάλα και το ξέχασαν; Απλά ντρέπονται να βγουν και να μιλήσουν. Μην με κάνεις να σου πω συγκεκριμένα nicks απλά μπες και δες ποιοι ποστάραν παλιά και αναρωτήσου τι απέγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματι,μπαινωντας στο google βρηκα την μεθοδο που προαναφερεις και συγκρατησα το εξης :
    ''Η θεραπεία έχει ένδειξη αποκλειστικά σε ασθενείς που το πρόβλημα της στύσης έχει αγγειακή αιτιολογία. Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δείχνουν πως η θεραπεία αποκαθιστά τη στυτική δυσλειτουργία μικρού και μέτριου βαθμού .''
    Αυτο σημαινει πως αυτοι που εχουν δυσλειτουργια στην στυση εξαιτιας φλεβικης διαφυγης μεσαιας ή μεγαλης ,εχουν υψηλοτατες(λεει αποκαθιστα ,εγω το λεω καχυποπτα!!!???) πιθανοτητες να θεραπευτουν.Οι με τις μικρες και εφοσων ειναι λειτουργικο το προβλημα ,το αποκαθιστουν με χαπια ή με καθαρη σκεψη .
    Οπως και να το κανεις ακουγεται ελπιδοφορο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΕΡΙ ΣΤΥΤΙΚΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ!!ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ!!ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΥΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΑΓΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΑΛΙΣ ΚΤΛ!ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ 100 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ!ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EIMAI NEOS STHN PATHISI
      AS AFHSOYME TON G. SE MIKROTERH SYXNOTHTA ANAFORAS KAI AS EPIKENTROTHOUME STON STOXO MAS KAI THN EREVNA PAIDIA

      Διαγραφή
  17. http://www.yourbrainonporn.com/

    Παρα , παρα ,μα παρα πολυ καλο forum/site/no matter για αυτους που εχουν σοβαρα συμπτωματα στυτικης δεισλειτουργιας,πυελικες ενοχλησεις,καταθλιψη λογω μειωμενων γεννετησιων ορμων κτλ που ''ξαφνικα'' εισεβαλαν στην ζωη τους απο το ''πουθενα''.
    Χρησιμοποιειστε μεταφραστη google , βιβλιαρακι μεταφρασης ,οτιδηποτε ...
    Αξιζει πραγματικα τον κοπο να διαβασετε ολες τις περιπτωσεις .Ισως να φωτισει καποια σκοτεινα σχετικα κεφαλαια και πτυχες της παθησης μας .
    Συγκεκριμενα αναφερεται στην χρηση των πορνοταινιων ,στον συχνο αυνανισμο κτλ...
    Αναφερεται σε πολλες αληθειες και αυτοι που δεν ειχαν ιδεα ως τωρα για αυτα τα πραγματα θα εκπλαγουν .Αυτοι που υποψιαζονταν θα επιβεβαιωθουν .Αντιτιθεται βεβαιως στην λογικη εκεινων που λενε συχνη εκσπερματιση .Βεβαιως οι γιατροι αυτοι που προτεινουν συχνη εκσπερματιση αναφερονται σε αυτους που εχουν μικροβιακη μολυνση και οχι ''κακωση'' στα νευρα και τους μυες τις περιοχης .
    Ειμαι σιγουρος πως ενα ποσοστο απο εμας θα βοηθηθει .
    Μιλωντας για μενα και ανοικτα , εκανα σημαντικα και ωφελιμα βηματα γυρω απο αυτο και ειμαι ακομα στην 3η βδομαδα , με εκσπερματιση 1 φορα την εβδομαδα .Να σας θυμισω πως τα τελευταια 3-4 χρονια εκσπερματωνω συχνα , πολυ συχνα ανα διαστηματα θα ελεγα με αντιθετα αποτελεσματα παρα τα οσα συν που ακουγα .
    Αξιζει πιστευω ,δυστυχως ομως οχι για ολους .Ενα ποσοστο ομως ,ειμαι σιγουρος πως θα βοηθηθει .
    ~~~~venceremos~~~~~

    Υ.γ.
    Aκομα μια φορα phaethon επιβεβαιωνεσαι .Αν παρακολουθεις ,θα ηθελα την αποψη σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Super banούλη παρακολουθώ τακτικά αυτό το blog και συχνά με μαθαίνει πολλά. Οι λόγοι που δεν γράφω εδώ είναι ότι αυτό το blog έχει επικεντρωθεί πολύ στον Γ, τον οποίο προσωπικά θεωρώ μια παρένθεση με μικρή σημασία για την πάθησή μας. Νομίζω πως ότι είχε να ειπωθεί γύρω από αυτόν σχεδόν έχει ειπωθεί και πλέον όποιος θέλει μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του έχοντας ακούσει και τις δύο πλευρές. Δεύτερον έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσω ότι έχω μάθει και φιλτράρει στο www.chronic-prostatitis.com το οποίο φιλοδοξούμε να κάνουμε μια σοβαρή βάση δεδομένων για τον νέο ασθενή. Οπότε αν αρχίσω να γράφω κι εδώ νομίζω κάπου οι πληροφορίες θα αρχίσουν να χάνονται. Αν θες να το συζητήσουμε εκεί θα χαρώ πολύ. Σου έχω ξαναπεί ότι θεωρώ τα σχόλιά σου πολύτιμα. Η πείρα έχει δείξει ότι τα σχόλια σε ένα blog δεν βοηθάνε να οργανωθούν οι πληροφορίες που ψάχνεις ειδικά καθώς αυτά πολλαπλασιάζονται. Στο blog την έχει κυρίως ο blogαρχης. Το βλέπετε ήδη με το πρόβλημα του "Φόρτωση περισσότερων" για παράδειγμα. Φοβάμαι λοιπόν ότι θα χαλάσουμε χρόνο και εγκεφαλική ουσία να κάνουμε μια σοβαρή κουβέντα η οποία σε μερικούς μήνες θα έχει θαφτεί σε τόνους σχολίων, τρολ κλπ. Μην με παρεξηγήσετε: δεν υποβαθμίζω τα πολύ σημαντικά που έχουν ειπωθεί σε αυτό το blog, απλά εγώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και με τα δύο. Σας παρακολουθώ όμως και συχνά μου έρχεται να αντιγράψω κάποια πολύ σημαντικά που λέτε εδώ στο www.chronic-prostatitis.com αλλά δεν το κάνω από σεβασμό στον κόπο σας.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει, συμφωνώ αλλά κάτι μου λέει ότι ο Γ. δεν θα μας αφήσει να αγιάσουμε. Όλο και κάποια νέα κοτσάνα θα αναρτηθεί που θα μας προσφέρει γέλιο και ευκαιρία για κουτσομπλιόοοο.

      Διαγραφή
  18. Επιπροσθετα θελω να πω πως οι συμπασχοντες αυτοι που αντιμετωπιζουν εντονα συμπτωματα στυτικης δεισλειτουργιας,με παρα πολυ ηπια συμπτωματα (ως και καθολου)χ.π.αλγους / χ.προστατιτιδας και που χωρις να ανευρισκουν μικροβια ή φλεγμονες στο ουροποιητικο τους συστημα ,φλεβικη διαφυγη κτλ στο πεος τους ,κατηγορουν το νευρικο του συστημα ,ΝΑ προσπαθησουν για μια φορα και μονο στην ζωη τους και για καποιο διαστημα ,να λαβουν μιας καποιας μορφης αντικαταθλιπτικη αγωγη ,μεσω καποιου καλου ψυχιατρου που θα τους συσταθει .Ισως και να θεραπευτουν.
    Απο την μικρη μου εμπειρια και απο αυτα που διαβαζω με αργους και σταθερους ρυθμους ,διαπιστωνω το ψυχολογικο υποβαθρο γυρω απο την στυτικη δυσλειτουργια και κατασυμπληρωση παθηση μας .Σημερα π.χ. με την ευρεση του site με την συχνη χρηση των πορνο ταινιων ,''εχθες'' με τις μαρτυριες ανθρωπων γυρω ψυχολογικο τραυματισμο μετα απο αποτυχια ερωτικης συνευρεσης που ειχαν και τις επιπτωσεις αυτου .
    Ενα τραυμα ή μια κακη συνηθεια ,ισως μας κραταει δεσμιους ψευδως σε μια καταθλιπτικη καθημερινοτητα ,μακρια απο τις αληθινες απολαυσεις της ζωης .
    Σχετικο βιντεο πολυ ενδιαφερον,δειτε το .

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQHLF5BL9e8

    ''Το τραυμα και το συνηθειο λοιπον'' . . .
    Αναλογιστειτε .

    ~~~venceremos~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ. Αν έχεις την καλοσύνη μπες και κάνε τα 2 αυτά σχολιά σου στο www.chronic-prostatitis.com γιατί τα θεωρώ πολύ ενδιαφέροντα.

      Διαγραφή
  19. Υπαρχει προβλημα με το :

    www.chronic-prostatitis.com

    Συχνα(οπως τωρα) , πυκνα δεν φορτωνει.Προβλημα φορτωσης αναφερεται .
    Γιατι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκιο. Προφανώς ο server που το φιλοξενεί δεν είναι και πολύ σοϊ και συχνά είναι πεσμένο ή αργεί πολύ. Το είχα πει στα παιδιά που έχουν σηκώσει το forum και νόμιζα ότι έχει φτιάξει αλλά βλέπω ότι εξακολουθεί. Και χθες όλη μέρα δεν μου δούλευε. Ελπίζω να το φτιάξουν.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα είναι οτι το server τον έχουμε ψωνήσει 10 ευρώ απ τη λαϊκή... Είχα σκοπό να αγοράσω καλύτερο αλλα στο τέλος τσιγκουνεύτηκα και ανανέωσα τον 10ευρω :p

      ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ !!!

      Διαγραφή
    3. 10 το χρόνο;

      http://www.hostgator.com/

      Διαγραφή
    4. Το χρόνο ναι! Για την ακρίβεια 9.75 :):):p

      Διαγραφή
  20. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΑΚΟΜΑ
    ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ - ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΥΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

    -ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

    ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ
    ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ WISE K' ANDERSON PROTOCOLL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Ξ Α Φ Ν Ι Κ Α
    Ο ΜΕΓΑΣ ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥΣ SUPER MARKET ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ,ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    Κ Λ Ε Ι Ν Ο Υ Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΥΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΩΣ ΕΠΙΣΦΡΑΓΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ . ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ (300 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ . ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ 5 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 300 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ . ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΜΣΝΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΝΩΜΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΑΡΕΠΟΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥς ΦΙΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΘΗΒΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ . Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΘΗΒΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΥ 7-8 ΚΑΙ ΑΚΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΡΟΥΡΑΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΚΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗς ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΛΕΦΤΑ ΝΤΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΝ ΕΧΩ Γ...ΕΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΛΩΡΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Ειδικά που τον είχα γνωρίσει τον άνθρωπο αυτό. Το βασικό -μάλλον μόνο του σύμπτωμα ήταν η συχνοουρία, σωστά; Είχε από την αρχή μια δυσπιστία προς τον Γ. και εγώ τον καθησύχαζα και του έλεγα να κάνει υπομονή και να έχει εμπιστοσύνη. Τι μαλάκας ήμουνα...ντρέπομαι ειλικρινά. Τώρα που ξέρω περισσότερα είναι αστείο να κάνεις διαστολές σε αυτό το πρόβλημα, όπως έκανε σε όλους τελικά. Όπως έχει γράψει και ένας άλλος όσοι έχουν προστατίτιδα συχνά δεν κατουράνε σωστά. Η έρευνα πλέον καταλήγει ότι υπάρχει αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ανεπαίσθητη ένταση στους σφικτήρες της ουρήθρας. Με άλλα λόγια δεν αφήνεις τους μυς που χρειάζεται να χαλαρώσουν επαρκώς για να ουρήσεις σωστά. Τι να σου κάνουν οι διαστολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ .
    Ο-Χ-Ι ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ 4 ΑΝΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΣ... ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 300 ΕΥΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ?
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ .ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ .
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .
    ΕΔΩ ΚΑΥΤΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης...Θηβαίος μαθηματικός που έχει τραύμα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Τώρα πλέον είναι εύκολο να τον εντοπίσει η CIA και να βάλει εξωγήϊνους να τον απαγάγουνε.

      Διαγραφή
  26. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ-ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠ' ΕΞΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nick με θυμάσαι που στα λεγα και ήσουνα δύσπιστος ?
      Είχα δίκιο τελικά για το Λ-Α-Μ-Ο-Γ-Ι-Ο ??

      Αυτό που είπες πάντως για το παιδί με στενοχώρησε πάρα πολύ. Θέλει πολύ ξύλο ο αλήτης !

      Διαγραφή
  27. ΝΑΙ oti na nai ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΑ stamey mears ΚΑΙ ΚΥΣΤΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ -ΣΥΣΜΑΝΟΓΛΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΝΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ 12 ΔΑΣΤΟΛΕΣ 1 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΙ 300 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ... ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η Stamey mears ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΒΙΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...Α-Π-Ο-Φ-Α-Σ-Ι-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ. Η ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. oti na nai ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39 ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νick το χοντραινεις το πραγμα .
    Σταματα αυτο τον παροξυσμο.
    Δεν χρειαζεται αυτο που κανεις ,ειλικρινα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Nick προτείνω να μην μπλέξεις γιατί δε θα βρεις ποτέ το δίκιο σου απέναντι σε κάποιον που έχει τα φράγκα που έχει ο Γ.
    Πρόσεξε γιατί μπορεί να βρεθείς και κατηγορούμενος απο πάνω και να σου ζητάει άλλα τόσα στα δικαστήρια για ξυλοδαρμούς ψυχικές οδύνες κτλ κτλ (και μην έχεις αμφιβολίες οτι θα το κάνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ισως καποιοι να μην γνωριζουν την υπαρξη του :

    http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?PHPSESSID=abf7721a9db63538e63feee6ca36f907&#c1

    Ειναι ''η Ελληνικη εκδοση του Αμερικανικου chronic-prostatitis.com''

    Αξιολογο .
    Στο ξεκινημα του.

    Μελλοντικα και με προσπαθεια ,ειμαι σιγουρος πως θα αποτελεσει μεγα βοηθημα σε νεους στην παθηση .
    Ειναι ακομα στην αρχη ,ας το στηριξουμε γιατι μπορει και θα μας στηριξει .
    Μια τελευταια και πολυ αξιολογη αναρτηση που εχει γινει ,ειναι αυτη του ουρολογου - ανδρολογου αυτοπροσωπος κ.Ζουμπου για το wise - anderson protocoll που ειχε την ιδεα να to ''φερει'' στην Ελλαδα .
    Γραφει το εξης :

    Σας ενημερώνω για επικείμενη διάλεξη με θέμα: "Νέοι ορίζοντες στη θεραπεία των συνδρόμων χρονίου πυελικού άλγους στον άνδρα". Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί εκτενώς το θεραπευτικό πρωτόκολλο Wise-Anderson, ευρύτερα γνωστό και ως πρωτόκολλο Stanford. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 13/10/2012 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Golden Age of Athens.
    Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το ακροατήριο.
    Εφόσον επιθυμείτε να παρευρεθείτε, παρακαλώ στείλτε email στο ioanniszoumpos@yahoo.gr δίνοντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

    Ειδωμεν . . .

    ~~~V~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. nick σταματα να λες μαλακιες θα βρεθεις μπλεγμένος άγρια και μετα θα εχει δαχτυλάκια και οτι αλλο προκυψει σε καποιο κελι στον κορυδαλο μαζι με καυκάσιους κρατούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχει δίκαιο ο nick.K δείχνετε ότι τον φοβάστε τον Γεω. και ενώ έχετε δίκαιο και εγώ μέσα, είμαι και εγώ ένας εξαπατημένος.
    Αυτό εκμεταλλεύτηκε αυτός το φόβο και την αγωνία και μας πάτησε όλους πρώτα μας υπέταξε ψυχολογικά και μετά μας μάδησε.
    Πάντως ότι και να κάνει και ότι και να μην κάνει nick πολύ δύσκολα ο θεραπευτής θα αποδείξει κάτι, αρκεί να το κάνει με προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9 ΠΑΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39 ΙΣΟΓΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ... ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΥΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέροντας Κα'ί'σιος3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:53 π.μ.

      Μα που βασιζονται αυτοι οι ισχυρισμοι?
      Το Κ.LOG τρεχει απο το ΄09 ,με αλλες βασεις(Ιταλο γιατρο ) .Ο Γ. ανακαλυφθηκε απο καποιον ασχετο , στις αρχες του ΄11 .
      Εχεις ποτε διαβασει το αλλο blog ποτε ολοκληρωμενα ?
      Εκτος αν απο το ΄09 (...)και παλι δεν γινεται.
      Το fbi λειπει απο την ιστορια αυτη φαντασιας .
      Αν τωρα πηγαινει για αλλο λογο εκει δεν τον γνωριζω , δεν πιστευω παντως πως ξεκινησε με αυτο το σκεπτικο .

      Διαγραφή
  35. ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ...ΑΚΟΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ...ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ .
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑ-BLOG ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΑΓΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το blog ξεκίνησε από τον ΚΑΡΑ αθώα ως ωδή προς τον Γκουερτσίνι που τον...θεράπευσε. Υπήρχε καιρό πριν ανακαλυφθεί ο Γ και όπως ο ίδιος έχει γράψει μετά που το έφτιαξε δεν ξανασχολήθηκε αλλά έκανε έξι μήνες να μπει να το ξαναδει.

      Ο Γ. ανακαλύφθηκε τυχαία από κάποιον άλλο σχεδόν 2 χρόνια μετά ο οποίος το ανέφερε στο blog και όλοι πιστέψανε τα λεγόμενα του Γ και τρέξανε. Τότε ο ΚΑΡΑ ενθουσιάστηκε που με το blog του θα έσωνε τον κόσμο από την προστατίτιδα και ξαφνικά κατάλαβε...πως τελικά δεν τον είχε κάνει καλά ο Γκουερτσίνι αλλά θα τον έκανε ο Γ. Στην αρχή νόμιζα πως απλά τον είχε πιστέψει πολύ αλλά όταν μετά από λίγο καιρό άρχισε να κόβει οποιονδήποτε αντίλογο έστω και ευγενικό, εναλλακτική πληροφορία κλπ και να ανεβάζει φανατικά δήθεν τεκμηριώσεις κλπ πείστηκα πως είχε πλέον συστηθεί στον Γ ως blogαρχης και ο Γ προφανώς είχε αγοράσει το blog και τις υπηρεσίες του και προφανως στήθηκε μια κερδοφόρα μπίζνα για αμφότερους.

      Φυσικά η βρωμια μύρισε σε όλους όσους έγραφαν εκεί -και ήταν αρκετοί- και σιγά-σιγά λάκισαν. Ακόμα κι αν συνεχίζαν με τον Γ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κένταυρος που σιχάθηκε αν και συνέχιζε με τον Γ και έτσι έφτιαξε αυτό το blog που τωρα μιλάμε. Έμεινε μόνο ο ΚΑΡΑ σε έναν μοναχικό μονόλογο διαφήμισης του Γ. Ακόμα και τις "τεκμηριώσεις" τις σηκώνει ο ίδιος με δικαιολογία ότι δεν μπορούν άλλοι χρήστες να ανεβάσουν εικόνες αλλά αν προσέξεις θα δεις ότι ούτε καν οι τεκμηριωμένοι δεν μπαίνουν στον κόπο να μπουν από κάτω να σχολιάσουν ή να ανοίξουν μια συζήτηση βρε παιδάκι μου για το πως πάνε, πως πάνε οι θεραπείες κλπ. Απόλυτη σιγή.

      Διαγραφή
    2. Πραγματι ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει με το αλλο blog .

      Aλλιως ξεκινησαμε εκει ,αλλιως καταληξαμε .

      Ας μην διαδιδουμε ομως διαφορες φημες και μαλιστα χωρις απτες αποδειξεις . Αποδεδειγμενα αυτο κανει κακο . . .

      Το οτι πηγαινει συχνα και επισκεπτεται το γνωστο ιατρειο ,δεν λεει κατι .Το οτι δεν εχει γραψει απολυτως τιποτα εδω και πολυ καιρο για το πως εχει η κατασταση του , λεει και θα τολμουσα να πω πως μπερδευει .Απλα φοβαμαι πως καποια στιγμη εκεινο το blog θα πεσει και θα χαθει για τους ευνοητους λογους και ειναι κριμα γιατι καποτε μας στηριξε και υπηρξε μια ομορφη ιδεα.

      Αν κρινω απο τον ενθουσιασμο του και τον παρορμητισμο του στο blog,οπως και για τον παρορμητισμο του γυρω απο την ανακαλυψη του Γ. , θα τον αποκαλεσω θυμα και οχι θυτη .Δεν μπορεις ομως ,οπως και αποδειχτηκε να βαλεις το χερι σου στην φωτια για κανενα .

      Ο καθενας(αν και δεν χρειαζεται κατ'εμου) ας βγαλει τα δικα του τα συμπερασματα.

      Διαγραφή
  36. Γέροντας Παυλίσιος3 Οκτωβρίου 2012 στις 9:10 μ.μ.

    "Όταν κοιτάς για πολλή ώρα μέσα στην άβυσσο, κοιτάζει κι η άβυσσος μέσα σου"
    Φρίντριχ Νίτσε

    "Μη διαβάζετε Νίτσε είναι του Σατανά"
    Γέρων Παυλίσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΤΗ ΜΕΡΑ
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ
    ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΙ
    ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
    ΤΟ ΣΔΟΕ ΒΑΡΑΕΙ ΑΠΩΝ, ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ;
    Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΙΤΙ
    ΖΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ .
    ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωσήφ Στάλιν αυτό που γράφεις μου φαίνεται προβοκατόρικο και ηλίθιο. Ακόμα όμως κι αν είσαι βαλτός, δυστυχώς για σένα ήδη έχεις διαπράξει ποινικό αδίκημα και συγκεκριμένα κακούργημα του οποίου η απόδειξη-πάλι δυστυχώς για σένα- μένει αναλλοίωτη πάνω σε αυτόν τον τοίχο, ορατή στον καθένα χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό καθώς δημόσια προτρέπεις ως ηθικός αυτουργός άτομα να προβούν σε σωματικές βλάβες. Αυτό που σε χωρίζει από τη φυλακή πλέον είναι να μην αποφασίσει κάποια υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκληματος να ασχοληθεί μαζί σου

      Διαγραφή
    2. Σοβαρευτείτε ρε!!!!

      Πάτε καλά? Τι βρομόξυλα και τραμπουκισμοί? Θα καταφέρεις να χάσεις και το ΔΙΚΙΟ σου! Και θέλει προσπάθεια για να το πετύχεις αυτό..

      Διαγραφή
  39. Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνει κάποιος σ' αυτή τη χώρα για να μη γίνει βορά σ' αυτό το δομικό μίσος που κρύβεται εντέχνως κάτω από μασκαρεμένα προσωπεία που από τη μια ζητωκραυγάζουν και επευφημούν κρατώντας δάφνες και από την άλλη διψούν για αίμα στην αρένα.Αναρωτιέμαι αν δεν ήσασταν εκεί καλωσορίζοντες αυτόν τον άνθρωπο που τώρα χλευάζετε,βρίζετε,φτύνετε,ξεσκίζετε....Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τις λέξεις ούτε με τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε.Τα συναισθήματα που ενεργοποιούνται είναι το πρόβλημα πρωτίστως για σας και μοιραία και για τους άλλους.Τελικά ο καθένας ζητά το απόλυτο από τον άλλο χωρίς καν να ενεργοποιεί στο ελάχιστο κάτι από τον εαυτό του.Ο γιατρός υποστηρίζει ενεργά τη θεραπεία και ο ασθενής αν μη τι άλλο συναινεί.Καμία θεραπεία κανένα φάρμακο δεν επιφέρει την ίαση χωρίς την αποδοχή.Είναι όπως λέμε εύκολα σ΄αγαπώ αλλά στην ουσία δεν αγαπάμε γιατί δεν μπορούμε ν΄αγαπήσουμε.Μας την έκλεψαν κι αυτή τη χαρά.Έτσι όταν κατ΄επανάληψη σπάμε τα μούτρα μας πετάμε το μπαλάκι της ενοχής,της ανημπόριας μας της συναισθηματικής μας φτώχιας στους άλλους φορτώνοντας τους ενοχές γιατί τόλμησαν να γίνουν αφορμή της αναστάτωσής μας.Δεν μας είδα να αντιδρούμε σ΄όλους αυτούς που μας χόρτασαν αντιβιοτικά,κινολόνες καλούδια πάσης φύσεως,πλάνες και αυταπάτες,ψυχοφάρμακα... Ούτε καν τους θυμόμαστε γιατί...τους συγχωρέσαμε απωθώντας τους στο ασυνείδητο.Ούτε τους πολιτικούς μας που συνεχίζουν να μας εμπαίζουν, να μας εξευτελίζουν καθημερινά και μεις τους χειροκροτάμε(αλήθεια πόσους καταγγείλαμε στο ΣΔΟΕ...).Μάλλον δεν αντέχουμε την αλήθεια ή πιο φιλοσοφημένα επιθυμούμε την αναστολή της όποιας υγιούς επιθυμίας.Ανεχόμαστε ότι μας σκοτώνει και σκοτώνουμε ότι μας αφυπνίζει.Έτσι και αυτόν τον άνθρωπο που πριν 1-2 χρόνια επευφημούσατε γιατί τόλμησε να σας πει ότι θα σας κάνει καλά τώρα ζητάτε ως Αρχιερείς τη συναίνεση του φωτισμένου όχλου για την παράδοση στο σύγχρονο Πιλάτο.Χωρίς να είμαι ειδικός εδώ μάλλον πρέπει να παρέμβει η Ψυχανάλυση.Ένας άνθρωπος-γιατρός που εγώ τον αποκάλεσα ΑΣΚΛΗΠΙΟ γιατί πολύ απλά έκανε τη διαφορά,την υπέρβαση πηγαίνοντας κόντρα στο επιστημονικό γίγνεσθαι αφιερώνει όλη του τη ζωή στο ιατρικό του έργο.Τον κατηγορείτε ως φιλοχρήματο.Αντί ν΄ασχολείται μ΄ όλους εμάς θα μπορούσε να διαλέξει μερικούς έχοντες και κατέχοντες και όλοι οι υπόλοιπο πληβείοι να γρατζουνάμε τη μοίρα μας.Έχω και γω προστατίτιδα.Πάνω από 20 χρόνια.Είμαι ήδη σχεδόν 50.Δεν παραιτήθηκα ούτε και παραιτούμαι.Του οφείλω πολλά.Την ίδια μου τη ζωή.Θα είμαι πάντα δίπλα του.Και σεις πρέπει να τον ευγνωμονείτε γιατί τελικά παρ΄όλη τη γκρίνια σας,σας έχει κάνει καλά και δε θέλετε να το παραδεχθείτε.Αφού στυτικά πάτε απίστευτα καλά και ζητάτε επίμονα επαναλαμβανόμενη συνουσία...μάλλον είστε τελείως καλά.Πιστέψτε το.Όσο για τους ηρακληδείς ας κάνουν κανα ψιλό προσωπικό άθλο να καθαρίσουν την κόπρο της ψυχής τους ή ας παλαίψουν λίγο με τον εαυτό τους να πετάξουν κανά βάρος από πάνω τους και αν τα καταφέρουν εδώ είμαστε να τους αναθέσουμε κι άλλους.Να δώσω και μια κατευθυντήρια γραμμή.Λίαν συντόμως θα απογοητευτείτε και από το πρωτόκολλο και από τον κο Ζούμπο.Γιατί πολύ απλά η πραστατίτιδά μας ΄η προίκα μας΄ είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία.Η πραγματική αιτία είναι ο τρόπος που μεγαλώνουμε....Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.
    ΑΝΤΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντιρλιντίμ, ντιρλιντόμ.

      Ανταίο πως πάει ρε; Ξεπέρασες τις 1000 μαλάξεις; Πες μας να ειδοποιήσουμε το Γκίνες όταν τις πλησιάζεις. Αφού έχεις θεραπευτεί τι συνεχίζεις; Μήπως εθίστηκες;

      Διαγραφή
    2. Γέροντας Παυλίσιος6 Οκτωβρίου 2012 στις 11:38 π.μ.

      ''Η αλήθεια βρίσκεται στο λόγο του θεού''
      Γέρων Πα'ί'σιος(μοναχός)

      ''Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols''
      Γ.Πετρόχειλος (ηθοποιός)

      Διαγραφή
    3. Αχ, τέτοια μας κάνετε εσείς οι οπαδοί του Γ. και δεν μας αφήνετε να αγιάσουμε. Και πάνω που προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τον Nick.

      Διαγραφή
    4. Δεν μας είπες τα σημαντικότερα ρε φίλε Ανταίε.

      Τι έγινε ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕΣ?

      Πάει η προστατίτιδα, τέλος?

      Το σύμπτωμα που πρωτοείχες πάει έφυγε?

      Το άλλο το σημαντικότερο πάει και αυτό?

      Στις πόσες θεραπείες είσαι, για πες μας.

      Πληροφόρησε τους καινούριους ασθενείς, πόσα χρήματα έχεις δώσει μέχρι τώρα?

      Πόσα γραμμάρια αντιβίωσης έχεις καταναλώσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο?

      Σε άλλες πόσες 50ευρες θεραπείες θα γίνεις τελικά καλά? Τι σου λέει ο Ασκληπιός? Οτι το είχες 20 χρόνια και δεν μπορεί να φύγει έτσι γρήγορα, θέλει τουλάχιστον άλλα 20 ?

      Πες μας, σου υποσχέθηκε ΠΛΗΡΗ θεραπεία? Όχι 90% όπως μου έλεγε χαρακτηριστικά, 100% καλά θα σε κάνω. Ε? Η μήπως σε εσένα είπε οτι απλά θα σε βελτιώσει?

      Μήπως μετά από κανα εξάμηνο, 70 μαλάξεις και 6000 ευρώ λιγότερα, σου είπε, κοίτα έχεις στένωση, θα σου κάνω διανοίξεις, όχι πολλές..Δέκα - Δώδεκα..Μία φορά τον μήνα..300 ευρώ η μία..

      Μήπως κάποια στιγμή μετά από κανα χρόνο, 110 μαλάξεις και 9000 ευρώ λιγότερα, σου είπε, κοίταξε μπορεί και να μην γίνεις 100% καλά, θα γίνεις 80%. Ε?

      Τι έγινε με τους αλλοδαπούς ασθενείς που γνωρίσαμε στην Κω? Ενδιαφέρθηκές ποτέ να μάθεις? Για εκείνους υπήρχε άλλη μέθοδος πλήρους θεραπείας ε? Μια βασική, και μία δεύτερη επαναληπτική! Βλέπεις αυτοί δεν μπορούσαν μια το μήνα να ταξιδεύουν στην Ελλάδα..

      Για πες μας λοιπόν Ανταίε, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΕΣ ΜΑΣ!

      Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να ξυπνήσεις και εσύ απο το λήθαργο και να πάρεις το σωστό μέρος.. Γιατι είσαι και εσύ όπως όλοι μας ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ !

      Διαγραφή
    5. Αμφιβάλλω πολύ ότι αυτός είναι ο Ανταίος καθώς ο Ανταίος δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και έψαχνε κάποιον να του ανεβάσει τα κείμενα στο άλλο blog και δεύτερον είναι δάσκαλος οπότε δεν μπορεί να κάνει τέτοια ορθογραφικά λάθη. Και τι μας λέει αυτό το κείμενο; Ότι ο Γ. δεν μας έκανε καλά εμάς από δικό μας φταίξιμο. Επειδή είμαστε...παλιοχαρακτήρες και την προστατίτιδα την έχουμε λόγω κακής ανατροφής από τους γονείς μας. Και οι θεραπείες του Γ πιάνουν μόνο σε καλούς ανθρώπους όπως όλοι ξέρουμε. Και καλούς ορθόδοξους χριστιανούς, που προσεύχονται συχνά και κοινωνούνε.

      Διαγραφή
    6. Thor
      Αυτο συνεβη σε εσενα ?
      Αυτο με τα 9.000 κτλ εννοω.

      Διαγραφή
    7. Αυτό με τις διανοίξεις και τα 6000 - 8000 ευρώ (έχασα το μέτρημα) συνέβει σε εμένα ναι. Εκεί στο τέλος των και καλά μηνιαίων μετά από καμιά 8 μηνιαίες μου λέει, θες διανοίξεις. Αλλά αυτό το κάνει στους περισσότερους δεν είμαι μόνο εγώ.

      Το άλλο με το δεν θα σε κάνω και 100% καλά, αλλά 80% το έχει πει σε κάποιους φίλους μετά από καμιά 100σταριά θεραπείες.

      Διαγραφή
    8. ΡΕ ΑΝΤΑΙΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

      Διαγραφή
  40. ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ

    Ενας ανθρωπος ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με το διαδυκτιο ,μπαινει σε ενα blog(σχεδον δηλαδη γιατι καποιος αλλος το εγραψε για αυτον)και μιλαει εκμερους ολων μας,για ολους μας.


    Σαν να ηξερε τι εχει επενδυσει ο καθενας απο εμας στην μεθοδο του ακατανομαστου ,σαν να ξερει που θα καταληξει αυτο που συνεχιζει με παθος αυτος(εχεις κανει κανα 250αρι ?).Μιλαει εκ μερους ολων ,προτασοντας τα στηθη του ετοιμα για μαχη .Με τον γνωστο του αλλαζονικο και εγωκεντρικο τροπο ,μιλαει για ολους μας σαν να μας γνωριζει απο κουνια ,αποκαλωντας μας ηλιθιους και αγραμματους ,ανικανους να κρινουμε και να αποφασισουμε .Μπερδευει την πολιτικη με το σεξ και την φυση και για μια ακομη φορα ,καταντωντας φλυαρος , κουραστικος ,αλλαζονικος και εγωκεντρικος οπως μου ελεγαν για αυτον στον προθαλαμο ,αποκαλει ολους εμας εδω κακομεγαλωμενους ,αθλια αναθρεμενους και ψυχανωμαλους.

    Σιωπη.

    Απο εκεινα τα 2 κειμενα και μετα απο αυτο ,δεν χρειαστηκε ποτε να σε γνωρισω γεροντα.Ο χαρακτηρας σου ειναι σαθρος και η φημη σου προηγειται .Ευκολα διακρινεται αυτο.Απολαυσε την υγεια σου ,οσο αντεχει η τσεπη σου .Απολαυσε την ,οσο διαρκουν οι μαλλαξεις και ασε εμας που θα παμε στον Ζουμπο να αποτυχουμε .Τουλαχιστον εμεις ΤΥΡΙ ξυπνησαμε,δεν μας τα εφαγε ολα ο βλαχος .Δοκιμαζουμε κατι παγκοσμιως γνωστο ως stanford protocol ή wise & anderson protocol με επισημα στοιχεια ,και σε παγκοσμιο forum με μαρτυριες ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ και οχι κατι ανεπισημο και ελληνικο blog με φιμωμενες αποψεις και μαρτυριες τεκμηριωσεων βελτιωσεις!!!

    Σου ευχομαι προσωπικα τα καλυτερα και συντομα να το επισημοποιησετε βαζωντας και κουλουρα ,μεχρι και στην πυρα πεφτεις για αυτον .Κριμα δεν ειναι να σε αφησει αστεφανωτο ???Τοσο καιρο ''σε φτιαχνει''???

    Ελπιζω να μαθεις να χρησιμοποιεις το internέt επισης και να απαντας μονος σου εγκαιρως σε ολους εμας τους ανοητους, ψυχανωμαλους, προστατιδοπαθεις .Ειλικρινα εισαι το αλατοπιππερο στην ζωη μας .Αν δεν υπηρχες σε εκεινο το blog που ανακαλυψα το το 10 ,δεν ξερω τι θα ειχα κανει .Η αγαπη σου για το δαχτυλο και την ζωη ,μου εδωσε νοημα και ο γλυκος σου τροπος εκφρασης εβαλε στην ζωη μου το ρομαντζο.Ναι το ρομαντζο ή ρομαντσο .

    Επισης και επειδη δεν ειμαστε στην εφηβεια ουτε στον δρομο ,ο λογος εχει προσωπο και το προσωπο ενα στομα και αυτο δεν το υποκαθιστα κανενα δευτερο κ' τριτο . Καμια ψυχαναγκαστικη δευτεραντζα ,καρικατουρας ποιητη του ΄80 ,με ναρκισιστικες τασεις αυτοκτονιας και σουρεαλιστικη διαθεση για τραγελαφικο μαυρο χιουμορ.
    Χεστηκα για την ποιηση και αρκετα κλαψαμε με την απυθμενη παπαρολογια ,την δικη σου και του αλλου που υπερασπιζεσαι .
    Στο καλο και μην μας γραφεις ,τα μυαλα μας πονανε κατοπην και μας ερχεται ταση για εμετο.

    Κλεινωντας ,εγω αναρωτιεμαι το εξης ...
    Τι πρεπει να κανει κανεις σε αυτη την χωρα ,για να σταματησει ανθρωπους που καπηλευονται την υγεια των ανθρωπων για να πλουτισουν ???Θυμασαι το νερο του καματερου ???.Απο το ιδιο νησι ητανε και εκεινος.Δεν ξερω βεβαια αν εκλεβε το κρατος και δεν με ενδιαφερει προσωπικα ,γενικοτερα ομως ειναι αγκαθι(η φαση με την φοροδιαφυγη) και ενας ανθρωπος του ''επιπεδου σου''δεν θα επρεπε να αναφερθει σε κατι τετοιο,με τετοιο τροπο .Υποτιμας την νοημοσυνη μας.Αλλα 50 δεν εισαι ???Η γενια σου μας εστειλε στα ταρταρα και καταντησε την κοινωνια μας στο επιπεδο που ειναι σημερα.''Κλεψε την εφορια και βολεψε
    τα παιδακια σου στο δημοσιο'' ...Μια ζωη τα ιδια κανατε και για να γλυτωσει ο τοπος μια και καλη απο την γενια των 45 και ανω ,καλο θα ηταν να εξαφανιστειτε .Πηγαιντε ολοι στην Κω ,γιατι οχι .

    Α,το παλαιυω γραφεται παλευω .Και μιας και το ανεφερα ,δεν την παλευεις καθολου ρε φιλε ,καλη διασκεδαση με τα δαχτυλα σου ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλως τον Ανταιο .
    Καλη επιτυχια να σου ευχηθω και καλη συνεχεια στις σοφοτατες επιλογες σου.Αντιο.
    Συμφωνω με τον ανωνυμο ,ας σταματησει η παρωδια αυτη του ψευτοτσαμπουκα ,αν οντως εισαι αληθινος ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ δεν βγαζει πουθενα και περιπλεκεις ακομα πιο πολυ αυτη την υποθεση .Παρατατα .Αν τωρα εισαι προβοκατορας ,καλο θα ηταν οι ανιδεοι να μην τσιμπησετε .Η πρωτη ιδεα του Νιck ειναι πολυ πιο ωριμη απο την δευτερη .
    Εχθες κατι εψαχνα και επεσα σε ενα site ενος τυπου ,οπου ειχα πεσει και παλιοτερα .Εχει ενδιαφερων ,αξιζει να του ριξετε μια ματια πιστευω .Προωθει καποια προιοντα αλλα και καποιες δικες του ιδεες και οχι μονο.
    http://www.prostate-massage-and-health.com/

    ~~~~V~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΚΑΡΑ Ή ΚΑΠΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΜΟΥ

    ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΥΜΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ?
    ΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΖΟΥΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΛΑΞΕΙΣ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ
    ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ

    Ο Γ. ΜΟΝΟ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο FELICIANO ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΑ 2ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΣΧΥΕΙ

    ΟΧΙ

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΧΑΖΑ

    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

    ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΑ

    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ


    ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο Γ.

    ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    AYTOΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΝΤΕΨΤΕ


    ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ζ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ

    ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ

    ΕΜΠΡΟΣ - ΜΑΡΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ

    Ο ΕΝΑΣ ΕΔΩ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?

    ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ή ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ?

    ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ?

    ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

    ΒΛΕΠΕΤΑΙΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ

    ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΕΛΟΣ

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΝΤΑΙΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέροντας Παυλίσιος6 Οκτωβρίου 2012 στις 9:43 μ.μ.

      Αφου δεν ειπες οτι ειναι και αυτος για κλωτσες τεκνο μου , εισαι σε καλον δρομον .Τον αθεο τον Σταλιν πρεπει να ισορροπησουμε τωραν ,που κανει τρολιες.

      Διαγραφή
  44. ΑΡΑ Παυλισιε ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΙΟ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ( ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ) ΟΧΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!! ... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΙΟΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑ-BLOG ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΕΜΕΝΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. χαχαχαχα έγραψες 4 φορές και στά έκοψε ε;

    Γράφει σήμερα: "Αν κάποιος έχει κάποια κριτική να κανει μπορεί να το κάνει σε αυτό εδώ το blog βάσει στοιχείων, βάσει αποδείξεων. Αν όμως όλο αυτό το διάστημα εμφανίζονται ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ μόνο πάμπολλες θετικές κριτικές και ΚΑΜΜΙΑ αρνητική κριτική αυτό τι μπορεί να σημαίνει;;"

    ΚΑΠΑ: δεν ντρέπεσαι να ρωτάς τι μπορεί να σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται καμμια αρνητική κριτική; Τόσο ξεδιάντροπος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΩ ΣΑς ΦΤΗΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑ-ΨΕΥΤΟ BLOG ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΕΚΕΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ...
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ .
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εχθες ανεβασα στο blog του Καπα την αποψη μου ,για ολα αυτα που εγραψε στην 42 ''...'' στο blog του .
    Συγκεκριμενα και οπως ολοι θα ειδατε ,η θα διαπιστωσετε κατοπην ο διαλογος ειχε ως εξης :


    6 Οκτωβρίου 2012 9:13 μ.μ.

    (αποσπασμα απο λογιδριο καπα)''Αν όμως όλο αυτό το διάστημα εμφανίζονται ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ μόνο πάμπολλες θετικές κριτικές και ΚΑΜΜΙΑ αρνητική κριτική αυτό τι μπορεί να σημαίνει'';;

    Εγω:

    Αυτό νομίζω οτι σημαίνει πως ανεβάζεις εσυ οτι θέλεις απο αυτά που σου στέλνουν εδω ,ετσι δεν είναι ?
    Το βρήκα ?

    καπα 7 Οκτωβρίου 2012 1:47 π.μ.

    Όχι Γιώργο δεν το βρήκες. Δεν μου έχει σταλεί ούτε μία τεκμηριωμένη αρνητική κριτική. Αν μου είχε σταλεί θα την είχα βάλει. Έχεις εσύ μία;;;

    **************************
    Αυτο λοιπον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ,γιατι λειπει η απαντηση μου οπου και προφανως ακομη μια φορα διεγραψε ο απιστευτος αυτος τυπος.Επειδη το προβλεψα ομως αυτο,αποθηκευσα αυτη την απαντηση και σας την παρουσιαζω .

    Απαντηση :

    Ναι βεβαια . Τεκμηριωμενη ...
    Πας καλα?
    Λες να κατσει ο αλλος ,μετα απο 150 - 100 - 70 - 50 μαλαξεις(δεν εχει σημασια) και να κατσει να σου στειλει ουροομετριες ,υπερηχους και να κατσει να σου πει ''γιατι και πως''?Εχει ε ξ α π α τ η θ ε ι ,νιωθει προδομενος απο αυτον που του ελεγε ''εγω στις 30 θα σε εχω ετοιμο'',που μετα του το γυρναγε και του ελεγε ''στις 50 τελικα'' και μετα ''εισαι οκ , μην παραπονιεσαι απο τους αλλους εδω συγκριτικα θεραπευτηκες ''.Λες να κατσει ο αλλος να ανεβασει και να κατσει να τα κανει ολα αυτα , οταν απο το 100% που του εταζε οπως και να εχει στις πρωτες θεραπειες ,τον εριξε στο 70 με 80 %?Οπως και να το δεις ,απο οπου και να το δες ειναι ε ξ α π α τ η σ η.
    Ο εξαπατημενος που λες αγαπητε Καπα ,θα σου γραψει εξαγριωμενος την αποψη του.
    Εσυ εισαι υποχρεωμενος να την ανεβασεις και να βαλεις τελειες εκει που βριζει ή να αφαιρεσεις το υβριστικο περιοχομενο .Στην τελικη ,του γιατρου δεν του ανηκει αυτο εδω ή μηπως εσυ εισαι ο δικηγορος του?
    Σταματα να φιμωνεις τον κοσμο και αστον να μιλησει ,αυτες οι τακτικες ειναι καταπτυστες και κατακριτεες .Αν τωρα αυτο το blog ειναι αγορασμενο(να μην πω πουλημενο),τον ρολο σου τον παιζεις πολυ καλα σαν υπαλληλος ,σταματα λοιπον να κλαψουριζεις πως κανενας δεν γραφει το αντιθετο και πως ολα ειναι καλα,γιατι πολυ απλα δεν ειναι.
    **************************
    Ομορφα . Προτεινω να κανετε ολοι το ιδιο ,οτι δεν δημοσιευεται εκει και φιμωνετε να παρουσιαζεται εδω .Φτανει πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε φίλε ο Κάρα πάει τώρα να ξαναπροσελκύσει ενδιαφέρον στο blog του όπου τον τελευταίο χρόνο μιλάει αυτός με τον εαυτό του. Μην παίζεις το παιχνίδι του. Όσον αφορά αυτά που έγραψε, στις 100 λέξεις λέει 101 μαλακίες. Καθαρή μπουρδα και παραπληροφόρηση. Και όπως έγραψε κάποιος παραπάνω, αρκετά δεν ασχοληθήκαμε με αυτούς και τις μαλακίες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΑΠΟ TO BLOG ΖΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ .
    ΕΙΝΑΙ 45 PLUS ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ , ΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.
    κΑΙ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ολοι αυτοι στο blog του κενταυρου τι ειναι?τρολάρουν ολοι?τρολάρω και εγω?ο Γ μας δουλευει δεν το βλέπεις?ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!Ολοι απο απλές περιπτώσεις που εχει θεραπεύσει ξαφνικά γίναμε δύσκολοι?ΟΛΟΙ???????????Και βλέπεις να το λένε ατομα που τον υποστήριξαν συμπεριλαμβανομένου και εμου.Οταν του έλεγα πως πήγαινα κάπως καλύτερα ελεγε πως με θεράπευσε και απο ένα σημειο και μετα που τα συμπτώματα δεν υποχωρουσαν εφταιγα εγω. Μπορεις να αποδειξεις και με ποιον τρόπο τα συμπτώματα σου?Και ο δικός μου ο υπέρηχος βελτιωμένος ηταν αλλά τα συμπτώματα ηταν τα ιδια.Και κάτι ακόμα,τι εγινε και ξαφνικά ανεβαινουν οι υπέρηχοι ενω λιγο καιρο πριν ειχε ξεκαθαρισει οτι αν δει υπέρηχο ανερτημένο θα σταματησει τις "θεραπείες"σε εκεινον που θα το έκανε.Μάλλον ανεβαινουν επειδη περνάνε πρώτα απο εσενα "φιλτράρονται" για να ξέρουμε τι ανεβαινει.Και κάτι ακόμε κλεινοντας αυτο το μικρό μου κείμενο(το οποιο πιθανοτατα δεν θα ανεβασεις αλλά εγω θα το ανεβάσω στο άλλο μπλογκ που ειναι ελευθερο)το 96% θεραπεία που πήγε?Βολτουλα?ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ η βελτιωση ερχοταν και με απλές αντιβιώσεις και οχι με τα σχήματα που καταπίναμε τα οποια σκοτώνουν και τον καρκινο.Ας βγει εστω και ενας και να πει οτι δεν εχω συμπτωματα ,δεν εχω παρει αντιβιωση ουτε εχω φαει δαχτυλο 2 και πλέον χρονια και τοτε θα πω ναι!!!!!!!!!!η μεθοδος Γ.θεραπευει αλλά θεραπευει το 1 % μεχρι το 96 εχουμε πολυ δρομο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο το ανεβασα στου καρα αλλά δεν υπάρχει περιπτωση να το δουμε εκει οπότε το εβαλα και εδω

      Διαγραφή
    2. Έλα γκρινιάρη, μόλις το έγραψες αυτό εδώ το άφησε και πέρασε για να σε αποστομώσει. χαχαχαχα! Πάρ'τα!!!

      Διαγραφή
    3. Φερ'τα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα τον ηπια.......

      Διαγραφή
  51. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ και γράψετε στο blog του ΚΑΡΑ για κανένα λόγο!
    Εχει αρχίσει και παίρνει τον πούλο στο google και πάει να το σώσει προσπαθώντας να προσελκύσει κόσμο!

    Συγκεκριμένα για τη φράση "pyeliko algos" εμφανίζεται πλεον στην πρώτη σελίδα του google το blog αυτό και το chronic-prostatitis.com .
    To καρρα-Blog εχει πέσει στη δεύτερη σελίδα πλεον ενώ οι παλιοί θα θυμάστε οτι μολις γράφαμε "pyeliko-algos" μας το έβγαζε πρώτο πρώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το καλύτερο είναι όχι μόνο να μην γράφουμε αλλά και να μην επισκέπτεται κανείς μας το στημένο blog ώστε να πάει εκεί που του αξίζει, δηλαδή στον πάτο και στο τέλος να χαθεί. Απλά προφανώς έχει πέσει η επισκεψιμότητά του -και ως επακόλουθο οι δουλειές αυτού που προωθεί- και ψάχνουν τρόπους να το ξαναζωντανέψουν. Όπως είπε και ο από πάνω ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπερα!!Εγω θελω να πω απλα το εξης,ο ακατανομαστος ξερουμε οτι ειναι φραγκοφονιας κτλ αλλα λεει για τη θεραπεια του οτι διαρκει δυο χρονια!ποιος απο εμας που τον βριζουμε εχει κατσει δυο χρονια και δεν εγινε καλα.....!!!κανεις!Οποτε ειναι και λιγο μαλακεια να τον βριζουμε οσον αφορα τη θεραπεια!οσον αφορα αλλα πραγματα και γω μαζι σας!!εκτος αν εχει πει σε αλλους οτι θα τους θεραπευε με τη βασικη θεραπεια οποτε εχουν δικιο!βεβαια οσο καιρο παω και γω εχω δει μονο εναν θεραπευμενο και εναν που ακουστηκε οτι θεραπευτηκε στο δευτερο εξαμινιαιο!και με στατιστικες να το βαλεις και μονο με φαρμακα ισως δυο στους 500 γινοντουσαν καλα οποτε..!!τα χω χασει δε ξερω τι να πιστεψω αν και εγω κατα μεγαλο ποσοστο τον θεωρω απατεωνααααα!!καροτο και μαστιγιο οπωσ ειπε και ενασ φιλος παλιοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάστορα στην αρχή έλεγε 30 θεραπείες και μετά απλά θα κάνουμε συντήρηση για να μην μας ξαναπιάσει. Μετά εμένα προσωπικά μου είπε, "ε τι 30...άλλος μπορεί να θέλει 40 άλλος 50" δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Μετά πήγαμε στα 2 χρόνια. Το 2 χρόνια ομοίως "το έβγαλε από την κωλοτρυπίδα του" όπως λένε οι κουτόφραγκοι αφού σε 2 χρόνια άλλος θα έχει κάνει 100 άλλος 200 άλλος 500. Τώρα αναμένουμε την μεγάλη κωλοτούμπα όπου τα 2 χρόνια θα γίνουν 10. Στο μεταξύ κάποια κοροιδα θα του έχουν σκάσει 10-20 χιλιάρικα. Αλλά μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ερώτηση: αν στα 2 χρόνια αυτοί που υπομείναν δεν έγιναν καλά, θα τους επιστρέψει τα χρήματά τους;

      Διαγραφή
  54. 107 ΜΑΛΑΞΕΙς ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
    ΕΣΠΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ 96 ΒΑΣΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ, ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΜΗΕΝΣ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ , ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ...ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΕ 60-80%.
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ...ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ...
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΘΕΛΩ... ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nick ολοι μας πήγαμε οικιοθελως στον Γ.δεν μας έβαλε κανενα οπλο στον κροταφο κανεις...απλά την πατήσαμε.Ο Γ ειναι ο μετρ της κωλοτούμπας και αυτο το ειδαμε ολοι.Εμεις τα λέμε οπως μου το έλεγε και ενα παλικάρι που δουλευε στην Κω μαγειρας και ειχε πάει στον Γ πολυ πριν γινει γνωστος και μου ειπε επι λέξη "μακρια ο τυπος ειναι μουφα και απιστευτα φιλαργυρος"εγω ομως σαν μαλάκας πηγα γιατι πιστεψα οτι σε εμένα θα πιάσει........!!!! θα θεραπευτω!!!!!!!!!!!Και εμένα μου έλεγε οτι ειμαι ευκολη περιπτωση και ο ηλιθιος πηγα και του ειπα οτι εχω μια ανατομικη παραλαγη και ο προστατης μου ειναι λιγο πιο μπροστα απο τους υπόλοιπους ανθρωπους.Στην πρώτη μάλλαξη μου ειπε οτι ειναι βλάκες αφου εβγαλα αρκετη ποσότητα προστ.υγρου και οι άλλοι γιατροι μου έλεγαν ψεμματα.Στο τελος αφου τα συμπτωματα δεν υποχωρουσαν μου ειπε οτι δεν έχει καλη προσβαση στον προστατη μου γιατι ειναι πιο βαθια!!!!!!!!!!Μετα απο αυτο σταματησα να πηγαινω.Και μετα απο αυτο θα μου πει ο καρα και ο καθε καρα οτι δεν έκατσα να ολοκληρωσω την βασικη θεραπεια και τα παρατησα.Ρε δεν πάνε να κανουν καμια "θεραπεια"με κανεναν Νιγηριανο μεταναστη .

      Διαγραφή
    2. Γέροντας Παυλίσιος8 Οκτωβρίου 2012 στις 11:36 μ.μ.

      Προσεχε τι λες παιδακι μου αμαρτωλον ,μην ερθει να βρει εcενα αυτοc ο Νιγηριανοc μερεc που ειναι !
      Oλο και καποιον μαυρον θα περιθαλπτει ο ΙΌC του Ιπποκρατη .

      +Eυλογηcon+

      Διαγραφή
  55. Γέροντας Παυλίσιος8 Οκτωβρίου 2012 στις 8:17 μ.μ.

    Ο πιο αποτυχημένος άντρας είναι αυτός που δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον τρόπο να σε κρατήσει δίπλα του.

    ''Γεροντας Παυλισιος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΑΡΚΕΛΕ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΑΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!...
    ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ...
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ Η ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΙΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ... ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ...ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ...
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ...
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ...
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ BLOG KAI XAΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γέροντας Παυλίσιος10 Οκτωβρίου 2012 στις 4:15 μ.μ.

    Εναc ειναι ο γιατροc και προφητηc του ο Ανταιοc .

    + + XIOYMIΛΙΕΗCON HMAC + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. + + ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟCON + +

      Διαγραφή
    2. δε μπορώ να κρατηθώ
      σπάσατε όλα τα ταμπλώ
      και το σκόρ ξεχειλίζει
      βγαίνουν τα ψηφιακά νούμερα στο παρκέ
      και κυνηγάνε τους μασσώνους
      φραγκοφονιάδες δαχτυλομπηχτούμενους και τα λοιπά
      γεροντα παρκίσιε τα σέβη μου
      τράβα τώρα να σκουπίσεις το παρκέ
      τα προστατικά μου υγρά ξεχειλίζουν
      από την ηδονή των λόγων σου.
      χαχαχααχχαχαχαχα

      Διαγραφή
  58. Παρακαλώ τους αναγνώστες του blog όταν αναφέρονται στο άλλο blog να το ονομάζουν το blog του ΚΑΡΑ-γκιοζη.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Π(κ)αυλισιε ποιος να συγχωρησει ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέροντας Παυλίσιος11 Οκτωβρίου 2012 στις 5:59 μ.μ.

      O Γ. και μετα ο Κυριοc να cυγχωρεcoυν τον ανωνυμο που χαρακτηριζει ως γκιοζη τον ΚΑΡΑ .

      + + Cυγχωρεcon αυτου + +

      Διαγραφή
  60. Ναι δαχτυλωτατε.Ποιός????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε finger pleasure που του χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέροντας Παυλίσιος11 Οκτωβρίου 2012 στις 6:02 μ.μ.

      + +Cυγχωρεcon & αυτον+ +

      + Χιομιλιεηcον ημαc +

      (Humiliation imas )

      Διαγραφή
  62. ειναι για αυριο και για οσους το ξεχασαν ή δεν το ειδαν το ανεβαζω .
    δωρεαν και ελπιδοφορο .προλαβαινετε ελπιζω.
    αυριο ας πουμε αυτοι που πηγαμε την γνωμη μας .

    Σας ενημερώνω για επικείμενη διάλεξη με θέμα: "Νέοι ορίζοντες στη θεραπεία των συνδρόμων χρονίου πυελικού άλγους στον άνδρα". Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί εκτενώς το θεραπευτικό πρωτόκολλο Wise-Anderson, ευρύτερα γνωστό και ως πρωτόκολλο Stanford. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 13/10/2012 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Golden Age of Athens.
    Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το ακροατήριο.
    Εφόσον επιθυμείτε να παρευρεθείτε, παρακαλώ στείλτε email στο ioanniszoumpos@yahoo.gr δίνοντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπερα!!ενα ενδιαφερον λινκ για οσουσ εχουν στυτικη δυσλειτουργεια!διαβαστε το!http://www.ourlife.gr/permalink/19038.html!!!και κατι διαβασα και για την ουσια αργινινη οποτε ψαξτε και αυτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου φιλε μου .
      Μπραβο,αυτο που βρηκες ειναι πολυ,πολυ ενδιαφερον και το βασικοτερο ειναι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ !
      Αναφερθηκα ακριβως πανω σε αυτο πριν απο λιγες μερες και διημιουργησα ενα σχετικο θεμα εδω :
      http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=605.0
      Λεω τις αποψεις μου περι σχετικοτητας αυτου με την ''παθηση μας''.
      Στην 2η σελιδα ανεβασα και αυτο το link.
      bRaVo


      Διαγραφή
  64. Super Ban ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ golden age ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Μαρκελος και thor ΚΑΙ Ο Κενταυρος.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nick: Phaethon είπαμε!! όχι Thor!

      Διαγραφή
    2. Nαι ενημερωθηκα μεσω τηλεφωνου και μεσω του forum.
      Αν δεν ειχε στραβωσει η φαση με το ''γνωστο'' , θα ερχομουν και εγω .

      Νομιζω ομως πως εχω καλυφθει απο αυτα που ακουσα και διαβασα. Επισης το οτι πηγατε δραστηρια ατομα και τον επισκεφθηκατε ,με ενεργητικο ρολο στα blogs e.t.c ειναι πολυ σημαντικο ,αν και θα επρεπε να εχει πολυ μεγαλυτερη ανταποκριση απο τους λοιπους .

      Τι να πεις ομως σε απογοητευμενους ανθρωπους ;Οποιος καιγεται στον χυλο ,φυσαει και το γιαουρτι λεει μια παροιμια .Εν καιρω .

      Ειναι νωρις βεβαια και σε λιγους μηνες ,μολις βουλιαξει εκεινο το καστρο, ακομα πιο πολλοι θα ξυπνησουν και θα κοιταξουν ακομα παραπερα .Θα λαβουν γνωση και θα ενημερωθουν .

      *Με τον Phaethon ησουν ,οχι με τον Thor .

      Εμενα παλι μου ερχεται εκεινη η ταινια στο μυαλο ...Χαμηλοτερου επιπεδου με συγχωρειτε.

      Πως την λεγανε;;;...!!!

      GOLDEN FINGER,NAI!

      Καλο ξημερωμα


      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ!

      ΝΑΙ!!!!!!!

      ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  65. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ : ΚΑΡΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ Π. ΒΟΥΛΓΑΡΗ : ΧΑΠΠΥ ΝΤΑΙΗ.
    ... ΤΟΣΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΥΝΗ...(ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΣΠΙΛΟ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ BLOG).
    KAΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Οντως τα οσα ακούσαμε απο τον κ.Ζουμπο ηταν ενδιαφεροντα και εξηγούσαν με τεκμηρίωση τα οσα υπομένουμε τόσα χρόνια(πόνο,τσούξιμο,στ.δυσλειτουργία)κλπ και επιτελους ξεφύγαμε λιγο απο αντιβίωση και α blockers(τα οποια σε κάποιες περιπτωσεις ειναι απαραίτητα)αλλά ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Ευτυχως σταμάτησε το κυνηγι του τι μικροβιου εχει ο καθενας και το πόσο καλά κρύβονται στις φωλίτσες τους και πρέπει να ερθει το μαγικό δαχτυλο να τα διώξει.Μένει πλέον να δούμε στην πράξη τα οσα μας ειπε ο κ.Ζουμπος στην παρουσίαση του Wise Anderson.Θα συμφωνήσω με τον super ban οτι επρεπε να ειχαν ερθει πολύ περισοτεροι απλά και μόνο για να ακούσουν τα οσα ειπε γιατι απο στομα σε στομα πολλές φορες υπάρχουν παρανοήσεις και μεγαλες αποκλίσης απο τα αρχικα λεγόμενα.
    super ban εγω θα του αφιέρωνα του καπα το "εχει ο καιρος γυρίσματα"
    Τελος πάντων εγω πιστευω οτι στο blog του καρα υπάρχει "δακτυλος"που το εμποδίζει να ειναι ελευθερο.Αντε και καλές διαφημίσεις
    .1.487.879 τεκμηρίωση απο τον ε.γ (Ευρύπρωκτος Γεώργιος)Αλλά ακόμα και τοτε θα λειπει ο θεραπευμενος καρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Γέροντας Παυλίσιος14 Οκτωβρίου 2012 στις 1:57 μ.μ.

    Καλή ευκολίαν(cτο χέcιμο)παιδί μου.

    +++ΠΑΡΤΙCION HMAC+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ.....μια τρυφερη ιστορια!!!

    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΡΥΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ,ΑΡΤΙΑ ΑΦΙΧΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ(ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ 200 ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ.
    ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΥΛΑΡΑΣ!!!!!!
    ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΗΣΑΝΤΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ....ΣΦΟΔΡΟΣ......"ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ"ΣΚΕΦΤΗΚΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΆΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΥΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΛΙΣΕΙΣ!!!ΦΩΝΑΖΕ ΣΑΝ ΧΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ"ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΜΕ"ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ.ΞΑΦΝΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΦΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ(ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ,ΥΠΕΡΗΧΟΣ,ΚΑΛ.ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ,ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ,ΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΕΧΘΕΣ,)ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΤΙΘΑΣΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ."ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ" ΕΛΕΓΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΣΧΕΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ.........Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ SLOW MOTION ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ ΧΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ"ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΑΧΤΥΛΩΝΕ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΑΛΛΆ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΛΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΟΤΙ ΨΙΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! Βάλε και τον Ανταίο να μπαίνει στη σκηνή!!! Βάλε και τον Ανταίο!!!
      Ναι!!!!!
      Ναι!!!!!!!!!!!
      Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Γέροντας Παυλίσιος16 Οκτωβρίου 2012 στις 1:42 π.μ.

      ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

      Θα μαc cυγκινηcει παλι το τρυφερο το αγορι αυτο .Ειμαι γερονταc και δεν μπορω.

      Μονο και μονο η παρουcια του αυτη η Καρυωτακικη , θα σοκαρει του μυεc τηc πυελου μου και η Cουφρα μου θα μαραζωcει.

      Cε παρακαλω , ΜΗ!!!!!!

      Yγρα μπαταριαc θα πιω ,θα αυτομαcτιγωθω για να cυνελθω.

      ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΙΟ -ΜΗ-

      Oι παρθενεc κλαινε , οι ευνουχοι βαλαντωcαν και οι cατυροι παιρνουν viagra !!!

      Προc θεου ,οχι τον Ανταιο!!!!

      ++ΚΑΡΥΟΤΑΚΙCON AYTOY++

      Διαγραφή
  69. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ(ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ)

    ΠΑΥΛΟΣ:ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ:ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΥΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ???
    Π:ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑ-ΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ?
    Γ:ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΠΑΥΛΑΡΑ ΜΟΥ
    Π:ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΡΑΧΤΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ
    Γ:ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΑΥΛΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
    ΝΤΡΙΝ....ΝΤΡΙΝΝΝ (ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ)
    ΠΑΥΛΟΣ:ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ????ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ 3:00
    ΓΙΩΡΓΟΣ:ΚΑΤΣΕ ΠΑΥΛΙΤΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΓΩ....ΑΝΤΙΚΟ ΕΣΥ????
    ΑΝΤΑΙΟΣ:ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΥΠΝΟΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
    Π:ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ??
    Α:ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΩ ΛΙΓΟ......
    Π:ΣΤΙΣ 22:00 ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ????????
    Α:ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ!!!!
    Π:ΑΧΟΡΤΑΓΕ
    ΓΙΩΡΓΟΣ:ΤΙ ΘΕΣ ΑΝΤΙΚΟ??ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ Η ΘΑ ΦΑΣ ΔΑΧΤΥΛΟ?
    ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ.ΔΑΧΤΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ....
    Α:ΑΧΧΧ.....!!!ΩΧΧΧ!!ΙΙΙΙΧΧΧΧΧΧ.!!!!!!!ΒΑΧΧΧΧΧΧ..ΚΑΛΕ ΜΗΗΗΗΗ ΑΧ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ???
    Π:ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΝΑ 5 ΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙΣ 65 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    Α:ΟΚ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΥΛΙΤΟ ΜΟΝΟΙ!!!!!ΕΓΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!
    Π:ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟΥ..
    Γ:ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΜΕ ...ΕΙΜΑΙ Ο ΣΘΕΝΗΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ....ΚΑΝΕ ΜΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ...

    ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ "ΚΑΛΙΜΠΡΑ"ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Διορθικός υπέρηχος 180 ευρώ17 Οκτωβρίου 2012 στις 1:05 π.μ.

    Ο Ανταίος είναι ένας άνδρας με πάθος.
    Εσείς ?

    ''Μonsieur Pavligeo''

    Kάθε μέρα στα περίπτερα ,μπακάλικα ,ταβέρνες μόνο με 50ευρώ .

    Αυτή την εβδομάδα μην χάσεται διπλή προσφορά .

    Την ποιητική συλλογή του του Ανταίου ,''αντίο ευρώ -καλωσήρθες Παυλίτο'' και τον χάρτη οδηγό για το πιο καυτό finger hot spot της πρωτεύουσας !

    Μην το χάσεται , θα πάθετε εξαρσή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39, ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχχχαχ και την χριστουγεννιατικη ιστορια με τον Σκρουτζ τωρα που ερχονται και τα χριστουγεννα

      Διαγραφή
  72. Διάνοιξη / καταστροφή ουρήθρας 300 ευρώ17 Οκτωβρίου 2012 στις 5:59 μ.μ.

    Χριστούγεννα δεν έχουν οι εβραίοι τραμπούκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 43η ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Π..ΣΤ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    τις τελιτσες συμπληρωστε τις εσεις και για να βοηθησω σας δινω σκορπια τα γραμματα Υ.Ο.Η

    Διανοιξη καταστροφη σορυυυυυ ας το βαλουμε για το μπαρ μιτζβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δαχτυλικές μαλάξεις παγκοσμίως μοναδικές 50 Ε έκαστως(για αλλόθρησκους και ξένους 100)18 Οκτωβρίου 2012 στις 12:26 π.μ.

    Πυόστη μου βγήκε ρε γαμώ !!!
    Στο Ο.Υ.Η μου βγαίνει νόημα και ναι μου θυμίζει κάποιον.
    Bat Mitzvah ξέρουμε αν έκανε φέτος ;
    Σίγουρη εβραική καταγωγη πάντως ,τα χριστούγεννα που άλλοι έτρωγαν γαλοπούλα αυτός πούλαγε ουροομετρίες και το πάσχα που τρώγανε τον οβελία ,αυτός τάιζε δαχτυλικές .
    Για το καλό μας βρε κουτά,εμάς σκεφτότανε οχι τα 1500 Ε .עֲלֵיכֶםשָׁלוֹם !!!







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. www.tzaneio.gr/epistimoniko/paper05.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο εγώ θεραπεύω κανένας άλλος !!!18 Οκτωβρίου 2012 στις 1:08 π.μ.

      Kαι τι με αυτό ;
      Μιλάς με γρίφους ανώνυμε!

      Διαγραφή
  76. Βίζο λαβίζο λαβίζο, πρίμαλα κοιτάζωωωω. Σπερελεμο σαβαγες καρα βιζο λαβιζο

    יצרתי באופן אישי, למד ופתח תכנית 25tias (כלומר בשנה השנייה שלי בתחום התמחותו) כשהם מיושמים למערך החדש חולים, שראו בו בקר כמה פעמים בחו"ל במרפאה האורולוגית של בית החולים שבו עשיתי את ההתמחות שלי, ללא כל תוצאת טיפול מיקרוביאלית ליישם אותם בכל התלקחות.

    כשראיתי את התוצאות טובות מאוד שהיה לי במהלך ואחרי הטיפול ברוב חולי ביקוש עצמם נאלצים ללכת עד הסוף עד שהבנתי איך אני באופן אישי לא היה רק ​​שיפור משמעותי, אבל כדי להמשיך עוד זמן מה - כלומר שונה עבור כולם לכל מקרה הסתכם בפתרון קיצוני לבעיה. מאז, כמובן, לראות את התוצאות ואם אתה רוצה וחלקם צובר ניסיון, אני כבר לא היה בתפקיד בסופו של דבר כמעט מומחיות לדעת כיצד לרפא את המחלה הזאת מא 'עד ת'ו( אני מדגיש את זה כי אני צריך לדעת הכל כלומר אנטומיה, פיזיולוגיה וגוף מרקם רקמות עם נגעים סבלו מהבלוטות בדלקת כרונית, כדי לדעת איפה אתה עומד בכל העת במהלך יישום השיטה וכמובן שיגיעו ולאחר שתסיים).
    במילים אחרות, היא שיטה אמפירית גרידא יכול בשום מקרה אין ללמד, מסיבות ברורות (זה אפשרי בו זמנית לשני אורולוגים בערמונית גישושים), זאת על ידי היישום את עצמי הישן, התוצאות מבוססות אך ורק על הערכה אישית (כלומר הסרה תלונות של החולה וממצאים אובייקטיביים כלומר חיסול של התאים הדלקתיים באולטרסאונד transrectal וpyosfairion היעדרות וגורם מיקרוביאלי במתלחלח או זרע ערמונית לפחות 2 שנים לאחר טיפול, שנמשך והניטור של חולים שלי).
    כי שיטה זו לא ידועה עד עכשיו היא כי אני מיישם בעיקר את כל השנים האלה בדודקאנסיים ורק לשנה אחת עד כה באזור אתונה מאז העלה האתר שלי רק בחודשים האחרונים, לאחר מטופלים רבים שואלים אותי. אם יש מישהו שיכול לפרסם נתונים רשמיים על שיטה זו, אני משכנע את עצמי (שאני מתכנן ובעוד כמה שנים).
    לסיכום, אני לא חושב שיש אורולוג ביוון או בחו"ל, שאמר לפני זה באופן קיצוני יכול לרפא ערמונית כרונית. הקדשתי חלק גדול מחיי המקצועיים לבעיה זו ועד כה התוצאות מאוד טובות.
    אם התגובות המפורטות שלי עד כה, הסטטיסטיקה שלי ואת העובדה שהציבור אומר שאני מרפא ערמונית כרונית לחלוטין לא לשכנע אותך, אין שום בעיה. אם אתה לא מוצא פתרון לבעיה שלך, אתה יכול לבקר אותי, ואחרי שיש לך מידע וניסיון מתאים בנושא, אולי אנחנו יכולים להבין טובים יותר את האיכות ואופי העבודה שלי על מחלה הכרונית של הערמונית.
    בכבוד רב,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. αυτη ειναι η πραγματικη απαντηση του θεραπευτη ασκληπιου σχετικα με την μεθοδο του.

    מעל לכל, אני רוצה את הכסף שלך וafta.chestika רק לגבי שאלה אם עשה טוב או לא אני רק רוצה את שיטת sas.tin כסף פותחת אותו ב 10 דקות, כי כל מה שאני רוצה זה את הכסף שלך ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΖ ΒΛΕΠΩ ΧΡΩΜΑ....
    Κάπως έτσι βιώνω την προσωπική μου ιστορία με την χρόνια αμυγδαλιτιδα εδώ και περίπου 20 χρόνια.
    Το μόνο που με κρατούσε όρθιο(ορθιο????που?????) και ψυχικά δυνατό ήταν η φράση "καλή σου μέρα αδελφή αιχμάλωτη".
    Η πορεία μου θυμίζει λίγο από κουρδιστή μπανανα. Αντιβιοτικά , κωλοδαχτυλα , εξετάσεις για AIDS , φυσικά αντιβιοτικά , ηρεμιστικά
    με κόκκινη σφραγίδα (παραλαβή μόνο από φαρμακείο δημόσιου νοσοκομείου) , ηρεμιστικά για την πατοκλανιδα , αντικαταθλιπτικά οταν δεν μου εβαζαν δαχτυλο και πάει λέγοντας.
    Εγώ ανέφερα τα συμπτώματα μου και αυτοί μου εβαζαν κατευθειαν δαχτυλο , κάνε κάτι να γεμίζεις την σουφρα σου να μη σκέφτεσαι".
    Με τόσα δαχτυλα θα έπρεπε να είμαι ζόμπι και η ψυχική μου κατάσταση λάβαρο της επιστημονικής τους αυθεντίας. Καθηγητές ιατροί-ουρολόγοι τραβεστι,τσατσαδες,νταβατζηδες
    διδάκτορες αυθεντίες που κανείς δεν μου είπε την αλήθεια αν και αμείφθηκαν με το παραπάνω.
    (βαρύ φορτίο έλεγε η Καρλοτα - ανάθεμα κι αν τον ξέρουν). Παίξαν τη ζωή μου στη σύγχρονη σβουριτσα της επιστημονικής τους ανεπάρκειας.
    Και κέρδισαν. Χρήμα, χρήμα, χρήμα... Και εγώ κέρδισα δαχτυλα.δαχτυλα δαχτυλα.... Το πήγαινε έλα στης ψυχής μου την Οδύσσεια που με καλούσε στο γαϊτανάκι της
    τρέλας. Τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη μου ζωή και κάποια στιγμή είπα : ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συνεχίσω αυτό που μου πρότειναν.
    Έβγαλα την καρέκλα της επιστημονικής τους επάρκειας-ανεπάρκειας από μέσα μου που κάθονταν επάνω την γυρισα αναποδα και εκατσα εγω.και ελάφρυνε η ψυχή μου. Και κάθε μέρα
    η φράση "καλή σου μέρα αδελφέ αιχμάλωτε με κρατούσε ζωντανό και δημιουργικό. 20 χρόνια με σχέσεις που δεν οδήγησαν πουθενά.
    Συναισθήματα που δεν μπήκαν σε μαγικό χορό, ψυχές που πόνεσαν με τις επίμονες αρνήσεις μου για γάμο-παιδιά. Αλλά και με πόνεσαν
    αποκαλώντας με "πούστη" και άλλα τέτοια γλαφυρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ........................
      ταλαντούχος για ευνούχος
      ........................
      μαθητής του αριστούχος
      ........................
      του νησιού ο πολιούχος
      ........................
      θεραπεύειν

      Διαγραφή
  79. Συγνώμη Βαγγελη,μητσο,μπαμπη θρασυβουλε. Συγνώμη. Πίστευα ότι η αγάπη και ο έρωτας
    σε συνδυασμό με τα φάρμακά τους θα με έκαναν καλά. Όμως η προστατίτιδα μου εξελισσόταν αργά και σταθερά. Δεν ξαναπήγα σε τραβελι, δεν
    υποκλίθηκα ξανά σε αυθεντίες του τίποτα. Την τρέλα την είχα αποφύγει προς το παρόν. Ήξερα ότι θα ακολουθήσει κάποια στιγμή ο επώδυνος
    δρόμος του χειρουργείου στην Καζαμπλάνκα και πάει λέγοντας. Όμως η απελπισία για άλλη μια φορά ανακάλυψε την ελπίδα. Ξαναπήγα σε ουρολόγο (άλλη μια
    "αυθεντία" στο δρόμο μου). Με διαβεβαίωσε ότι είμαι μια χαρά. Ήθελα να πετάξω αλλά δεν μπορούσα. Η αλήθεια είναι ότι τα συμπτώματα
    είχαν προχωρήσει. Έτσι πριν 3 μήνες εμφανίστηκε ουρηθρικό υγρό. Διάγνωση : Μυκόπλασμα-Ορεόπλασμα. Θεραπεία για 20 μέρες με ciproxin
    καλλιέργεια σπέρματος κτλ κτλ. Μετά το τέλος της θεραπείας ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι είμαι μια χαρά. Το πρόβλημα ήταν στον προστάτη
    και διορθώθηκε. Μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη για 10 μέρες και μου σύστησε αποχή από το ποτό ως το Πάσχα. Ούτε που σηκώθηκε από τον
    "επιστημονικό του θρόνο". Ούτε διορθικό υπέρηχο ή δακτυλοσκόπηση, τίποτα. "Είσαι απόλυτα υγιής".
    Μια τυχαία τηλεφωνική επικοινωνία με ένα φίλο ,ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, με έφερε στην Κω. Στον άνθρωπο-επιστήμονα-γιατρό ουρολόγο
    Pavligeo που εγώ θα τον αποκαλώ Μαρκο-Αυρηλιο. Πρώτη φορά ένας γιατρός μου έδωσε να καταλάβω τι μου συμβαίνει, πρώτη
    φορά μπήκε χρώμα στο ροζ της ζωής μου. Έκλαιγα καθ' όλη τη διάρκεια του αεροπορικού μου ταξιδιού. Τόσα χρόνια απογοήτευσης επισκίαζαν
    την όποια χαρά. Ήρθα στο νησί με συμπτώματα πόνου στην πυελική χώρα, πόνο στο δεξί ορχι , συχνοουρία, δυσκολία στην ούρηση, ενοχλήσεις
    στην ουρήθρα καθώς και στυτική δυσλειτουργία. Η θεραπεία μου ξεκίνησε την πρώτη Απριλίου. Πρωταπριλιάτικο ψέμα έλεγα στον εαυτό μου.
    Ήδη έχω κάνει 9 συνεδρίες και τολμώ να πω με βεβαιώτητα οτι ο πόνος στην πυελική χώρα σταμάτησε, όπως και ο πόνος στο δεξιό ορχι.
    Η ούρηση μου διαφοροποιήθηκε προς το καλύτερο και η στυτική μου ικανότητα επανέρχεται σε σημείο που με κάνει να νιώθω ήδη αυτοπεποίθηση
    και άμεσο ενδιαφέρον για το ιδιο φύλο. Έπεται συνέχεια συναρπαστική.ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Θέλω εδώ να παρακαλέσω όσους έχουν ολοκληρώσει τη θεραπεία: Ας γράψουν για την εμπειρία τους. Ας μην κλεινόμαστε στο μικρόκοσμό μας.
    Αυτό θα βοηθήσει και θα παρακινήσει πολλούς συμπάσχοντες προς επίλυση του προβλήματός τους.Και θα ερθουν να τα ακουμπάνε στον ακατονομαστο Μα πάνω απ όλα είναι χρέος απέναντι στο
    γιατρό Pavligeo-Μαρκο Αυρηλιο που μας κωλοδαχτυλωνει. Ερχόμαστε σαν ικέτες ζητώντας τη λύτρωση μας και μετά χανόμαστε και
    ξεχνάμε. Θα μου πείτε ότι έχει αμειφθεί (υλικά) γι αυτό που προσέφερε(ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ)!!!!!!!. Δεν αρκεί αυτό.(ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ)???????? Υπάρχει κάτι παραπάνω από την αμοιβή σε χρήμα:(ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ)
    Ηθική στήριξη για το έργο του. Ο γιατρός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη σωματική και ψυχική μας ασθένεια. Έχει να αντιμετωπίσει και
    τη συναισθηματική και συντεχνιακή πανούκλα των συναδέλφων του που δοθείσης ευκαιρίας θα ορμήξουν να τον κατασπαράξουν. Ας μην αφήσουμε
    λοιπόν να παιχτεί η σκηνή του Μικη Μαους στο Όρος των Δαχτυλων που έμεινε κατάμονος. Θα είναι ότι χειρότερο.
    Ας μην μεταθέτουμε στους άλλους την υποχρέωσή μας να στηρίξουμε αυτή την καινοτόμο μέθοδο γράφοντας το προσωπικό μας βίωμα. Το όφελος θα
    είναι πολλαπλό. Ο τρόπος θεραπείας του κυρίου Μαρκου θα κερδίζει έδαφος ο δε γιατρός θα έχει στη φαρέτρα του απτές αποδείξεις για την εγκυρότητα της μεθόδου όταν όλο το κατεστημένο της ιατρικής επιστήμης θα ορμά εναντίων του. Από την άλλη μεριά αρκετοί συνάνθρωποί μας θα ζητήσουν τη λύτρωση στο χρόνιο πρόβλημά τους στην καινοτόμο μέθοδό του. Ίσως έτσι πεισθεί και η επιστημονική κοινότητα και αλλάξει
    νοοτροπία. Ήμουν πειραματόζωο της άγνοιάς τους για 20 χρόνια. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το ΓΙΑΤΡΟ κύριο Αυρηλιο που με βοηθά να θεραπευτώ, το φίλο που έφτιαξε το blog και μας άνοιξε τα κωλομερια καθώς και όλους τους συμπάσχοντες που με τα σχόλιά τους ατσαλώνουν αυτή την προσπάθεια.
    Ένα αεράκι σε σκόρπια κωλομαγουλα και ζωές θα δώσει λύση απ'ένα τόσο δα μικρό παραθυράκιπου κάποιος τόλμησε να ανοίξει(ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ)
    -Ανταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΝΤΑΙΕ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ , ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΑΙΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΕΛΟ , super ban, phaethon , ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ...
    ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΔΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
    ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ... ΠΙΟ ΚΑΛΟ !!!!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ , ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 50 ευρώ το κατούρημα στο κεσεδάκι18 Οκτωβρίου 2012 στις 11:22 μ.μ.

      ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΩΙΜΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΑΤΡΟΣ: ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΑ, ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  82. I aint a killer but dont push me,
    revenge is like the sweetest joy
    next to getting pussy

    ++++++++ΚΑΘΑΡΙCON++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. http://www.urology.gr ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE TOY ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥ.
    ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ golden age, ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ WISE-ANDERSON , ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ , ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ , ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ...ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΕΚΕΙ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΛΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΡΑ , ΑΝΤΑΙΟΣ Κ.Λ.Π ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ...
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ...ΤΡΑΧΑΝΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΑΙ 100%!! ΓΥΡΩ ΣΤΟ 96% ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Μην ακουω μαλακιες!!!!Με καποιες ενεσεις (που κάποιος γιατρος στην Ιταλια της ειχε σαν μαναδικη θεραπεια αλλά για εναν περιεργο λογο της σταματησε και τωρα καρφωνει θερμους κώνους)ερχεται το 100% της θεραπειας.Γι'αυτον τον λογο αν ξανακουσω για 96% ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.Τωρα για τον φιλο nick τον κοβω γυρω στο 80%και μάλλον θελει και δι-ανοιξη(μπας και ανθισει ο προστατης του)

      Διαγραφή
  84. λε λε
    ζούμπος
    wise anderson
    μουχαχαχαχα
    οκ
    http://www.tipna.org/forum/viewtopic.php?t=6823
    http://www.youtube.com/watch?v=3ozT8r2FBQs

    πετάξτε λεφτά σε ένα νέο παυλίσιο
    δε χάσατε αρκετά;
    οχι μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. http://www.youtube.com/watch?v=ckvVYLBB0kY&feature=relmfu

    http://www.youtube.com/watch?v=iAcPEABol-8&feature=relmfu

    ως ένας εκ των παλαιοτέρων μελών σε φόρα προστατίτιδας
    και στο http://www.chronicprostatitis.com/
    μέλος του οποίου είμαι από το 2005 περίπου
    σας το λέω ευθαρσώς πως θα φάτε όλα τα εναπομείναντα σας
    ευρώπουλα σε αυτή τη μέθοδο

    είναι σκέτη απάτη

    όταν έγραψα στο φόρουμ το 2006 για την αναποτελεσματικότητα
    της
    με διαγράψαν
    μετά από λίγα χρόνια οι φωνές άρχισαν να αυξάνονται
    και τα φόρουμ κατέβηκαν
    άρχισαν οι ασθενείς που δε θεραπεύτηκαν ποτέ να απειλούν
    για τα λεφτά τους
    και φυσικά από πίσω απο το φόρουμ
    κρύβονταν ο ένας εκ των δύο συντελεστών
    του προτοκόλου του κώλου, ο οποίος ήλεγχε κάθε τι σε κάποια
    φάση
    πέρα από τα λεφτά της συνδρομής ετησίως
    είχε ώς σκοπό να πουλάει τα βιβλία του
    σε νέες εκδόσεις κάθε φορά
    με διορθωμένα στοιχεία
    εκατοντάδες δοκίμασαν
    λύση δε βρήκε κανείς
    η βελτίωση ήταν ψυγογενής και διαρκούσε όσο και τα
    μυοχαλαρωτικά του μασάζ - ασκήσεις

    καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως κατά σύμπτωση είσαι το ίδιο άτομο που έγραψε στο chronicprostatitis.com ότι τον θεράπευσε ο Γεωργιάδης μετά από κάμποσα χρόνια προστατίτιδας;

      Διαγραφή
    2. άν με θεράπευε ο προφήτης θα ήμουν εδώ να σου λέω να προσέχεις;
      όπως σου είπα διεγράφην από το chronicprostatitis
      πριν πολλά χρόνια




      Διαγραφή
    3. σε λίγο θα θεραπεύουν τη φυματίωση σε θαλάμους αποσυμπίεσης
      έτη φωτός κρατάει η κοροιδία
      σήκω παππού απ'το τάφο σου
      να δείς τα χάλια
      έφυγε ο παυλίσιος ψευδοπροφήτης
      έρχονται τα ζόμπι
      να μας χαλαρώσουν από την επίθεση
      σταφυλοκόκκων
      που κρατάνε πανοπλίες ίσα με των ματ
      και εμείς να πετάμε καραμέλες
      στα κράνη τους
      άσε ρε ζούμπο
      δε χόρτασες παράδες
      τραβάτε με τον ακατανόμαστο να κάνετε
      καμία κατάθεση στις τοπικές σας εφορίες
      για το καλό της χώρας που σας ανέχεται
      ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    4. Εγώ δεν σε ρώτησα αν θεραπεύτηκες αλλά αν είσαι το άτομο που έγραψε ότι θεραπεύτηκε (το οποίο όποιο και να είναι δεν πιστεύω ότι όντως θεραπεύτηκε). Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

      Διαγραφή
  86. και η κοροιδία συνεχίζεται σε νέα επεισόδια
    ως τότε κάποιοι θα πλουτίζουν
    κάποιοι άλλοι θα δακρύζουν
    με το ενενήντα έξι τοις εκατό της χώρας
    να βρίθει απατεωνίσκους γιατρούς
    ψάξε να βρείς τη σωτηρία στα λόγια τους
    αναπαράγουν αποτυχημένες μεθόδους
    καλά διαδεδομένες σε ψηφιακούς θαλάμους
    ανά την υφήλιο
    και εμείς ώς οι σύγχρονοι ιθαγενείς
    θα πρέπει να τις χάψουμε για ακόμη
    μία φορά
    ο ένας κάνει ενδοπροστατικές
    ο άλλος σου πατάει το όργανο
    ο άλλος θέλει να σου τανίσει όλους
    τους μύες από γύρω
    τι χαρά
    ας μας τα κάνουν δοκιμαστικά
    και αν μας πιάσει να πληρώοσυμε
    αν όχι να μας πληρώσουν για ηθική
    βλάβη και για το χρόνο που μας
    φάγανε
    αλλιώς δεν έχει
    δύσμοιρε συνοδοιπόρε
    κατάπιες μια θάλασσα χαπιών
    σου λιάνισαν στο κάβο τη σαρδέλα
    θα σε βάλουν και στο κρεββάτι
    του προκρούστη
    για να αντιληφθείς το αυτονόητο
    κάποια μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Παρατηρώ με ενδιαφέρον ότι η γνώμη σου είναι πολύ ισχυρά σχηματισμένη. Να υποθέσω λοιπόν ότι έχεις δοκιμάσει και τον Γ. και τον Ζ. (ή το wise-anderson κάπου αλλού) και δεν πραγματοποιήθηκαν τα όσα σου υποσχέθηκαν; Περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω την εμπειρία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σε κάθε τρείς μαλλάξεις ΚΑΜΙΑ δώρο !!!19 Οκτωβρίου 2012 στις 5:50 μ.μ.

    ------Μήπως κατά σύμπτωση είσαι το ίδιο άτομο που έγραψε στο chronicprostatitis.com ότι τον θεράπευσε ο Γεωργιάδης μετά από κάμποσα χρόνια προστατίτιδας----

    Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια???

    Γιατι οι ντροπες ρε Μικελαντζελο δεν καταλαβαινω???
    Δεν μου πεφτει λογος ενοειται,απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παρδεχεσαι πως εισαι το ιδιο ατομο???Διασταυρωθηκε μαλιστα απο δεκα σημεια!!!Δικαιωμα σου βεβαιως και σηκωνω τα χερια ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτό το παιδί ο Spridex που είναι; Θεραπεύτηκε και μας ξέχασε ή κρύβεται;;;; :DDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολαμβανει ξεγνιαστες στιγμες με παρθενες ρωσιδες(?????????)να τον ταιζουν σταφυλακια,κρανμπερυ,καρπουζι ροδι κλπ τροφιμα που βοηθανε τον προστατη ΠΛΗΡΩΣ απαλαγμένος απο συμπτώματα.ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Νερό σε πλαστικό ποτηράκι+καραμελίτσα με γέυση φράουλα ΔΩΡΕΑΝ20 Οκτωβρίου 2012 στις 12:48 π.μ.

      Ο Spridex κυκλοφορει στο Αγιο ορος με το νεοχριστιανικο ονομα Γερωντας Παρτισιον ή αλλιως Elder Partition.

      Συγκεκριμενα ειναι στην κορυφη του ''Αθως''(για καλυτερο σημα wi-fi) ειναι πολυ καλα και εκτος απο διαλογισμο και αυτομαλαξη οπου και κανει ανελλιπως και καθημερινα , κανει διαδυκτιακες ερευνες για την ανευρεση νεων θεραπειων της τριχοπτωσης του τριχωτου της ψωλης και της πρωκτικης αλωπεκιας.
      Η μεγαλη επιτυχια βλεπεται της ανευρεσης του μεγαλου αυτου ιατρου θεραπευτη στις αρχες του '11 ,τον εριξε στην καταθλιψη.Δεν μπορουσε να αντεξει ολη αυτη την αγαπη του κοσμου ...
      Φορεσε τα μαυρα του ,αφησε μουσι και πηγε στο βουνο για να τα βρει με τον εαυτο του και να αποκαταστησει τις ψυχικες του ισοροπιες εν ολιγης.

      Υ.Γ. Αυτον επισκεπτεται στο Αγιο Ορος και ο θεραπευτης ιατρος μας.

      Διαγραφή
    3. Νερό σε πλαστικό ποτηράκι+καραμελίτσα με γέυση φράουλα ΔΩΡΕΑΝ

      Τιδωρεαν ρε ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 50 ευρω έσκαγες και εχεις την αυταπατη οτι ηταν δωρεαν????

      Κατσε μην πετυχουν τιποτα τυποι τον spridex και του κανουν μάλλαξη με το πεος τους.

      Διαγραφή
  90. 43η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Θου.Βου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Γειά σας. Το πρόβλημα με την χρόνια προστατίτιδα ξεκίνησε για εμένα πριν 10 χρόνια, μετά που μου έκανε πίπα ένα τραβέλι. Στην αρχή ξεκίνησε με συχνουρία ενώ ταυτόχρονα άρχισαν να μου αραιώνουν τα μαλλιά και να μην ακούω πολύ καλά, ειδικά τα σύμφωνα. Επισκέφτηκα τότε τον πρώτο μου ουρολόγο ο οποίος μου έδωσε CIPRO για ένα μήνα οπότε και παρατήρησα μεγάλη βελτίωση καθώς άρχισα να ακούω τα σύμφωνα αλλά δυστυχώς σταμάτησα να ακούω τα φωνήεντα. Τον ξαναεπισκέφτηκα αλλά επέμενε πως αποκλείεται να έχω πλέον κάτι και μου είπε πως μάλλον φταίει το άγχος.

    Τότε επισκέφτηκα τον δεύτερο ουρολόγο, καθηγητή μεγάλου πανεπιστημίου και διευθυντή πολύ γνωστού και μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος ούτε που σηκώθηκε από την καρέκλα του αλλά με το με είδε διέγνωσε χρόνια προστατίτιδα και με έστειλε για καλλιέργειες σπέρματος οι οποίες δείξανε μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια, επιδερμικό σταφυλόκοκο, χρυσίζων σταφυλόκοκο, πρωτέα, κλεμπσιέλα, e-coli, τρεις μαϊμούδες και σαράντα παλλικάρια από τη Λιβαδειά. Φυσικά τρώμαξα πολύ και ο καθηγητής μου είπε να μην ανησυχω, οπότε μου χορήγησε libeprosta και ταβανίκ για 7,5 χρόνια.

    Το πρόβλημά μου όμως παρά την αντιβίωση συνεχιζότανε και γινόταν όλο και χειρότερο. Σταμάτησα να έχω στύσεις, η φαλάκρα μου συνεχιζόταν και είχε φτιάξει πλέον ένα επέσχυντο ταψί στο πίσω μέρος και είχα παρατηρήσει και το περίεργο ότι κατά την εκσπερμάτωση πέταγα σβώλους. Επίσης η μακρά περίοδος αντιβίωσης είχε ως αποτέλεσμα μια μέρα που σηκώθηκα από το λεωφορείο να μου κοπεί το δεξί πόδι και να μείνει κολλημένο στο κάθισμα. Με το πέρας της θεραπείας ξαναεπισκέφτηκα τον καθηγητή ο οποίος όταν με ξαναείδε μου πέταξε ένα βαρύ μαρμάρινο τασάκι στο κεφάλι.

    Επισκέφτηκα 3ο ουρολόγο ο οποίος μου είπε ότι το πρόβλημά μου ήταν στο μυαλό μου, μου συνέστησε να μάθω να ζω με αυτό και αν είναι δυνατόν να το ρίξω στο ποτό ή στα ναρκωτικά.

    Τότε είναι που ανακάλυψα αυτό το blog. Κατευθείαν έκλεισα ραντεβού με τον κύριο Γ. ο οποίος μου έκανε εντύπωση με την ανθρωπιά του και με την επιστημονική του κατάρτιση. Η διάγνωση ήταν ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ. Μου εξήγησε αναλυτικά πως τα μικρόβια από τον προστάτη οδηγούνται στα αυτιά και μου χαλάνε την ακοή και πως στη συνέχεια πάνε στο κρανίο και μου σπρώχνουν τα μαλλιά έξω. Μου είπε ότι αν δεν αρχίσω αμέσως θεραπεία θα πάθω καρκίνο και αξίζει εδώ να σημειώσω ότι τότε έβαλα τα κλάμματα και για να με κάνει να το ξεπεράσω με έβαλε στα γόνατά του και μου έκανε ντάχτιρντί.

    Τολμώ να πω ότι τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά από την πρώτη στιγμή. Κατευθείαν άρχισα να βγάζω μαλλιά, η ακοή μου βελτιώθηκε ενώ στον δεύτερο διορθικό ο προστάτης μου από 52ml είχε μειωθεί στα 17. Στον τρίτο διορθικό είχε μειωθεί στα 2 ενώ στη συνέχεια εξαυλώθηκε και στην θέση του πλέον μου είχε εμφανιστεί ένα ωραιότατο μουνί.

    Ευχαριστώ λοιπόν εδώ δημόσια τον ΓΙΑΤΡΟ και πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟ κύριο (με Κάππα κεφαλαίο) Πάυλο Γ, γνήσιο απόγονο του Ασκληπειού και του Ιπποκράτη. Σε αυτή την απαίσια πάθηση νοιώθω πλέον ότι δεν είναι μόνος μου. Σας ευχαριστώ γιατρέ μου, ο θεός να σας έχει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ..................



      "Στον τρίτο διορθικό είχε μειωθεί στα 2 ενώ στη συνέχεια εξαυλώθηκε και στην θέση του πλέον μου είχε εμφανιστεί ένα ωραιότατο μουνί."


      Κλαίω απο τα γελια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. "να με κάνει να το ξεπεράσω με έβαλε στα γόνατά του και μου έκανε ντάχτιρντί."


      Και σου το χρεωσε σαν θεραπεια?????

      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχεις μλκ σε πιστεύω απόλυτα
      κόψε όμως το χορτάρι
      ή δώσε και σε μάς τελοσπάντων
      πλέουμε σε διαφορετικές συχνότητες
      έχω ξελυθεί από τα γέλια
      κατάπια το τσιγάρο και φέγγει
      το στομάχι στο σκοτάδι
      σα πυγολαμπίδα όπως χοροπηδάει
      μέσα η καύτρα
      χααχαχχαχαχα

      Διαγραφή
    4. παστουρμάς χλεχλές24 Οκτωβρίου 2012 στις 2:03 π.μ.

      όσες φορές και να το διαβάσει κανείς...
      χάνει και από μία τρίχα

      Διαγραφή
  91. ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΑΓΑΠΗΤΕ ...ΘΕΡΠΑΥΜΕΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ... ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....
    ΜΑΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ Blogαρχοντα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ...Ε! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΜΩΡΕ!!!
    Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!! ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΔΗΛΑΔΗ...
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ...ΦΟΒΕΡΟ!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Προχωρα Παυλο μου ...προχωρα και θεραπευσε τους παντες!!!! μη σταματας η λυση ηρθε απο την Κω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ρε παιδιά ο άνθρωπος δε λέει οτι θεραπεύει την προστατίτιδα!
    Την ΜΠροστατίτιδα θεραπεύει! Αλλο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!!! Εμένα δηλαδή που μου έχει χαλάσει η όπισθεν δεν θα μου κάνει τίποτα, ε;

      Διαγραφή
  94. Όλες μας οι υπηρεσίες χωρίς απόδειξη / οι πολιτικοί οι αλήτες φταίνε για όλα !!!21 Οκτωβρίου 2012 στις 8:00 μ.μ.

    Ο Ανταίος είναι ένας άνδρας με πάθος.
    Εσείς ?

    ''Μonsieur Pavligeo''

    Kάθε μέρα στα περίπτερα ,μπακάλικα ,ταβέρνες μόνο με 50ευρώ .

    Αυτή την εβδομάδα μην χάσεται διπλή προσφορά :

    Καραμελίτσα/ζελεδάκι φράουλα για να μην νιώθετε άσχημα την ώρα που την ξετυλίγετε στον προθάλαμο και ένθετο 44σέλιδο τεύχος σε illustration χαρτί με όλους τους τεκμηριωμένους ασθενείς του f.p.u.t. !

    Μην το χάσεται , θα σας βγεί θωλό υγρό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ''Ανταίος'' O απόλυτος Έλληνας glam pop star .21 Οκτωβρίου 2012 στις 9:44 μ.μ.

    Με ζηλέυετε γιατί είμαι άτομο και πανέξυπνος.
    Ανόητοι.
    Σκουλήκια.
    Μόνο ο Γ. μου,σώζει .
    ''Σαν βγείς στον πηγαιμό για την Ιθάκη θα είναι μακρύς ο δρόμος''.
    ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σαν βγεις στον πηγαιμο για την Ιθακη εσυ εισαι τοσο ηλίθιος που θα βρεθεις στην Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 44 θυμα.Ο κατα κόσμον ΓαΤοΣ

    Ο γιατρός με εξέτασε εξονυχιστικά πάνω από μια ώρα. Τα αποτελέσματα του διορθικού υπέρηχου έδειξαν ότι στο παρελθόν υπήρξα μεγάλος εραστής.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ουχαχαχαχαχ μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τωρα καταλαβαινει και τις σεξουαλικες μας επιδοσεις στον μακρινο παρελθον και αυτο απο τον υπερηχο??????????????????????????? χιχιχιχιιχιχιχχιιχχιχιχιχιχιχι ευτυχως δεν το ειδε με το δαχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. "έχουν περάσει 2 μήνες από την τελευταία μάλαξη και δεν έχω κανένα πρόβλημα."

    "Και θα μπω αισίως στις μηνιαίες θεραπείες"

    Απο το καραμπλογκ το πηρα και ειναι η 44 τεκμηριωση(ολοι μας ξερουμε ποσο ισχυουν αυτα)

    Μα καλα πως γινεται να εχει 2 μηνες να κανει μαλαξη χωρις να εχει μπει στα μηνιαία?ΑΠΟΡΩ!!!!!!!!Μπορει κανεις να μου το εξηγήση?????super ban?phaethon?nick?kentavre?υπολοιποι προστατιτιδοπαθεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΤΑΙΟΣ23 Οκτωβρίου 2012 στις 12:02 π.μ.

      Αντε ρε μικροτσουτσουνε που θα κατηγορησεις το ΑΣΠΙΛΟ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΑΥΤΟ BLOG

      Διαγραφή
  99. Ειμαι σε φαση ζεν 100 χρονια μπροστα απο τωρα , δεν μπορω να σου απαντησω.

    Μολις επιστρεψω στα μηνιαια θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη.
    Ουγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 66 ΕΤΩΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΝ 15 ΕΤΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ..... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ Ή ΚΑΤΣΙΚΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΕΥΡΉΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΦΩ(Η ΚΑΤΣΙΚΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ ΜΟΥ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ(ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΙΛΩΣΕΙ)ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΥΛΑ(Η ΚΟΤΑ).ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΚΕΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΑΦΥΡΑ.ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΝΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΝΙΤΙΔΑ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΤΙΚΑ.
    ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ -ΣΑΜΑΝΟ PAVLITO
    ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ.ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 50 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ 180 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΗΡΕ 50 ΕΥΡΩ .ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΆΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΆΔΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 80 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΠΟΥ.ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.ΧΛΙΜΗΝΤΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 450 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ 350 ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ 150 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΜΕ 600 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.(ΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ).ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 1.150 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΩΛΗ ΑΛΟΓΟΥ.ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 180 ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ 80 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ 50 ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΣΌ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ.Ο ΕΥΡΩΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΙΑΤΡΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχουχουχουχου!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΤ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. όχι ρε πούστη μου χαραμίζεσαι
      υποκλίνομαι
      είσαι μεγάλος ποιητής
      .....................
      απίστευτο
      η κάφτρα ακόμα χοροπηδάει

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ
      ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΊΠΕ Ο ΜΟΝΟΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ
      ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΟ ΑΝΑΨΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΣΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ


      Διαγραφή
  101. σοβαρευτειτε μερικοι ρε,εχουμε τον πονο μας
    αλλο η πλακα αλλο η μαλακια
    κουραστικο καταντησε
    μας πρηξατε τα παπαρια με αυτο τον γεωργ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μια χαρά τα βρίσκω. Πολύ έξυπνα και πετυχημένα. Δεν σε έχουμε ξαναδιαβάσει εδώ νομίζω οπότε δεν λες κάτι εσύ καλύτερα που να το θεωρείς σοβαρό μπας και ανοίξουμε κουβέντα από το να τη λες στα παιδιά; Και μια ερώτηση -τι μπαίνεις τότε εδώ αφού δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουν και τι περιμένεις να βρεις; Θεματολογία μπάσκετ ή ποδόσφαιρου; Μπορείς να φτιάξεις άνετα δικό σου blog να θέσεις κανόνες και να σβήνεις ότι δεν σου αρέσει.

      Διαγραφή
  102. αντε ρε thano πες κατι.βρες μας μια λυση.αν οχι βουλωσε το και ασε μας τουλαχιστον να γελαμε με τις μαλακιες που γραφουν καποια παιδια και κατσε εσυ μεσα στην μιζερια σου και κλάψε.προστατιτιδα έχουμε δεν ειμαστε ετοιμοθάνατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια μικρή διόρθωση φίλε: μπροστατίτιδα έχουμε, όχι προστατίτιδα

      Διαγραφή
  103. ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ23 Οκτωβρίου 2012 στις 9:12 μ.μ.

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΘΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αφου δεν σου αρεσουν τι καθεσαι και τα βλέπεις?Ας πουμε οτι εχεις δικιο πες μας τι γνωμη εχεις για το wise-anderson?Πως σου φανηκαν αυτα που ειπε ο Ζουμπος?Συμφωνεις?Σε εχουν κάνει καλά οι αντιβιώσεις?Η μαλλάξεις?Εισαι υπερ της νευρομυιηκής θεωρίας ή της μικροβιακής?Την γνώμη σου για την κερσετινη?Εισαι υπέρ η κατα της ολικης προστατεκτομης για την ανακούφιση των συμπτωμάτων?Για το κεντρο πονου που κανει εγχύσεις αναλγητικων στα νευρα?Τι εχεις να πεις σχετικα με την νεφροτοξικοτητα των αντιβιώσεων που καταπίναμε?Το AVELOX γιατι μας το εδινε ο ακατονομαστος αφου δεν κανει για την προστατιτιδα?Αντε ρε thano ξεκινησα μια σοβαρη κουβεντα η οποια θα σε βοηθησει να γινεις καλά. Ε ΡΕ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!!!!!Μια χαρα τα λένε τα παιδια.Αυτα που γράφουν ειναι πολυ έξυπνα και μπράβο τους που παρα την ταλαιπωρία τους και τα προβλήματα τους έχουν την διάθεση να γελάνε και να κάνουν και εμάς να γελάμε.Και Thano για να μην ξεχνιόμαστε, στην θεραπεία οποιουδήποτε προβληματος το Α και το Ω ειναι η καλή ψυχολογια.Γελά οσο μπορεις καλό θα σου κάνει, αν δεν μπορεις να γελας και να φτιάχνεις μονος σου την διαθεση σου υπαρχουν και τα αντικαταθλιπτικα.Τωρα αν δεν σε καλυπτει αυτο το μπλόγκ μπες σε κάποιο άλλο που το μονο που βλέπεις ειναι τεκμηριώσεις και ποσο καλός ειναι ο γιατρος χωρις να λες την γνώμη σου απο τον φοβο μην το δει, και την λογοκρισία που έχει(λιγο χουντα μου θυμίζει).
    Και μια ιδεα για τον κ.:ας αλλάξει το ανομα σε Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΥΕΛΙΚΟ ΑΛΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ
    super ban θα ετοιμάσεις finger food ή δεν ξερεις να τα μαγειρευεις?
    phaethon πως πάει?
    ο john τι κανει?
    kentaure ποτε θα σε δουμε στο μπλόγκ σου ή απλά κάθεσαι,παρακολουθεις και εισαι έτοιμος για να διαγράψεις τα σχόλια?
    nick τι λεει?ακομα πηγαινει τα βράδια ο κ. στο κολωνάκι νυχτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αφου δεν σου αρεσουν βρε μαλακοπιτουρα τι καθεσαι και τα μας τι λες τσιμπουκι?Ας πουμε οτι εχεις δικιο βρε γαμημενε πες μας τι γνωμη εχεις για το μπουρδελο το wise-anderson?Πως σου φανηκαν αυτα που ειπε ο αρχίδας Ζουμπος?Συμφωνεις ρε μουνι ?Σε εχουν κάνει καλά οι αντιβιώσεις ρε κωλε ?Η πρωκτομαλλάξεις?Εισαι υπερ της νευρομυιηκής θεωρίας ή της μικροβιακήςρε πατσαβουρι ?Την γνώμη σου για την χυσοκερσετινη?Εισαι υπέρ η κατα της ολικης προστατεκτομης για την ανακούφιση των συμπτωμάτων ρε λεβιε ?Για το κεντρο πονου που κανει εγχύσεις αναλγητικων στα νευρα του πουτσου μας?Τι εχεις να πεις σχετικα με την νεφροτοξικοτητα των αντιβιώσεων που καταπίναμε με την σεσουλα μωρη παρθενα ?Το AVELOX γιατι μας το εδινε ο ακατονομαστος αφου δεν κανει για την προστατιτιδα ρε χτικιαρη?Αντε ρε thano ξεκινησα μια σοβαρη κουβεντα η οποια θα σε βοηθησει να γινεις καλά. Ε ΡΕ ΜΙΖΕΡΙΑ Ο ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ!!!!!!!Μια χαρα τα λένε τα μπασταρδακια.Αυτα που γράφουν ειναι πολυ καυλιαρικα και μπράβο τους που παρα την ψωλια που αρπαξαν τους και τα προβλήματα τους έχουν την διάθεση να χλευαζουν και να κάνουν και εμάς να ξεκωλιαζομαστε στα γελια .Και γαμημενε Thano για να μην ξεχνιόμαστε, στην θεραπεία οποιουδήποτε χτικιου το Α και το Ω ειναι η καλή ψυχολογια.Γελά μαλακα καμενε οσο μπορεις καλό θα σου κάνει, αν δεν μπορεις να γελας και να φτιάχνεις μονος σου την gothik διαθεση σου υπαρχουν και τα αντικαταθλιπτικα υποθετα .Τωρα αν δεν σε καλυπτει αυτο το μπλόγκ ρε απολειφαδι μπες σε κάποιο άλλο που το μονο που βλέπεις ειναι χυσοσταλλακτες τεκμηριώσεις και ποσο καλός ερεθιστικος και σεξυ ειναι ο γιατρος χωρις να λες την γνώμη σου απο τα κακακια σου μην το δει, και την λογοκρισία που έχει(λιγο χουντα μου θυμίζει).
    Και μια ιδεα για τον ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ:ας αλλάξει το ονομα σε Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΥΕΛΙΚΟΥ ΑΛΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ
    super ban θα ετοιμάσεις finger food ή εχεις λερωμενα τα χερια σου απο το wand?
    phaethon δεν καταλαβα το υφακι?
    ο john γιατι ειναι στην μουγγα?
    kentaure ποτε θα σε δουμε στο μπλόγκ σου γαμω την πουτανα μ ου ή απλά κάθεσαι ,παρακολουθεις και εισαι έτοιμος για να διαγράψεις τα σχόλια σαν αλλος αντιχριστος?
    nick τι λεει?ακομα πηγαινει τα βράδια ο κ. στο κολωνάκι νυχτα? Θα βρεις ποτε την ευκαιρια για εκεινον τον βιασμο που εψαχνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. χαλαρώστε μια τοποθέτηση έκανε
    όλες οι απόψεις είναι σεβαστές
    μην καταντήσουμε σαν το μπλογκ του κάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. χαλαρώστε ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ,μια τοποθέτηση έκανε
    όλες οι ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ απόψεις ΣΑΣ είναι σεβαστές ΝΑΟΥΜ
    μην καταντήσουμε ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ σαν το μπλογκ του κάπαΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. "Μαζεύεται πλήθος
    χαρούμενες φάτσες
    εκεί που ο Αμόλυντος λέει
    τους λέει τα δικά του
    και σαν τελειώσει ο κόσμος γελάει ή κλαίει...
    Του γιατρού τα βιβλία
    προστάτη ιστορία
    γι' αυτόν είναι άγνωστες λέξεις
    δεν ξέρει να γράφει κι όμως θαυμάσια
    δίνει στον κόσμο διαλέξεις...
    Αμόλυντε , Αμόλυντε-ε
    κανείς μας δεν ξέρει ποιος είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. χαχαχχααχαχα
    ρε μεθόδους που σκαρφίζεται
    ο άτιμος
    να μας μολυνει το μπλογκ
    τι σε κάνουν θεέ μου τα λεφτά
    που βρέχουν σαν θα στάξει
    σαγόνα υγρό από προστάτη
    κάθε νεο-αφελούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Που ειναι ο κενταυρος να διαγραψει τα κακεντρεχη σχολια?Πρεπει να προστατευση το μπλογκ και τον ιατρο απο τις βλακειες του καθε ασχετου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αμόλυντε κανόνισε γιατί λίγο ακόμα και θα σε πετάξω έξω για τα καλά!!!! μην κάνεις τον έξυπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ιωσηφ Σταλιν κανόνισε γιατί λίγο ακόμα και θα στον πετάξω έξω για τα καλά!!!! μην προκαλείς τον Τούρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ενας μαλακας μεταξυ μας ο αμολυντος απομονωστε τον και απο δω και περα μην δινετε σημασια στα σχολια του και μην του απαντατε ειναι σαν να μην υπαρχει .
    προσπεραστε τον ολοι.ειναι η τελευταια αναφορα σε αυτον.
    απομονωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ Γ.ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΝ 10 ΕΤΩΝ.



    Αγαπητο μου ημερολογιο σου γραφω σημερα 28 Οκτωβριου μιας και σήμερα εβγαλα το πρώτο μου πεντοχίλιαρο.
    Ημουν μαζί με τον Γιωργακη και τα άλλα παιδια και ξεφνικα τον έπιασε πονοκέφαλος.Πήρε ασπιρίνες,ντεπον,παναντολ ΤΙΠΟΤΑ ο πονοκεφαλος συνεχιζόταν και το κεφάλι του μέρα με την μέρα πρηζόταν.Ειχε γυρισει όλους τους παιδίατρους και του έλεγαν οτι δεν εχει τίποτα και ειναι ψυχολογικο."φαε μερικα μπισκοτα και γλυκα και θα σου περάσει".Σιγα σιγά δεν μπορουσε να δει μιας και απο το πρήξιμο του ειχαν πεταχτει τα ματια του έξω,ευτυχως φορούσε γυαλια και του τα κρατούσαν γιατι θα τα έχανε.
    Ο Γιωργακης ακολουθούσε πιστα τις εντολες των παιδιάτρων και ειχε χεστει στα γλυκά αλλά το πρήξιμο συνεχιζόταν και ξανα παιδίατρος ξανα τα ιδια "ιδεα σου ειναι,μην κοιτάζεσαι στον καθρεφτη "ηταν η απαντηση οταν τους έλεγε οτι πλέον δεν μπορει να βλέπει τον εαυτο του σε αυτόν.
    Τοτε μου ηρθε η ιδέα"γιατι να μην του βάλω το κεφάλι στην μέγγενη και να το πιέσω μέχρι να ξεπρηστει"?????Και έτσι του το πρότεινα.Του έβαλα την κεφαλα σε μια μέγγενη που ειχα φτιάξει ο ιδιος.Ο παλιοπουστας ομως ο Γιωργάκης γκάριζε απο τον πόνο και του έχωσα το χερι στο στόμα για να το βουλώσει και τότε άρχισε να κλάνει και του έχωσα το δάχτυλο στην σούφρα για να σταματησει.
    Το εφάρμοσα για 30 ημέρες και το επαιρνα 5.οοο την ημέρα για την θεραπεία και ετσι ξεκίνησα να εφαρμόζω αυτην την απλή μέθοδο και σε άλλες παθήσεις.πχ του Κωστακη του ειχε πρηστει το αρχιδι....το έβαλα στην μέγγενη,του Μανωλάκη του πρήστηκε ο πουστσος στην μέγγενη και αυτος,του Δημητράκη του πρήστηκε το ποδι...στην μεγγενη και αυτο.Η φημη μου εξαπλωθηκε και στην άλλη γειτονια και ερχόντουσαν ολοι για να τους ξεπρήξω οτι τους ηταν πρησμένο.Βεβαια μόλις σταματουσσαν να ερχονται να τους "μεγγενιζω"το πρήξιμο επανερχόταν και ετσι ολοι ερχοντουσαν ξανα και ξανα.
    Για να δωσω κύρος στην μεθοδο θα την ονομάσω MEGENING PRESSURE DECOMPRESSION TREATMENT και οποιος καταλαβε καταλαβε!!Θα χεστω στο τάλιρο.Οταν μεγαλώσω θα γινω γιατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ''πρωτόγνωρο για τα ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα''.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ-ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΖΕΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ (ακουστηκε πως ειπε σε ασθενη πως ειναι απο τους λιγους που το κατεχουν το δαχτυλο)ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ !
    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ , ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΩΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ .
    ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΑΙ;
    Ο ΘΕΟΣ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ,ΤΟ -Ν ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ ,Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ,ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΄΄ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΒLOGS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΟΡΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ .

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΣ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ .
    ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ !ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !
    Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΙΑ ,ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΡΓΙΕΣ!
    ΑΡΓΙΕΣ;
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;
    ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;
    ΤΙ ΚΑΡΑγκιοζιλικια ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξ Ε Φ Τ Υ Λ Ι Κ Ι Α

      θυμηθηκα πως μπροστα μου ειχε δωσει μαρτυρια ασθενη σε εναν αλλο ασθενη για να την δημοσιευεσει ή για να την στειλει σε αυτον που τα δημοσιευει(τον blogger) .---Προηγουμενος ειχε συνθεσει με τον ιδιο τον ασθενή στο γραφειο του αυτη την μαρτυρια .---Συνεπως αυτη η ομοιοτητα προκυπτει απο το γεγονος πως ειναι ο ιδιος ο οποιος συμβαλλει στην συγγραφη αυτων των μαρτυριων σε ενα απιστευτα μεγαλο ποσοστο .
      Επισης αυτη η διαδικασια τοτε ειχε γινει ανοιχτα ,μεχρι και το blog ητανε ελευθερο για να καταλαβετε .Αργοτερα που οι σχεσεις του με τον ιδιοκτητη του blog ''ζεσταθήκανε'' ,αρχισαν μεσω email αυτες οι αποστολες απο τον εναν στον αλλο και για να μην υπαρχει ασχημη κριτικη το blog κλειδωσε .Το μονο που μαλον κανει τωρα ο ασθενης ,που βαριεται να κατσει να κανει ολο αυτο ,ειναι να πηγαινει σκαναρισμενους τους υπερηχους στο ιατρειο του ασκληπειου
      (αν και νομιζω πως scaner εχει ηδη στο ιατρειο του) .

      Αυτο συμβαινει!

      Ρε γραφουν τοσα εκει μεσα κατεβατά,σε αυτο το blog γιατι δεν υπαρχει αντιλογος απο αυτους τους 46 ,για τον γιατρο που τοσα γραφουν ;;;;Ο Ανταιος ΄΄μπηκε΄΄ μεσω αλλου και εγραψε ξανα μια ακαταλαβιστικη
      ραψωδια μονο!!!

      ΓΙΑΤΙ πολυ απλα ,δεν τους νοιαζει ,δεν το ψαχνουν ,αμφιβαλλουν για τον Γ. ,δεν στηριζουν τοσο οσο φαινεται ΚΑΙ ΜΕΣΑ απο τα γραπτα τους, αυτο τον ανθρωπο .

      Δεν τους νοιαζει!Υπο πιεση εγραψαν και καταλβαινετε ολοι τι εννοω!!Ενας απο εσας διαβαζει ολο αυτο ,ας με επιβεβαιωσει!

      Επισης σημερα ,αν και διαβασαμε για τον 46ο και την ταλαιπωρια του ,πουθενα δεν αναφερθηκε για τις φορες που πηγε και εκανε μαλαξη !!!Για να μην φρικαρουν οι ενδιαφερομενοι ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ το εκανε...

      150 και πανω ειμαι σιγουρος ...

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΚΛΗΠΙΕ ,ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτος σε κοιτα και δεν σε φοβαται .
      Θα ζυγιστουν οι πραξεις σου αναλογως .
      Εμεις ειμαστε φτωχοι αλλα τιμια παλευουμε .

      Διαγραφή
    2. ETΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ Ή ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ"ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΆΝΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ Γ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 1500 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 30 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ Η ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΑ ΞΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΆ.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω με τον προλαλησαντα!!
      Προς θεου μην δειξετε πως εχετε λεφτα , θα σας ξεφραγγιασει!!
      Αυτος ειναι ο προσωπικος του θεος και σε αυτα υπολογιζει για να εξαγορασει την αιωνιοτητα .
      Η μεθοδος υφαρπαγης αυτων ,ειναι πανω κατω η ιδια με αυτη που χρησιμοποιει σε οποιον ασθενη ''τσιμπαει'' απο το εξωτερικο .
      Χτυπα αναλογως το οικονομικο background του ασθενη ,αναλογως την καταγωγη του .

      ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΞΩ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΙΕΜΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΟ !
      ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ !


      Ο ΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ;

      -ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ?

      -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ Ο ΑΓΙΟΣ , Ο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ;

      -ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!!
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!

      ΚΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ , ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ .
      ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ .

      ΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΩΣ ΕΔΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ,ΣΙΧΑΘΗΚΑ ,ΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ .



      ΚΑΡΑ

      ΠΕΣ ΜΑΣ

      -ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟν ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.

      -ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΩΣ (αληθεια ,τι του ειναι ρε φιλε στην τελικη γιατι τοσο παθος ,γιατι φιμωνει και δεν αφηνει ελευθερο το blog ; ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ;ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ!

      -ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ .


      -ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΒΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ .

      -θΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

      -ΕΣΥ ΡΕ ΑΜΥΑΛΕ ΑΝΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (Α.Κ.Α ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ),ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ . . .


      -ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙΣ .ΠΟΛΛΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΣ .

      -ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ,ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΠΩΣ''ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟΣ'' .ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ! Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ω Σ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ .ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΥΠ(ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑΣ) 'Η ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ .

      -ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑ .ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ,ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ;

      -ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ(ξανα μαλαξεις ,ξανα αντιβιωσεις) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ !!

      -ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ,ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΑΞΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ !!ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ,ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ;

      -ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΟΙ 46 ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ .

      -ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ(ολοι ειμαστε βλακες κατα τον Ασκληπιο και ετσι ειναι μιας και για καποιο διαστημα μας ειχε να τον πληρωνουμε) ;

      -ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ .Η ΛΕΞΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ;

      -50 ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ
      -50 ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 46 ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΥΣ 46 ;
      -ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ;

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ .

      ΣΕ ΟΛΑ .

      ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
  117. ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΜΕ8 Νοεμβρίου 2012 στις 5:17 μ.μ.

    Τι μαλακια ειδα γραμμενη απο τον καπα???????

    Και μια διευκρίνηση επειδή κάποιοι επιμένουν (απερίσκεπτα) να αμφισβητούν τα παραπάνω γραφόμενά μου: Αν υπήρχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ (με διορθικούς και ουρομετρίες) ΚΡΙΤΙΚΗ που εγώ έλαβα και ΔΕΝ δημοσίευσα, τότε αυτή η κριτική ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΑΛΛΟ BLOG ή FORUM??? Και μάλιστα με την άμεση κατηγορία προς εμένα ότι μου στάλθηκε και δεν την έβαλα στο blog??? Η πρόσκληση παραμένει: στείλτε μου τις τεκμηριωμένες σας κριτικές...


    Τι λες ρε μαλακα?Αν εχω τσουξιματα πονο και δυσουρια θα πάω να κανω υπέρηχο και ουρομετρια,να σκάσω 250 ευρω για να αποδειξω οτι εχω δικιο?Το οτι απλά λέμε τα συμπτώματα μας δεν αρκει?Ξερουμε ολοι πολυ καλά οτι καμια εικονα δεν μπορει να αμφισβητισει τα συμπτώματα γι'αυτο ασε την καραμέλα γιατι ολοι μας ξέρουμε ποσο διακριτικος ειναι ο Γεωργιαδης και πως δεν πιέζει καθόλου τους ασθενεις του να γράφουν.Και κατι ακόμα στην τελευταια τεκμηρίωση η οποία 'εγινε ακριβως 1 χρονο μετα 27-03-2012 τωρα θυμηθηκε να την αναρτησει?8 μηνες μετα?ο νοων νοειτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. AΠΟ ΚΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΑΡΚΕΛΟ :

    πολλα θα πούμε στα 2 ετη από την έναρξη της θεραπείας.. ειναι ασκοπο να απαντησω σε κάθε σκέψη από τις πιο πάνω διότι νιωθω ότι απευθύνομαι σε ώτα μη ακουόντων .. το μόνο που θα πω είναι ότι αν και τα διορθικά είναι σε όλους βελτιωμένα είναι αναμενόμενο τα συμπτώματα να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα κατα τη διαρκεια της μεθόδου Γεωργιάδη .. προσωπικα απορρίπτω όλη αυτή την ανούσια αντιπαράθεση μεταξύ πασχόντων .. θα τα ξαναπούμε - όχι σύντομα όμως ..

    ''νιωθω ότι απευθύνομαι σε ώτα μη ακουόντων'' ..

    Θελω να ξερεις πως αν εμεις δεν ακουμε , εσυ δεν βλεπεις .Γιατι δεν μπορω να δεχτω πως αν και βλακας ως ασθενης του ασκληπειου ,αδυνατεις να δεις τα απιστετα πολλα κοινα στοιχεια τεχνικης του,με αυτης των αλλων γιατρων του εξωτερικου και εξακολουθεις ως σημερα να την αποκαλεις ως τεχνικη του .
    Μεχρι και ο ιδιος ειπε σε ασθενη του ,πως ειναι απο τους λιγους στον κοσμο που την ασκουν .
    Εσυ εκει ,δογματικος,σχεδον αιρετικος μεσα στην ιδια σου την θρησκεια .ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ ,δεν σε ενημερωσε;

    Αμαν ρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΜΕ11 Νοεμβρίου 2012 στις 8:23 μ.μ.

    ΠΥΓΜΑΙΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 47 ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Είναι που απειλούσε ότι θα σταματήσει την "δουλειά" του αν τον αμφισβητήσει κάποιος! Μέχρι τώρα βγαίνει σε όλα ψεύτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος.
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam.